intimzona információ

Hogy mindent egy helyen megtalálj, ami a szerelemmel, szexszel, intimitással, és főleg a fogamzásgátlással kapcsolatban érdekelhet. Olvass bennünket, sok tippet, érdekes cikket találhatsz az oldalunkon. Oszd meg velünk tapasztalataidat, vagy kérdezz szakértőinktől. Tarts velünk, s kövess minket az IntimZóna Facebook oldalán is.

6+1 lépés lustaság ellen

Kis változások: ez az út az egészséges életmódhoz. Akár csak hódítani akarsz tökéletes alakoddal, akár felesleges kilókkal küzdesz, mindenképpen érdemes a mozgásra, a felesleges kalóriák felhasználására koncentrálnod. Kövess minket, és sikerülni fog!

6+1 könnyed gyakorlat a mindennapokra
1. Válaszd a lépcsőt! Ha maximum az ötödik emeletig kell felmenned, használd a lépcsőt! Ne élj a lift adta lehetőséggel, ráérsz még erre idősebb korban is!
2. Használd a lábbuszt vagy keresd elő a biciklit, ha csak 1-2 km messzire igyekszel.
3. Kertészkedj! Ne aggódj, te is el tudsz bánni néhány növénnyel!
4. Takaríts gyakrabban, hisz itt a tavasz, jobban látszik a piszok. Ne feledd, a házimunka rendkívül jó kalóriaégető!
5. Tarts kis szünetet óránként a munkahelyeden, sétálj egyet (akár a mosdóig, egy másik kollégához vagy az ebédlőbe), s meglátod, felfrissülve a munka is jobban megy majd.
+1. Maradj mozgásban! Menj edzésre, vagy legalább szurkolj komolyan a meccseken!

Kifogások? Felejtsd el őket!
Mi tart vissza az edzéstől? Mindenki könnyedén talál okot arra, miért nincs ideje a mozgásra. Ne légy te is a kifogáskeresők közt, kezdd el a tréninget még ma! Győzd le a következő gyenge alibiket:

„Nincs elég időm.”
Több, apró részletben csináld végig a gyakorlatokat. Használd a szteppert vagy szobabiciklit, míg tévézel! Mindenképp sűrítsd bele a mozgást a napirendedbe, ha kell, kelj fel egy órával hamarabb! Váljon napi rutinná az edzés, s ennek olyan időpontot tűzz ki, melyet nem tudsz megvétózni.

„Ciki az edzés, zavarban vagyok.”
Ha nyilvános edzésre mész (aerobik), vigyél magaddal egy társat, hogy ne érezd kellemetlenül magad újoncként. Sétálj vagy fuss olyan környéken, ahol nem fogsz ismerősbe botlani. Tornázz otthon DVD-re. Próbálj ki egy olyan konditermet, ami barátságos, s ahová nem csak tökéletes alakú pöffeszkedő aerobikmacák járnak.

„Ez a gyakorlat túl nehéz nekem.”
Akkor végezd el lassan, nyugodtan. Minden nap csak annyi gyakorlatot csinálj, ami még kényelmes. Ne eddz a teljes kimerülésig.

"A sportolás egyszerűen nem nekem való."
Nem igaz, csak még nem találtad meg a neked megfelelő edzésformát.

Mondj tehát nemet a kibúvókra és éljen a tavaszi zsongás, irány a park, bólints rá a mozgásra és merészkedj ki a szabadba!
 

SZERELEM | SZEXUALITÁS | FOGAMZÁSGÁTLÁS
impresszum | adatvédelmi nyilatkozat | felhasználási feltételek | mellékhatás bejelentés

Impresszum

Az IntimZóna weboldalt a Richter Gedeon Nyrt. üzemelteti. A portál szerkesztését és karbantartását a HealthLinePR-Med Kommunikációs Ügynökség végzi a Richter Gedeon Nyrt. megbízásából.

Portál üzemeltetője

Richter Gedeon Nyrt.
Székhely: 1103 Budapest, Gyömrői út 19-21.
Cg.: 01-10-040944 (Cégbíróság: Fővárosi Bíróság)
Adószám: 10484878-2-44

Portál szerkesztője, karbantartója

HealthLinePR-Med Kommunikációs Ügynökség
Székhely: 1037 Budapest, Montevideo utca 7.
Email: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Főszerkesztő: Örkényi Gabriella
Szerkesztőségi főmunkatárs: Kovács –Hain Zsuzsanna
Munkatársak: Balogh Ferenc, Dr. Jármi Hilda, Földi Miklós, Frank Róbert, Haris Éva, Kapuvári Tamás, Ligeti Anna, Molnár Miklós, Serbán Richárd, Szarvas Zoltán, Tarjáni Rita, Tóth Anna, Vémi Zoltán

Kapcsolat:

Richter Gedeon Nyrt.
https://www.richter.hu/hu-HU/kapcsolat/Pages/Kapcsolat.aspx
Hatóság: OGYÉI

Amennyiben egy gyógyszerrel kapcsolatban mellékhatást vagy minőségi reklamációt szeretne bejelenteni, a következő lehetőségek bármelyikén megteheti:

az alábbi felületen:

https://www.richter.hu/hu-HU/kapcsolat/Pages/Mellekhatasbejelentes.aspx

illetve a következő e-mail-címek bármelyikén:
Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.