intimzona információ

Hogy mindent egy helyen megtalálj, ami a szerelemmel, szexszel, intimitással, és főleg a fogamzásgátlással kapcsolatban érdekelhet. Olvass bennünket, sok tippet, érdekes cikket találhatsz az oldalunkon. Oszd meg velünk tapasztalataidat, vagy kérdezz szakértőinktől. Tarts velünk, s kövess minket az IntimZóna Facebook oldalán is.

8 lecke a szerelemről

A férjem és én 18 évvel ezelőtt találkoztunk. Szerelem volt első látásra (tényleg). Hihetetlenül szerencsésnek érzem magam, hogy megtaláltam őt. Rengeteg kihívással kell és kellett szembenéznünk eddig, de mindig valahogy megvolt a megoldás. Mindig. Mindenre. A 18 év együtt megtanított nekem 8 nagyon fontos leckét a szerelemről, a tudatos kapcsolatról, az erőről, ami összefűz. Érdekel?

1. Biztosítsd arról, hogy fülig szerelmes vagy belé még mindig

A varázslat kézzel fogható egy olyan kapcsolatban, amelyben mindig vannak olyan pillanatok, amikor újra és újra egymásba szerettek. Egy hosszú távú kapcsolat csak akkor virágzik, ha hangot is adtok ennek a szerelemnek mindenféle kontextusban. Mondd el neki, hogy szereted… csak mondd ki.

2. Az elismerés sokkal fontosabb, mint gondolnád

A kapcsolat fájának igen szerteágazó a gyökérzete. Az egyik gyökér az elismerés. A mosoly is elismerés, nem mindig a verbális köszönetnyilvánításra kell gondolni. Sokszor nem is szükséges más, csak egy mosoly, egy hosszú ölelés, amivel már tudatod, hogy „vetted az adást”, különleges és értékes, amit tett. Még akkor is tedd meg ezt, ha valami apróságról van szó.

3. Mindenről beszélni kell

A jó dolgokat könnyű kibeszélni. Nyilvánvaló, hogy sokkal nehezebb a kellemetlen, rossz dolgokat elővenni, és azokról őszintén beszélni. De csak azért, mert nehéz, nem jelenti azt, hogy nem kell megtenni.  A beszélgetés végül mindig feloldja a feszültséget és az érzelmi életetek szorosabbá válik.

4. Sok-sok szex! Miért ne?

A szex a ragasztó egy egészséges, élénk romantikus kapcsolatban. Szex nélkül, egy romantikus kapcsolat egyszerűen egy nagyon szoros barátság, ami nagyszerű dolog, de mi nem erre vágyunk.  A szex egy csodálatos módja annak, hogy eljátsszátok, amik nem vagytok, és mégis önmagatok legyetek.

5. Kedvességgel és megértéssel harcolj

Amikor valamilyen vita áll a küszöbön, mindig nagyon nehéz leállni, és igazat adni másnak, ha úgy érzed, neked van igazad. Tanulj meg uralkodni magadon, és kedvességgel, együttérzőn vedd fel a kesztyűt. Sokkal többre mész. Ha tiszteletben tartod partnered érzéseit, ő is így vesz majd részt a vitában.

6. Hagyd, hogy a partnered mindig önmaga lehessen

Amikor egy pár összejön, az olyan, mint két univerzum találkozása és egybeolvadása. Minden embernek megvan az egyéni története - szenvedélyei, képességei, érdeklődése, vágyai, sebei. Azokban a pillanatokban, amikor feszültségek keletkeznek, a két ember olyan, mint az olaj és a víz. Ha azt kérdeznéd, meg akartam-e változtatni a páromat, a válaszom az, hogy ezerszer. De megtanultam, hogy mindenkinek szüksége van arra, hogy önmaga lehessen, hogy a viták olyanok legyenek, mint az olaj és a víz, hiszen mindenki csak így maradhat az, aki.

7. Nevess

A nevetés tesz élővé bennünket. És a kapcsolatot is. Nektek kell azt meghatározni, hogy mik azok a dolgok, amik a nevetést életben tartják. Sok élményre, együtt töltött pillanatra van szükség, amelyekből a nevetés táplálkozhat.

8. Soha ne feledd, hogy te TE vagy

A kapcsolat rólad is szól. Arról, hogy mi a jó neked. Légy az, aki vagy, ne pedig az, akinek hiszed, hogy lenned kéne. Így tudsz valódi partner lenni, megfelelni minden szerepnek, amit elvárnak tőled: így leszel jó anya, jó feleség, jó társ, jó szerető és jó ember.

SZERELEM | SZEXUALITÁS | FOGAMZÁSGÁTLÁS
impresszum | adatvédelmi nyilatkozat | felhasználási feltételek | mellékhatás bejelentés

Impresszum

Az IntimZóna weboldalt a Richter Gedeon Nyrt. üzemelteti. A portál szerkesztését és karbantartását a HealthLinePR-Med Kommunikációs Ügynökség végzi a Richter Gedeon Nyrt. megbízásából.

Portál üzemeltetője

Richter Gedeon Nyrt.
Székhely: 1103 Budapest, Gyömrői út 19-21.
Cg.: 01-10-040944 (Cégbíróság: Fővárosi Bíróság)
Adószám: 10484878-2-44

Portál szerkesztője, karbantartója

HealthLinePR-Med Kommunikációs Ügynökség
Székhely: 1037 Budapest, Montevideo utca 7.
Email: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Főszerkesztő: Örkényi Gabriella
Szerkesztőségi főmunkatárs: Kovács –Hain Zsuzsanna
Munkatársak: Balogh Ferenc, Dr. Jármi Hilda, Földi Miklós, Frank Róbert, Haris Éva, Kapuvári Tamás, Ligeti Anna, Molnár Miklós, Serbán Richárd, Szarvas Zoltán, Tarjáni Rita, Tóth Anna, Vémi Zoltán

Kapcsolat:

Richter Gedeon Nyrt.
https://www.richter.hu/hu-HU/kapcsolat/Pages/Kapcsolat.aspx
Hatóság: OGYÉI

Amennyiben egy gyógyszerrel kapcsolatban mellékhatást vagy minőségi reklamációt szeretne bejelenteni, a következő lehetőségek bármelyikén megteheti:

az alábbi felületen:

https://www.richter.hu/hu-HU/kapcsolat/Pages/Mellekhatasbejelentes.aspx

illetve a következő e-mail-címek bármelyikén:
Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.