intimzona információ

Hogy mindent egy helyen megtalálj, ami a szerelemmel, szexszel, intimitással, és főleg a fogamzásgátlással kapcsolatban érdekelhet. Olvass bennünket, sok tippet, érdekes cikket találhatsz az oldalunkon. Oszd meg velünk tapasztalataidat, vagy kérdezz szakértőinktől. Tarts velünk, s kövess minket az IntimZóna Facebook oldalán is.

7 árulkodó jel, hogy a pasid szerelmes beléd

7 árulkodó jel, hogy a pasid szerelmes beléd

Sokszor nem elég, hogy te mit érzel, folyamatosan visszajelzésekre van szükséged, hogy tudd, a szerelmed valójában mit érez irántad. Íme, 7 jel, hogy fülig belédzúgott.

1. Az ölelése

Az ölelés áthatja az életet. Számtalan helyzetben alkalmazzuk, de a szerelmesek közti ölelés egy kicsit azért más. Egy ölelés kinyilatkoztatja azokat a valódi érzelmeket, amelyek egészen mélyen laknak bennünk. Ha a szerelmed hosszan, gyengéden, nem túl szorosan ölel, biztos lehetsz benne, hogy őszinték az érzelmei.

2. A csókja

Egyetlen csók elárulja, mit érez irántad valójában. A hosszú, szenvedélyes nyelves csók és a gyakori ismétlés tuti biztosan a szerelem jele.

3. Dicséri a hibáidat

Nem szereted, hogy van egy kis pocid, vagy enyhén narancsbőrösek a combjaid, netán szeplős vagy? Ha a srác szerelmes beléd, akkor észre fogod venni, hogy ő pont ezeket dicséri rajtad. Ezekkel együtt fogad el, így szeret. Szerelemmel!

4. Romantikussá változik

Sok olyan romantikus jel van, amiből arra következtethetsz, hogy nem vagy számára közömbös. Nem az elcsépelt rózsaszálról beszélünk, hiszen azt egy szélhámos is képes megvásárolni. Az igazán romantikus dolgok inkább olyan tettekben nyilvánulnak meg, amelyekhez valóban figyelnie kell rád. Például, rendet rak a lakásban, mielőtt veled találkozna, gyertyafényes vacsival készül, figyel, hogy mire vágysz, és megvalósítja. Ha a viselkedésében felfedezed ezeket, biztos lehetsz benne, hogy komolyan gondolja.

5. Bemutat a haveroknak

Egy fiú nem mutat be mindenkit a barátainak, ezt leszögezhetjük. Csak olyan lányt visz a társaságba, akivel komolyan gondolja. Ha te csak egy futó kaland vagy, elhiheted, hogy sosem fogod megismerni a haverjait.

6. Bemutat a szüleinek

Haza pláne nem visz bárkit. Az anyukája véleménye nagyon fontos minden pasi számára, így csak a tökéletes lányt viszi haza bemutatni. Ha meghív egy közös ebédre, jó úton haladtok a komoly kapcsolat felé.

7. A szex

Sajnos vannak olyan pasik, akik olyan nagy színészek, hogy simán elhiszel nekik mindent, és csak az első szexuális együttlét alkalmával derül ki, hogy hazugság volt minden, és csak „arra” kellettél neki. Ha szex közben úgy érzed, csak magára figyel, nem érdekli, hogy te hogy érzel, neked mi a jó, akkor tudhatod, hogy nem ő az igazi. Ha azonban a szex előtti és a szex utáni időszaknak, azaz a kényeztetésnek is elegendő időt szentel, fontos számára, hogy veled mi van, akkor csak szárnyalj, mert jól választottál.

Ha kérdésed van a párválasztással kapcsolatban, tedd fel online rendelésünkön szakértőinknek, itt!

 

Ligeti Anna

 

Töltsd meg fantáziával a szexuális életed!
Töltsd meg fantáziával a szexuális életed!
Vibrátor receptre, avagy a viktoriánus gyógymód
Vibrátor receptre, avagy a viktoriánus gyógymód
Egy életen át szexközelben
Egy életen át szexközelben
5+1 egészséges érv a szex mellett
5+1 egészséges érv a szex mellett
Online Nőgyógyászati Tanácsadás
Online Nőgyógyászati Tanácsadás
Ha beszélgetni szeretnél, szerelemről, szexről, vagy épp valami olyasmibe ugrottál fejest, ami esetleg még korai volt, ne habozz, mindenre van megoldás!
SZERELEM | SZEXUALITÁS | FOGAMZÁSGÁTLÁS
impresszum | adatvédelmi nyilatkozat | felhasználási feltételek | mellékhatás bejelentés

Impresszum

Az IntimZóna weboldalt a Richter Gedeon Nyrt. üzemelteti. A portál szerkesztését és karbantartását a HealthLinePR-Med Kommunikációs Ügynökség végzi a Richter Gedeon Nyrt. megbízásából.

Portál üzemeltetője

Richter Gedeon Nyrt.
Székhely: 1103 Budapest, Gyömrői út 19-21.
Cg.: 01-10-040944 (Cégbíróság: Fővárosi Bíróság)
Adószám: 10484878-2-44

Portál szerkesztője, karbantartója

HealthLinePR-Med Kommunikációs Ügynökség
Székhely: 1037 Budapest, Montevideo utca 7.
Email: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Főszerkesztő: Örkényi Gabriella
Szerkesztőségi főmunkatárs: Kovács –Hain Zsuzsanna
Munkatársak: Balogh Ferenc, Dr. Jármi Hilda, Földi Miklós, Frank Róbert, Haris Éva, Kapuvári Tamás, Ligeti Anna, Molnár Miklós, Serbán Richárd, Szarvas Zoltán, Tarjáni Rita, Tóth Anna, Vémi Zoltán

Kapcsolat:

Richter Gedeon Nyrt.
https://www.gedeonrichter.com//hu-hu/kapcsolat
Hatóság: OGYÉI

A weboldal nőgyógyászati szakmai tartalmát lektorálta: Dr. Farkas Erika nőgyógyász szakorvos

Amennyiben egy gyógyszerrel kapcsolatban mellékhatást vagy minőségi reklamációt szeretne bejelenteni, a következő lehetőségek bármelyikén megteheti:

Tel: +36 1 505 7032

Vagy az alábbi felületen:

https://www.gedeonrichter.com//hu-hu/kapcsolat

illetve a következő e-mail-címek bármelyikén:
Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.