intimzona információ

Hogy mindent egy helyen megtalálj, ami a szerelemmel, szexszel, intimitással, és főleg a fogamzásgátlással kapcsolatban érdekelhet. Olvass bennünket, sok tippet, érdekes cikket találhatsz az oldalunkon. Oszd meg velünk tapasztalataidat, vagy kérdezz szakértőinktől. Tarts velünk, s kövess minket az IntimZóna Facebook oldalán is.

Kriszta a fotózásra tréningcuccban érkezett. Táncórája volt és elfelejtett bedobni cserenadrágot. Puff neki, ruhát kap a stylisttól, bárkivel megesik, de nem mindegy, hogyan. Soha nem láttam még nőt, aki egy ilyen véletlent ekkora természetességgel, fesztelenül élt volna meg.

alt

A puszta gondolattól, hogy egy pillanatra beleképzeltem magam hasonlóan szituációba, gyöngyözni kezdett a homlokom. Ezek után még inkább úgy éreztem, meg kell tudnom, mi a titka ennek az ámulatba ejtő macinacis csajnak, miből fakad ez a messziről sugárzó belső harmónia.

D. Tóth Kriszta író, újságíró, az UNICEF nemrégiben kinevezett nagykövete. Kapcsolata „Terézanyuval” még az egyetemi években kezdődött. A pályázat létrejötte óta követi az eseményeket online és élőben, örömmel vállalta a zsűritagságot.

Ez a felkérés a Zsuzsival való barátságunk miatt különösen fontos nekem, csak igen lehetett rá a válaszom.

Szoktál nemet is mondani felkérésekre?

Egyre többször és egyre bátrabban, bár még mindig előfordul, hogy nem esik jól.  Ez egy nagy tanulási folyamat, régebben képtelen voltam bármilyen kérést elutasítani. Annyira igyekeztem minden helyzetben és mindenkinek megfelelni, hogy saját szervezetem adott nagyon komoly jelzéseket, próbáljak lassítani. Rá kellett döbbennem, hogy aki mindenhol ott van, sehol nincs ott igazán.

Ez nagy bölcsesség, de hogyan vágtál bele a gyakorlatban?

Szerencsére kiderült, hogy semmilyen fizikai problémám nincs, „csupán” a túlhajszoltság és a stressz produkáltak a szervezetemben testi tüneteket. Mégis nagy ébresztő volt ez számomra, mérlegre kellett tennem az eddigi életemet. Tudtam, hogy a változásoknak anyagi és egyéb vonzata is lesz, de túlzás nélkül az egészségem volt a tét. Vettem egy nagy levegőt és léptem. Teljesen át kellett strukturálnom az életem. Nagy bátorság kellett ahhoz, hogy ne folytassam a megszokott rutint és kilépjek helyzetekből, de megérte. Rájöttem, érdemes nagyot ugrani az ismeretlenbe, mert megtaláltam igazi önmagam, ami rendkívül felszabadító érzés. Attól pedig, hogy jól vagyok, energiák szabadulnak fel bennem, amit szeretteimre és magam töltekezésére fordíthatok. Fantasztikus megtapasztalnom, hogy van időm arra, valóban a férjem felesége, gyermekem anyja tudjak lenni, ez minőségi változást hozott a kapcsolataimban.

Körülbelül erről szól a pályázat idei témája is…

Igen, az önszeretet, önelfogadás szorosan kapcsolódik ahhoz az úthoz, amin az utóbbi időben járok, úgyhogy aktualitása van…próbálok egyre inkább befelé figyelni, nagyon izgalmas kaland és megtisztelő, hogy beleláthatok majd másokéba.

Édesanyáddal való kapcsolatodról szóló könyvedben megtapasztaltad már, milyen mélyre menni saját történetedben és az íráson keresztül megélni magad. Egy írói tanács a pályázóknak?

Az írás gyógyító, terápiás hatással bír kicsiben és nagyban egyaránt. Felvállalni magunkat a történetünkön keresztül pedig igazán felszabadító, úgyhogy őszintén biztatok mindenkit: írjátok meg! Elsősorban saját magatok miatt.

Mi számodra az önszeretet?

Mindig a szerint cselekszem, amit valóban én akarok megfelelés és kényszer nélkül, csak annyi kompromisszumot kötök, amennyi épp szükséges és jóleső, szembenézek őszintén magammal és a nehézségekkel, illetve amit már említettem, megtanultam nemet mondani. Ezek számomra a legfontosabb alapok, a részleteket már tudom ennek mentén alakítani.

SZERELEM | SZEXUALITÁS | FOGAMZÁSGÁTLÁS
impresszum | adatvédelmi nyilatkozat | felhasználási feltételek | mellékhatás bejelentés

Impresszum

Az IntimZóna weboldalt a Richter Gedeon Nyrt. üzemelteti. A portál szerkesztését és karbantartását a HealthLinePR-Med Kommunikációs Ügynökség végzi a Richter Gedeon Nyrt. megbízásából.

Portál üzemeltetője

Richter Gedeon Nyrt.
Székhely: 1103 Budapest, Gyömrői út 19-21.
Cg.: 01-10-040944 (Cégbíróság: Fővárosi Bíróság)
Adószám: 10484878-2-44

Portál szerkesztője, karbantartója

HealthLinePR-Med Kommunikációs Ügynökség
Székhely: 1037 Budapest, Montevideo utca 7.
Email: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Főszerkesztő: Örkényi Gabriella
Szerkesztőségi főmunkatárs: Kovács –Hain Zsuzsanna
Munkatársak: Balogh Ferenc, Dr. Jármi Hilda, Földi Miklós, Frank Róbert, Haris Éva, Kapuvári Tamás, Ligeti Anna, Molnár Miklós, Serbán Richárd, Szarvas Zoltán, Tarjáni Rita, Tóth Anna, Vémi Zoltán

Kapcsolat:

Richter Gedeon Nyrt.
https://www.richter.hu/hu-HU/kapcsolat/Pages/Kapcsolat.aspx
Hatóság: OGYÉI

Amennyiben egy gyógyszerrel kapcsolatban mellékhatást vagy minőségi reklamációt szeretne bejelenteni, a következő lehetőségek bármelyikén megteheti:

az alábbi felületen:

https://www.richter.hu/hu-HU/kapcsolat/Pages/Mellekhatasbejelentes.aspx

illetve a következő e-mail-címek bármelyikén:
Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.