intimzona információ

Hogy mindent egy helyen megtalálj, ami a szerelemmel, szexszel, intimitással, és főleg a fogamzásgátlással kapcsolatban érdekelhet. Olvass bennünket, sok tippet, érdekes cikket találhatsz az oldalunkon. Oszd meg velünk tapasztalataidat, vagy kérdezz szakértőinktől. Tarts velünk, s kövess minket az IntimZóna Facebook oldalán is.

Esetleg találkoztál már a Hölgynaptár mobilalkalmazással az iTunes Store-ban vagy a Google Play-en, talán már le is töltötted? Akár letöltötted, akár még nem, felmerülhet benned a kérdés, hogy miért is van szükséged egy menstruációs naptáralkalmazásra a telefonodon.

demo-videó

Mindannyian kerültünk már kínos szituációba, mikor a nőgyógyász első kérdése az volt a vizsgálaton, hogy mikor volt az utolsó menstruációnk. Erre gyors fejszámolásba kezdtünk és próbáltuk kisakkozni, hogy az a keddi nap vajon melyik héten is lehetett...

Ezenkívül előfordult már, hogy elfelejtetted bevenni a fogamzásgátló tablettát vagy nem emlékszel pontosan, hogy mikor jártál utoljára nőgyógyászati szűrésen? Szeretted volna a nőgyógyászati vizsgálaton részletesen leírni a tüneteidet, de nem ismered a pontos kifejezéseket? Szeretnéd testsúlyod alakulását pontosan nyomon követni? A füzet formájú menstruációs naptáradat mindig elveszíted?

Ha a fenti kérdések közül akár egyre is igennel válaszoltál, töltsd le és használd rendszeresen a PharmaPromo által a Richter Gedeon Nyrt. támogatásával fejlesztett, mind iOS, mind Android platformon ingyenesen elérhető Hölgynaptár nőgyógyászati naptáralkalmazást.

A magyar és angol nyelven elérhető, jelszóval védhető alkalmazáson az elegáns és nőies design elemek mellett rögtön felfedezhető, hogy több egy egyszerű menstruációs naptárnál: három összefüggő, de külön-külön is használható funkcióval bír: menstruációs naptár, nőgyógyászati tárgyú emlékeztetők és a testsúly nyomon követése.

 

 

Az alkalmazás igazi különlegessége, hogy a saját nőgyógyász kiválasztását követően az alkalmazásban rögzített menstruációs és nőgyógyászati tünetek kivonata közvetlenül továbbítható a szakorvos részére, így az orvos-beteg kontaktus egy új platformját jelenti. További előnye, hogy a Magyarországon forgalomban lévő összes fogamzásgátló tabletta adatbázisát tartalmazza, mely rendszeresen, online frissül. A beépített emlékeztetőket ezenkívül mindössze egyszer kell beállítani, az alkalmazás ezt követően automatikusan ütemezi azokat.

Kiknek ajánlható?

  • Azoknak a hölgyeknek, akiknek többek között egy megbízható, könnyen kezelhető tabletta-és receptemlékeztetőre van szükségük és az adott készítmény pontos szedését is monitorozni kívánják.
  • Azoknak a hölgyeknek, akik teherbe szeretnének esni, ehhez pedig rendszeresen naplózni kívánják testhőmérsékletüket, az együttlétek dátumát, illetve a peteérés várható időpontját.
  • Azoknak a hölgyeknek is ajánlható, akik nem használnak hormonális fogamzásgátlót, csupán a legközelebbi nőgyógyászati vizsgálaton pontosan szeretnének válaszolni a nőgyógyász szakorvos által feltett kérdésekre az alkalmazásban rendszeresen vezetett tünetek, adatok segítségével.

Naptár

A menstruációs naptár segítségével nyomon követhetjük ciklusunkat, rögzíthetjük nőgyógyászati tüneteinket, testsúlyunkat és testhőmérsékletünket is, ezzel biztosítva orvosunk számára a még teljesebb nőgyógyászati kórképet. Mindemellett lehetőség van a fogamzásgátló módszerek és együttlétek számának nyomon követésére is.

Emlékeztetők

Nem egy nőnek okoz fejfájást, hogy egyszer-egyszer elfelejti bevenni a fogamzásgátló tablettáját, pedig tudjuk, hogy még az is fontos, hogy minden nap ugyanakkor vegyük be. Az alkalmazás beépített tablettaemlékeztetője még azt is nyilván tartja, hogy milyen gyógyszert szedünk és a tablettamentes napjainkon nem figyelmeztet. Azt sem kell tovább észben tartani, hogy mikor esedékes a következő adag tabletta receptjének felíratása vagy az éves vizsgálat időpontja, a Hölgynaptár ezekre mind emlékeztetni fog.

Valós súly

A fentieken túl az alkalmazás még egy plusz kiegészítő funkcióval is szolgál: megtekinthetjük a rögzített testsúly adatainkból számolt valós súly értékeket mutató diagramot, amely segítségével hosszabb távon jobban megfigyelhetjük a testtömegünk változását. A magasság adat felvitelével a BMI indexünket is ellenőrizhetjük.

Dr. névjegy

A Dr. névjegy menüpontban az online orvoskereső segítségével kiválaszthatjuk saját orvosunkat, vagy rögzíthetjük adataikat, az „Adatküldés e-mailben” gombra kattintva pedig elküldhetjük részükre az alkalmazásban rögzített tüneteinket.

A Hölgynaptár összekapcsolódik a nőgyógyász szakorvosok számára készült GynAssist alkalmazással, melybe regisztrálva a nőgyógyász szakorvos bekerül a Hölgynaptár orvosadatbázisába és elérhetővé válik a páciensei számára. A páciensek által a naptárba rögzített adatokat így közvetlenül megkaphatja, és szemléletes formában nyomon követheti.

A nőgyógyászok nem győzik hangsúlyozni a ciklus nyomon követésének fontosságát. Ha Te is fontosnak tartod, hogy nyomon kövesd a benned zajló folyamatokat, ajánljuk figyelmedbe a Hölgynaptár alkalmazás rendszeres használatát.
 

demo-videó

SZERELEM | SZEXUALITÁS | FOGAMZÁSGÁTLÁS
impresszum | adatvédelmi nyilatkozat | felhasználási feltételek | mellékhatás bejelentés

Impresszum

Az IntimZóna weboldalt a Richter Gedeon Nyrt. üzemelteti. A portál szerkesztését és karbantartását a HealthLinePR-Med Kommunikációs Ügynökség végzi a Richter Gedeon Nyrt. megbízásából.

Portál üzemeltetője

Richter Gedeon Nyrt.
Székhely: 1103 Budapest, Gyömrői út 19-21.
Cg.: 01-10-040944 (Cégbíróság: Fővárosi Bíróság)
Adószám: 10484878-2-44

Portál szerkesztője, karbantartója

HealthLinePR-Med Kommunikációs Ügynökség
Székhely: 1037 Budapest, Montevideo utca 7.
Email: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Főszerkesztő: Örkényi Gabriella
Szerkesztőségi főmunkatárs: Kovács –Hain Zsuzsanna
Munkatársak: Balogh Ferenc, Dr. Jármi Hilda, Földi Miklós, Frank Róbert, Haris Éva, Kapuvári Tamás, Ligeti Anna, Molnár Miklós, Serbán Richárd, Szarvas Zoltán, Tarjáni Rita, Tóth Anna, Vémi Zoltán

Kapcsolat:

Richter Gedeon Nyrt.
https://www.richter.hu/hu-HU/kapcsolat/Pages/Kapcsolat.aspx
Hatóság: OGYÉI

Amennyiben egy gyógyszerrel kapcsolatban mellékhatást vagy minőségi reklamációt szeretne bejelenteni, a következő lehetőségek bármelyikén megteheti:

az alábbi felületen:

https://www.richter.hu/hu-HU/kapcsolat/Pages/Mellekhatasbejelentes.aspx

illetve a következő e-mail-címek bármelyikén:
Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.