intimzona információ

Hogy mindent egy helyen megtalálj, ami a szerelemmel, szexszel, intimitással, és főleg a fogamzásgátlással kapcsolatban érdekelhet. Olvass bennünket, sok tippet, érdekes cikket találhatsz az oldalunkon. Oszd meg velünk tapasztalataidat, vagy kérdezz szakértőinktől. Tarts velünk, s kövess minket az IntimZóna Facebook oldalán is.

A gumióvszer előnyei

Ami a biztonságos szexet illeti, vajon okosabbak vagyunk-e, mint egy tizenéves? Az Indiana Egyetem kutatása szerint a tizenévesek körében mindennapos a gumióvszer használata, ám a felnőttekre ez nem igaz.

Míg a serdülő lányok az esetek közel 60 százalékában használnak kondomot, a 25-34 éves korosztály női mindössze 24 százalékban. És bár a kondom nem nyújt 100 százalékos védelmet a nemi úton terjedő betegségektől, még mindig a legjobb megoldás a chlamydia, a HIV, a HPV és a herpesz terjedésének megelőzésére.

Vajon miért vagyunk ilyen passzívak a védekezés terén?
Először is, sok 20-30 éves monogám kapcsolatban él, és így kevésbé aggódik a fertőzések vagy a terhesség miatt. A párkapcsolatban élőknél azonban hamis biztonságtudata alakulhat ki. A legtöbb nemi úton terjedő betegség azonban, így a herpesz és a HPV gyakran akár tünetmentes is lehet. Még akkor is, ha mindkét partner egészséges, a gumióvszer a jó megoldás. Hatékony formája a születésszabályozásnak, ha helyesen alkalmazzák, 98 százalékos biztonságot nyújt.

Szemben a közhiedelemmel, a kondom nem szükségképpen akadálya az élvezetes szexnek, nem csökken egyik partner örömérzete sem. Ráadásul az újabb óvszerek már sokkal vékonyabbak, és számtalan méretben, alakban, anyagból, ízben és illatban kaphatók, némelyiken mind a péniszt, mind a klitoriszt izgató gyűrűk is vannak. A gumióvszer felhelyezése az előjáték részeként nem kínos pillanatokat okoz, hanem a gyönyört fokozza.

SZERELEM | SZEXUALITÁS | FOGAMZÁSGÁTLÁS
impresszum | adatvédelmi nyilatkozat | felhasználási feltételek | mellékhatás bejelentés

Impresszum

Az IntimZóna weboldalt a Richter Gedeon Nyrt. üzemelteti. A portál szerkesztését és karbantartását a HealthLinePR-Med Kommunikációs Ügynökség végzi a Richter Gedeon Nyrt. megbízásából.

Portál üzemeltetője

Richter Gedeon Nyrt.
Székhely: 1103 Budapest, Gyömrői út 19-21.
Cg.: 01-10-040944 (Cégbíróság: Fővárosi Bíróság)
Adószám: 10484878-2-44

Portál szerkesztője, karbantartója

HealthLinePR-Med Kommunikációs Ügynökség
Székhely: 1037 Budapest, Montevideo utca 7.
Email: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Főszerkesztő: Örkényi Gabriella
Szerkesztőségi főmunkatárs: Kovács –Hain Zsuzsanna
Munkatársak: Balogh Ferenc, Dr. Jármi Hilda, Földi Miklós, Frank Róbert, Haris Éva, Kapuvári Tamás, Ligeti Anna, Molnár Miklós, Serbán Richárd, Szarvas Zoltán, Tarjáni Rita, Tóth Anna, Vémi Zoltán

Kapcsolat:

Richter Gedeon Nyrt.
https://www.richter.hu/hu-HU/kapcsolat/Pages/Kapcsolat.aspx
Hatóság: OGYÉI

Amennyiben egy gyógyszerrel kapcsolatban mellékhatást vagy minőségi reklamációt szeretne bejelenteni, a következő lehetőségek bármelyikén megteheti:

az alábbi felületen:

https://www.richter.hu/hu-HU/kapcsolat/Pages/Mellekhatasbejelentes.aspx

illetve a következő e-mail-címek bármelyikén:
Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

KORHATÁROS TARTALOM

intimzona.hu

Az a tartalom, amelyet most meg akarsz nyitni, a jelenleg hatályos, 2010. évi CLXXXV. törvény szerint a IV. kategóriába tartozik. Oldalunkon edukációs célú, szexuális tartalmú anyagokkal is találkozhatsz.