intimzona információ

Hogy mindent egy helyen megtalálj, ami a szerelemmel, szexszel, intimitással, és főleg a fogamzásgátlással kapcsolatban érdekelhet. Olvass bennünket, sok tippet, érdekes cikket találhatsz az oldalunkon. Oszd meg velünk tapasztalataidat, vagy kérdezz szakértőinktől. Tarts velünk, s kövess minket az IntimZóna Facebook oldalán is.

7 pontban az Igaziról

7 pontban az Igaziról

Biztos, hogy megtaláltad az Igazit, a nagy Őt? A mindennapokban előfordulhatnak összezörrenések, ám ha a következő 7 pont olyan, mintha rólatok szólna, akkor megnyugodhatsz: a pasiddal minden rendben.

1. Nem egy hullámvölgyet vészeltetek már át együtt

Egy vizsgaidőszak, vagy akár valamilyen komolyabb egyéni válság nemcsak téged, de a kapcsolatotokat is megviselheti. Ha ezeket az akadályokat együtt vészelitek át, minden sokkal könnyebb. Emlékezz vissza, hogyan állt melletted a pasid ezekben a helyzetekben. Jól vizsgázott?

2. Mindenről tudtok beszélni

Ez kicsit butaságnak tűnhet, de hidd el, a kommunikáció egy kapcsolatban nagyon-nagyon fontos. Ha valamilyen probléma merül fel, tudnotok kell róla nyíltan és őszintén beszélni. Ha dühös vagy rá valamiért, fontos, hogy kimondd, ami bánt, és fordított helyzetben őt is meghallgasd. A megbocsátás pedig már fél siker.

3. Annyira fontos számodra, hogy mindent neki mondasz el először

Amíg nem volt a képben, ezt a szerepet a barátnőd vagy barátnőid töltötték be. De most itt van, és akármi is történik, ő az első, aki értesül róla. ez azt jelenti, hogy a kapcsolatotok olyan érett, hogy nemcsak a szerelmed ő, hanem a legjobb barátod is.

4. A meglepetés ereje hosszú idő után is jelen van

Amikor hazaérsz a munkából, suliból, csodás vacsival vár, pedig eddig azt sem tudtad róla, hogy tud főzni. Kiderül, hogy főzőtanfolyamra járt, hogy meglephessen téged. Hihetetlen nem?

5. Az unalmat nem is ismeritek

Egymás társasága feltölt benneteket, nem unatkoztok soha. Mindig kitaláltok valami izgalmas programot kettesben, vagy a barátaitokkal. Ha nem tudtok elmenni otthonról, akkor is mindig adódik valami elfoglaltság.

6. Mindketten kiveszitek a részeteket a napi teendőkből

Kialakult már, hogy ki megy a postára, ki főz vagy ki takarít ki. Mindent közösen csináltok, de mindenki tudja a dolgát, és a háztartás egy jól működő kis gépezet lett.

7. A szex olyan jó még mindig, mint az elején…

… és nem az orgazmus miatt. Az egymásra való odafigyelés a fontos számotokra. Te imádod, ahogy szuszog melletted, ő imádja, ahogy a vállára hajtod a fejed. Szeretitek egymást, és valószínűleg ez így is marad.

 

Kovács-Hain Zsuzsa


6 meglepő szexveszély
6 meglepő szexveszély
Tuningold fel a szexuális életed – szupergyorsan!
Tuningold fel a szexuális életed – szupergyorsan!
Együttalvás vagy külön ágy?
Együttalvás vagy külön ágy?
7 ok, amiért szexelj ezen a héten
7 ok, amiért szexelj ezen a héten
Online Nőgyógyászati Tanácsadás
Online Nőgyógyászati Tanácsadás
Ha beszélgetni szeretnél, szerelemről, szexről, vagy épp valami olyasmibe ugrottál fejest, ami esetleg még korai volt, ne habozz, mindenre van megoldás!
SZERELEM | SZEXUALITÁS | FOGAMZÁSGÁTLÁS
impresszum | adatvédelmi nyilatkozat | felhasználási feltételek | mellékhatás bejelentés

Impresszum

Az IntimZóna weboldalt a Richter Gedeon Nyrt. üzemelteti. A portál szerkesztését és karbantartását a HealthLinePR-Med Kommunikációs Ügynökség végzi a Richter Gedeon Nyrt. megbízásából.

Portál üzemeltetője

Richter Gedeon Nyrt.
Székhely: 1103 Budapest, Gyömrői út 19-21.
Cg.: 01-10-040944 (Cégbíróság: Fővárosi Bíróság)
Adószám: 10484878-2-44

Portál szerkesztője, karbantartója

HealthLinePR-Med Kommunikációs Ügynökség
Székhely: 1037 Budapest, Montevideo utca 7.
Email: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Főszerkesztő: Örkényi Gabriella
Szerkesztőségi főmunkatárs: Kovács –Hain Zsuzsanna
Munkatársak: Balogh Ferenc, Dr. Jármi Hilda, Földi Miklós, Frank Róbert, Haris Éva, Kapuvári Tamás, Ligeti Anna, Molnár Miklós, Serbán Richárd, Szarvas Zoltán, Tarjáni Rita, Tóth Anna, Vémi Zoltán

Kapcsolat:

Richter Gedeon Nyrt.
https://www.gedeonrichter.com//hu-hu/kapcsolat
Hatóság: OGYÉI

A weboldal nőgyógyászati szakmai tartalmát lektorálta: Dr. Farkas Erika nőgyógyász szakorvos

Amennyiben egy gyógyszerrel kapcsolatban mellékhatást vagy minőségi reklamációt szeretne bejelenteni, a következő lehetőségek bármelyikén megteheti:

Tel: +36 1 505 7032

Vagy az alábbi felületen:

https://www.gedeonrichter.com//hu-hu/kapcsolat

illetve a következő e-mail-címek bármelyikén:
Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.