intimzona információ

Hogy mindent egy helyen megtalálj, ami a szerelemmel, szexszel, intimitással, és főleg a fogamzásgátlással kapcsolatban érdekelhet. Olvass bennünket, sok tippet, érdekes cikket találhatsz az oldalunkon. Oszd meg velünk tapasztalataidat, vagy kérdezz szakértőinktől. Tarts velünk, s kövess minket az IntimZóna Facebook oldalán is.

A csók boldoggá tesz, csináld hát nagyon jól!

A csók boldoggá tesz, csináld hát nagyon jól!

Az első csóknak az új partnereddel óriási jelentősége van. A kapcsolatok kezdeti szakaszában minden csók egy próba is egyben. Eldöntheti a pár további sorsát, hogy jó vagy rossz az első benyomás. 

A csók nemcsak üdvözlésre való, hanem olyan folyamatokat indít el a szervezetben, amelyek serkentik az oxitocin és az endorfin termelődését. Az előbbi a kötődést erősíti, a második pedig az öröm érzését.

A csók egyben előjáték is, hiszen – ha jól csinálják – feltüzeli az érzékeket, és előszobája lehet egy jó szexnek is. Mindenképp nagyon intim dologról van szó, fontos tehát, hogy jól csináld.

Mit kell a férfinak?

Hihetetlen, de igaz, még kutatások is készültek a témában. Ezek szerint a férfiaknak nagyon fontos, hogy szép, ápolt legyen a megjelenésed, kiváltképp igaz ez a szájhigiénére, azaz elengedhetetlen a friss lehelet, és persze a fogak tisztasága.

A pasik nem bírják, ha egy nő csak úgy van a csókban, nem igazán részese a dolognak. Szeretik, ha a partnerük kicsit irányítja az eseményeket, és határozottan kimutatja, mit is akar csók közben.

Ilyenkor is lényeges szerep jut a testbeszédnek, egy "fadarabbal" senki sem szeret csókolózni. Öleld át, érintsd meg a szerelmed, miközben összeér a szátok! Kiemelt figyelmet kell fordítanod az ajkaidra. A férfiak nem szeretik a reszelő keménységű, cserepes ajkakat, a puha, nedves száj azonban tuti nyerő! Az ajakbalzsam zsírosságát azonban nem mindegyik férfi viseli jól, ez személyfüggő.

Milyen legyen az első?

Az első csók mindenkinél nagyon meghatározó, hiszen ekkor alakul ki az első benyomás a másikról. Ha a pasi nem érzi azt a bizonyos altáji bizsergést, akkor nem sokat tehetsz, ezért az első csókon nagyon sok múlik. Figyelned kell, hogy ne legyen túl nyálas, de ne is legyen száraz a csók. Ne nyisd túl nagyra a szád, mintha meg akarnád enni, hanem légy kissé diszkrétebb, de határozott (ne kemény). Figyelj, hogy ne legyen túl hosszú a csók, hagynod kell neki is időt. Ha jól csináltad, akkor ő akarja majd a következő csókot, ami valószínűleg sokkal szenvedélyesebb és mélyebb is lesz az elsőnél.

A nagy, szerelmes csók

Ez már a 18-as karika kategóriája. A nyali-fali, amitől úgy beindultok, hogy meg sem álltok az ágyig. Ez az a csók, amit a pasik imádnak, bevetheted a nehéztüzérséget is, azaz a kezeddel közben kalandozhatsz a testén. Minden erogén zónát körbejárhatsz akár egyetlen hosszú csók alatt is. A füle, a nyaka általában minden férfinak nagyon érzékeny pontja, ezekkel nem lehet hibázni. Simogasd csók közben, és ha érzed, hogy az ölelés már izgatottabb, tovább is léphetsz. A csók szex közben is izgató élmény számára, alkalmazd minél gyakrabban.

 

Ligeti Anna


Ezeket soha ne tedd szerelmesen!
Ezeket soha ne tedd szerelmesen!
Szeretőnek lenni nem valódi kapcsolat
Szeretőnek lenni nem valódi kapcsolat
5 furcsaság a szexről – és az igazság
5 furcsaság a szexről – és az igazság
Nincs kedved a szexhez?
Nincs kedved a szexhez?
Online Nőgyógyászati Tanácsadás
Online Nőgyógyászati Tanácsadás
Ha beszélgetni szeretnél, szerelemről, szexről, vagy épp valami olyasmibe ugrottál fejest, ami esetleg még korai volt, ne habozz, mindenre van megoldás!
SZERELEM | SZEXUALITÁS | FOGAMZÁSGÁTLÁS
impresszum | adatvédelmi nyilatkozat | felhasználási feltételek | mellékhatás bejelentés

Impresszum

Az IntimZóna weboldalt a Richter Gedeon Nyrt. üzemelteti. A portál szerkesztését és karbantartását a HealthLinePR-Med Kommunikációs Ügynökség végzi a Richter Gedeon Nyrt. megbízásából.

Portál üzemeltetője

Richter Gedeon Nyrt.
Székhely: 1103 Budapest, Gyömrői út 19-21.
Cg.: 01-10-040944 (Cégbíróság: Fővárosi Bíróság)
Adószám: 10484878-2-44

Portál szerkesztője, karbantartója

HealthLinePR-Med Kommunikációs Ügynökség
Székhely: 1037 Budapest, Montevideo utca 7.
Email: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Főszerkesztő: Örkényi Gabriella
Szerkesztőségi főmunkatárs: Kovács –Hain Zsuzsanna
Munkatársak: Balogh Ferenc, Dr. Jármi Hilda, Földi Miklós, Frank Róbert, Haris Éva, Kapuvári Tamás, Ligeti Anna, Molnár Miklós, Serbán Richárd, Szarvas Zoltán, Tarjáni Rita, Tóth Anna, Vémi Zoltán

Kapcsolat:

Richter Gedeon Nyrt.
https://www.gedeonrichter.com//hu-hu/kapcsolat
Hatóság: OGYÉI

A weboldal nőgyógyászati szakmai tartalmát lektorálta: Dr. Farkas Erika nőgyógyász szakorvos

Amennyiben egy gyógyszerrel kapcsolatban mellékhatást vagy minőségi reklamációt szeretne bejelenteni, a következő lehetőségek bármelyikén megteheti:

Tel: +36 1 505 7032

Vagy az alábbi felületen:

https://www.gedeonrichter.com//hu-hu/kapcsolat

illetve a következő e-mail-címek bármelyikén:
Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.