intimzona információ

Hogy mindent egy helyen megtalálj, ami a szerelemmel, szexszel, intimitással, és főleg a fogamzásgátlással kapcsolatban érdekelhet. Olvass bennünket, sok tippet, érdekes cikket találhatsz az oldalunkon. Oszd meg velünk tapasztalataidat, vagy kérdezz szakértőinktől. Tarts velünk, s kövess minket az IntimZóna Facebook oldalán is.

6 furcsa dolog, ami izgalomba hozza a nőt

6 furcsa dolog, ami izgalomba hozza a nőt

A nő maga a rejtély. Soha nem lehet tudni, mit akar igazán. Ha szakállad van, az a baj, ha nincs, akkor az. Ha kedves vagy, az nyálas, ha nem mondod ki, „szeretlek”, akkor egy csepp romantika sincs benned. Ki érti ezt? Van azonban néhány dolog, ami a csajok nagy részének bejön. Olvass tovább, tudd meg, mik ezek!

1.   A simára borotvált arc

Igaz, hogy mostanában sokáig hódított a szakáll, de ez most megváltozott! A simára borotvált arc az, amit a nők akarnak. Egy nemrégiben készült új-zélandi tanulmány szerint, a nők kevésbé találták vonzónak a szakállas férfiakat, ugyanis idősebbnek néznek ki, mint a frissen borotvált pasik. Mi több, a szakállas férfiakat agresszívebbnek gondolják az arckifejezésük miatt.

2.   Az összehúzott szemöldök

A nők rajongó típusok. Rajonganak a romantikus regények és filmek borongós hőseiért. Ilyen például Heathcliff az Üvöltő szelekből. A nők számára kevésbé vonzóak a boldog, mosolygós férfiak, mint a büszke, rejtett érzelmekkel teli arcú férfiak.

3.   A vörös szín

Szeretnéd, ha zöldhullámod lenne a csajoknál? Ehhez hozzájárulhat egy kis szín a ruhásszekrényedben, különösen a vörös nyerő. A University of Rochester és a Journal of Experimental Psychology kísérleteket végzett, amelyekből kiderült, hogy a nők szexuálisan vonzódtak azokhoz a férfiakhoz, akik pirosat viseltek, vagy vörös háttér előtt tartózkodtak. Ez egy figyelemfelkeltő szín, természetes a vonzódás.

4.   A mély hang

Egy mély, rekedtes hang beindít valamit a nőknél. A Behavioral Ecology and Sociobiology című folyóirat tanulmánya is megerősítette a korábbi kutatásokat, miszerint a nők dominánsabbnak tartják a mély hangú férfiakat, szexinek tartják őket, és inkább el tudják képzelni őket társként, mint egy kevésbé mély hangú pasit

5.   Az erős immunrendszer

Az egészséges férfiakat szeretik a nők, főleg, ha ezért az egészségért a férfi mindent meg is tesz. Igaz, hogy ez tudatalatti vonzódás, de a Nature Communications tanulmánya szerint a nők szexuálisan vonzónak találják az egészséges, erős férfiakat.

6.   Ápolt kezek

A nők számára a kezek többet mondanak minden szónál. Fontos, hogy a kezed és a körmeid ápoltak legyenek. Ez egy nő számára egyenesen izgató lehet. Egy nő számára sok minden kiderül a kezekből: erős vagy, vagy gyenge, ügyes, vagy ügyetlen. Labdába sem rúghatsz gyászkeretes körmökkel, koszos mancsokkal.

Fontold meg egy piros póló vásárlását, menj el egy manikűrre, és sportolj! Ez az egyenes út szíved hölgyéhez.

 

Haris Éva


Szenvedély– Nálatok megvan?
Szenvedély– Nálatok megvan?
A szex igazi játék
A szex igazi játék
Párkapcsolat – Randitól a boldogító igenig
Párkapcsolat – Randitól a boldogító igenig
Az én álompasim
Az én álompasim
Online Nőgyógyászati Tanácsadás
Online Nőgyógyászati Tanácsadás
Ha beszélgetni szeretnél, szerelemről, szexről, vagy épp valami olyasmibe ugrottál fejest, ami esetleg még korai volt, ne habozz, mindenre van megoldás!
SZERELEM | SZEXUALITÁS | FOGAMZÁSGÁTLÁS
impresszum | adatvédelmi nyilatkozat | felhasználási feltételek | mellékhatás bejelentés

Impresszum

Az IntimZóna weboldalt a Richter Gedeon Nyrt. üzemelteti. A portál szerkesztését és karbantartását a HealthLinePR-Med Kommunikációs Ügynökség végzi a Richter Gedeon Nyrt. megbízásából.

Portál üzemeltetője

Richter Gedeon Nyrt.
Székhely: 1103 Budapest, Gyömrői út 19-21.
Cg.: 01-10-040944 (Cégbíróság: Fővárosi Bíróság)
Adószám: 10484878-2-44

Portál szerkesztője, karbantartója

HealthLinePR-Med Kommunikációs Ügynökség
Székhely: 1037 Budapest, Montevideo utca 7.
Email: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Főszerkesztő: Örkényi Gabriella
Szerkesztőségi főmunkatárs: Kovács –Hain Zsuzsanna
Munkatársak: Balogh Ferenc, Dr. Jármi Hilda, Földi Miklós, Frank Róbert, Haris Éva, Kapuvári Tamás, Ligeti Anna, Molnár Miklós, Serbán Richárd, Szarvas Zoltán, Tarjáni Rita, Tóth Anna, Vémi Zoltán

Kapcsolat:

Richter Gedeon Nyrt.
https://www.gedeonrichter.com//hu-hu/kapcsolat
Hatóság: OGYÉI

A weboldal nőgyógyászati szakmai tartalmát lektorálta: Dr. Farkas Erika nőgyógyász szakorvos

Amennyiben egy gyógyszerrel kapcsolatban mellékhatást vagy minőségi reklamációt szeretne bejelenteni, a következő lehetőségek bármelyikén megteheti:

Tel: +36 1 505 7032

Vagy az alábbi felületen:

https://www.gedeonrichter.com//hu-hu/kapcsolat

illetve a következő e-mail-címek bármelyikén:
Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.