intimzona információ

Hogy mindent egy helyen megtalálj, ami a szerelemmel, szexszel, intimitással, és főleg a fogamzásgátlással kapcsolatban érdekelhet. Olvass bennünket, sok tippet, érdekes cikket találhatsz az oldalunkon. Oszd meg velünk tapasztalataidat, vagy kérdezz szakértőinktől. Tarts velünk, s kövess minket az IntimZóna Facebook oldalán is.

8 érdekesség a szexről, amit lehet, hogy még te sem tudtál

8 érdekesség a szexről, amit lehet, hogy még te sem tudtál

Azt, hogy hogyan kell csinálni, már egész fiatalon tudjuk. Azt, hogy mi az igazán jó nekünk, tanulni kell. Lehet, hogy te már mindent tudsz a szexről, igazi mester vagy. Van azonban néhány olyan érdekesség, amitől még neked is leeshet az állad.

1. Az álmok közel 10 százaléka szól szexről

Tíz álomból egy biztos, hogy szexuális tartalmú. Még orgazmusod is lehet közben. A nők általában valamilyen híres emberrel bonyolódnak szexuális viszonyba álmukban, a férfiak viszont inkább a csoportos szexről álmodnak, vagy egy konkrét nőről, akit meg akarnak szerezni.

2.   A nőknek is van erekciójuk

Igaz, hogy kisebb, mint a férfiaké, de ugyanolyan fontos. A csikló ugyanis ugyanabból a szivacsos erektilis szövetből áll, mint a pénisz, amely vérrel megtelve feláll, amikor akcióra kész. A csikló erekcióját szabad szemmel is látni lehet, ha pedig hozzáérsz, érezheted, hogy megkeményedik és nagyobb lesz.  

3.   Az emberek 3 százaléka egyáltalán nem fantáziál a szexről

Annak ellenére, hogy a legtöbb ember nem beszél róla, a 97% sokszor fantáziál a szexről. A túlnyomó többség azt mondja, hogy hetente többször és naponta többször fantáziál. Igen meglepő, hogy vannak olyan emberek, akiknek meg sem fordul a fejében a szex. Soha. Egyetlenegyszer sem.

4.   A csikló nagyobb, mint gondolnád

A klitorisz látható részén kívül, egy sokkal nagyobb része a bőr alatt van. Azért nagyon csodálatos, mert ugyanúgy érzékeny, mint a csikló teteje. Izgalmi állapotban, amikor a méh kissé a testbe húzódik és a hüvelycsatorna meghosszabbodik, változik szöge, így a behatoláskor súrlódik, így járul hozzá az orgazmushoz.

5.   Egy nagy pénisz nem tudja „kinyújtani” vagy tönkretenni a hüvelyt

Az interneten napjainkban népszerűen elterjedt mítosz, hogy a túl sok szex, vagy egy nagy mérettel rendelkező partnerrel való szex egy nő hüvelyét nyújthatja, tágíthatja. A hüvelycsatorna egy izom, és nem nyúlik ki véglegesen egy nagy pénisz vagy szexjáték használatától. A hüvely hihetetlenül rugalmas és gyorsan visszaáll az eredeti méretére.

6.   Szeretnél jobban teljesíteni a munkahelyeden? Szexelj többet!

Egy kielégült ember minden szinten jobban teljesít. Ez nem atomfizika, egyszerű az egész. A szex mindenre kihat: az immunrendszertől kezdve az idegrendszeren át a teljesítményre is pozitív a hatása.

7.   A petesejt választja ki a győztes spermiumot

A legtöbben elképzelik, ahogy a spermiumok versenyt úsznak a petesejthez, és a leggyorsabb nyer. Ez az egyik szexuális tévhit, amit el kell felejteni. A valóságban a petesejtek kifinomult biológiai mechanizmusokkal aktívan választják ki, melyik spermiumot engedik be, és nem mindig az lesz a győztes, amely elsőnek érkezik.

8.   Hat nő közül egynek soha nem volt orgazmusa

A nők körülbelül 15 százaléka soha nem élte át a szexuális együttlét csúcspontjának számító orgazmust. Emiatt sokan úgy érzik, valami nem stimmel velük, valamilyen diszfunkcionalitás van a testükben. Arra a „szabályra” koncentrálnak csak, hogy a jó szexhez kell az orgazmus. Ez pedig elvonja a figyelmet a valódi örömökről, amit az egészséges szexuális élet hordozhat.

 

Tarjáni Rita


A nőknek kétszer annyi pozitív visszajelzés kell, mint a férfiaknak – A szex is pozitív visszajelzés!
A nőknek kétszer annyi pozitív visszajelzés kell, mint a férfiaknak – A szex is pozitív visszajelzés!
10 szexuális probléma, amit komolyan kell venni
10 szexuális probléma, amit komolyan kell venni
Szextippek nőknek férfiaktól!
Szextippek nőknek férfiaktól!
Így kerüld el a hólyaghurutot szex után
Így kerüld el a hólyaghurutot szex után
Online Nőgyógyászati Tanácsadás
Online Nőgyógyászati Tanácsadás
Ha beszélgetni szeretnél, szerelemről, szexről, vagy épp valami olyasmibe ugrottál fejest, ami esetleg még korai volt, ne habozz, mindenre van megoldás!
SZERELEM | SZEXUALITÁS | FOGAMZÁSGÁTLÁS
impresszum | adatvédelmi nyilatkozat | felhasználási feltételek | mellékhatás bejelentés

Impresszum

Az IntimZóna weboldalt a Richter Gedeon Nyrt. üzemelteti. A portál szerkesztését és karbantartását a HealthLinePR-Med Kommunikációs Ügynökség végzi a Richter Gedeon Nyrt. megbízásából.

Portál üzemeltetője

Richter Gedeon Nyrt.
Székhely: 1103 Budapest, Gyömrői út 19-21.
Cg.: 01-10-040944 (Cégbíróság: Fővárosi Bíróság)
Adószám: 10484878-2-44

Portál szerkesztője, karbantartója

HealthLinePR-Med Kommunikációs Ügynökség
Székhely: 1037 Budapest, Montevideo utca 7.
Email: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Főszerkesztő: Örkényi Gabriella
Szerkesztőségi főmunkatárs: Kovács –Hain Zsuzsanna
Munkatársak: Balogh Ferenc, Dr. Jármi Hilda, Földi Miklós, Frank Róbert, Haris Éva, Kapuvári Tamás, Ligeti Anna, Molnár Miklós, Serbán Richárd, Szarvas Zoltán, Tarjáni Rita, Tóth Anna, Vémi Zoltán

Kapcsolat:

Richter Gedeon Nyrt.
https://www.gedeonrichter.com//hu-hu/kapcsolat
Hatóság: OGYÉI

A weboldal nőgyógyászati szakmai tartalmát lektorálta: Dr. Farkas Erika nőgyógyász szakorvos

Amennyiben egy gyógyszerrel kapcsolatban mellékhatást vagy minőségi reklamációt szeretne bejelenteni, a következő lehetőségek bármelyikén megteheti:

Tel: +36 1 505 7032

Vagy az alábbi felületen:

https://www.gedeonrichter.com//hu-hu/kapcsolat

illetve a következő e-mail-címek bármelyikén:
Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.