intimzona információ

Hogy mindent egy helyen megtalálj, ami a szerelemmel, szexszel, intimitással, és főleg a fogamzásgátlással kapcsolatban érdekelhet. Olvass bennünket, sok tippet, érdekes cikket találhatsz az oldalunkon. Oszd meg velünk tapasztalataidat, vagy kérdezz szakértőinktől. Tarts velünk, s kövess minket az IntimZóna Facebook oldalán is.

5 tipp – így könnyítsd meg a randizást

5 tipp – így  könnyítsd meg a randizást

5 tipp – így  könnyítsd meg a randizást

Hosszú kapcsolat vagy netán egy tönkrement házasság és válás után újra a randizás kapujában állsz? Idegtépőnek találhatsz most minden pillanatot, ami a találkozásokat megelőzi, hiszen évek óta nem volt példa arra, hogy te randira készülj. A várakozás és a bizonytalanság szerepet játszanak abban, hogy kialakul benned egy szorongás, egy ellenérzés az egésszel kapcsolatban.

Kapcsolj nyugodt üzemmódba! Tudom, hogy ezt könnyű mondani, és a tanácsokkal már tele van a padlás, de olvasd el tippjeinket, hátha megkönnyítheted a saját dolgod.

1. Ne nyomd el, ne hagyd figyelmen kívül a szorongást, hanem küzdj meg vele!

Kérdezd meg magadtól, hogy miért érzel így. A legtöbben a randizás gondolatától is idegesek lesznek, túlizgulják a dolgot. Ez persze érthető, főleg az első találkozás előtt, ami teljesen kiszámíthatatlan.

Ha a régmúltban történtek miatt szorongsz, akkor azt magad mögött kell hagynod, csak úgy léphetsz egy új kapcsolatba. Nem tarthatsz folyton attól, hogy a múlt ismétli magát, mert akkor egy idő után végképp elhiszed, és már programozod magadnak a negatív eseményeket.

2. Írj le minden régi berögződést! Kukába velük!

Íme néhány meglehetősen gyakori berögződés, amelyektől nem vagyunk képesek szabadulni: „Már minden jó pasi/nő foglalt”, „Mindenki már egy kapcsolatban él”, „Csak a külső számít”.

Természetesen ezek közül egyik sem igaz, csak benned élnek. Lépj át rajtuk, és adj magadnak pozitív célokat, amelyek lelkesedéssel töltenek el.

3. Ismerd a démonjaid és győzd le őket!

Ez egy nagyon fontos lépés a felé, hogy ne légy többé saját magad rabja. Fontold meg, melyek voltak azok a tényezők, amelyek az előző kapcsolatod végéhez vezettek. Ezeket kell legyőznöd, ezek a te démonaid. Természetes, hogy nem szeretnéd, hogy a jövendő kapcsolatodnak is vége legyen valami olyasmi miatt, amit te magad tudsz megváltoztatni.

5 tipp – így  könnyítsd meg a randizást

4. Tudatosítsd, mi tesz boldoggá!

Ez egy kritikus lépés, különösen, ha azt gondolod, hogy egy másik személyen múlik a boldogságod. Első lecke ezzel kapcsolatban: Te vagy a boldogságodért felelős személy, és ennek terhét nem is róhatod másra.

Tegyél fel magadnak inspiráló kérdéseket, amelyek a megoldáshoz visznek közelebb: Mi vagy ki iránt vonzódsz?, Mik alakítják a vágyaidat?, Mitől gyúl szenvedély benned?

Ez egy lépés az önismeret felé.

5. Engedd el az eredményt! Koncentrálj a pillanatra!

A legtöbb szorongás talán abból származik, hogy előre ki akarod találni, mi lesz egy-egy randi kimenetele. Irányítani szeretnéd, hogy mi fog történni (kéne egy varázspálca, ugye?).  Így természetesen a kiszámíthatatlan helyzeteket – amilyen egy első randi is –, nehezebben tudod kezelni. Próbálj koncentrálni az adott pillanatra, arra szánd az időt, hogy élvezd, ami épp történik, hagyd, hogy a randi maga történjen!

Minél több tippet próbálsz megvalósítani a fentiek közül, annál közelebb kerülsz majd önmagadhoz, amit valószínűleg az előző kapcsolatodban kicsit elvesztettél. Keresd hát azt a vidám, önfeledt valakit, akire hamar rátalál majd egy új szerelem.


Szex nélkül lehet élni, csak nem érdemes
Szex nélkül lehet élni, csak nem érdemes
Apróságok, amelyekkel új töltést adhatsz a laposodó románcnak
Apróságok, amelyekkel új töltést adhatsz a laposodó románcnak
Nappal tilos a szex, tiltott a csók… - Ilyen helyek is vannak a világban
Nappal tilos a szex, tiltott a csók… - Ilyen helyek is vannak a világban
Már nem szeretlek, Isten veled!
Már nem szeretlek, Isten veled!
Online Nőgyógyászati Tanácsadás
Online Nőgyógyászati Tanácsadás
Ha beszélgetni szeretnél, szerelemről, szexről, vagy épp valami olyasmibe ugrottál fejest, ami esetleg még korai volt, ne habozz, mindenre van megoldás!
SZERELEM | SZEXUALITÁS | FOGAMZÁSGÁTLÁS
impresszum | adatvédelmi nyilatkozat | felhasználási feltételek | mellékhatás bejelentés

Impresszum

Az IntimZóna weboldalt a Richter Gedeon Nyrt. üzemelteti. A portál szerkesztését és karbantartását a HealthLinePR-Med Kommunikációs Ügynökség végzi a Richter Gedeon Nyrt. megbízásából.

Portál üzemeltetője

Richter Gedeon Nyrt.
Székhely: 1103 Budapest, Gyömrői út 19-21.
Cg.: 01-10-040944 (Cégbíróság: Fővárosi Bíróság)
Adószám: 10484878-2-44

Portál szerkesztője, karbantartója

HealthLinePR-Med Kommunikációs Ügynökség
Székhely: 1037 Budapest, Montevideo utca 7.
Email: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Főszerkesztő: Örkényi Gabriella
Szerkesztőségi főmunkatárs: Kovács –Hain Zsuzsanna
Munkatársak: Balogh Ferenc, Dr. Jármi Hilda, Földi Miklós, Frank Róbert, Haris Éva, Kapuvári Tamás, Ligeti Anna, Molnár Miklós, Serbán Richárd, Szarvas Zoltán, Tarjáni Rita, Tóth Anna, Vémi Zoltán

Kapcsolat:

Richter Gedeon Nyrt.
https://www.gedeonrichter.com//hu-hu/kapcsolat
Hatóság: OGYÉI

A weboldal nőgyógyászati szakmai tartalmát lektorálta: Dr. Farkas Erika nőgyógyász szakorvos

Amennyiben egy gyógyszerrel kapcsolatban mellékhatást vagy minőségi reklamációt szeretne bejelenteni, a következő lehetőségek bármelyikén megteheti:

Tel: +36 1 505 7032

Vagy az alábbi felületen:

https://www.gedeonrichter.com//hu-hu/kapcsolat

illetve a következő e-mail-címek bármelyikén:
Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.