intimzona információ

Hogy mindent egy helyen megtalálj, ami a szerelemmel, szexszel, intimitással, és főleg a fogamzásgátlással kapcsolatban érdekelhet. Olvass bennünket, sok tippet, érdekes cikket találhatsz az oldalunkon. Oszd meg velünk tapasztalataidat, vagy kérdezz szakértőinktől. Tarts velünk, s kövess minket az IntimZóna Facebook oldalán is.

5 tipp – így könnyítsd meg a randizást

5 tipp – így  könnyítsd meg a randizást

5 tipp – így  könnyítsd meg a randizást

Hosszú kapcsolat vagy netán egy tönkrement házasság és válás után újra a randizás kapujában állsz? Idegtépőnek találhatsz most minden pillanatot, ami a találkozásokat megelőzi, hiszen évek óta nem volt példa arra, hogy te randira készülj. A várakozás és a bizonytalanság szerepet játszanak abban, hogy kialakul benned egy szorongás, egy ellenérzés az egésszel kapcsolatban.

Kapcsolj nyugodt üzemmódba! Tudom, hogy ezt könnyű mondani, és a tanácsokkal már tele van a padlás, de olvasd el tippjeinket, hátha megkönnyítheted a saját dolgod.

1. Ne nyomd el, ne hagyd figyelmen kívül a szorongást, hanem küzdj meg vele!

Kérdezd meg magadtól, hogy miért érzel így. A legtöbben a randizás gondolatától is idegesek lesznek, túlizgulják a dolgot. Ez persze érthető, főleg az első találkozás előtt, ami teljesen kiszámíthatatlan.

Ha a régmúltban történtek miatt szorongsz, akkor azt magad mögött kell hagynod, csak úgy léphetsz egy új kapcsolatba. Nem tarthatsz folyton attól, hogy a múlt ismétli magát, mert akkor egy idő után végképp elhiszed, és már programozod magadnak a negatív eseményeket.

2. Írj le minden régi berögződést! Kukába velük!

Íme néhány meglehetősen gyakori berögződés, amelyektől nem vagyunk képesek szabadulni: „Már minden jó pasi/nő foglalt”, „Mindenki már egy kapcsolatban él”, „Csak a külső számít”.

Természetesen ezek közül egyik sem igaz, csak benned élnek. Lépj át rajtuk, és adj magadnak pozitív célokat, amelyek lelkesedéssel töltenek el.

3. Ismerd a démonjaid és győzd le őket!

Ez egy nagyon fontos lépés a felé, hogy ne légy többé saját magad rabja. Fontold meg, melyek voltak azok a tényezők, amelyek az előző kapcsolatod végéhez vezettek. Ezeket kell legyőznöd, ezek a te démonaid. Természetes, hogy nem szeretnéd, hogy a jövendő kapcsolatodnak is vége legyen valami olyasmi miatt, amit te magad tudsz megváltoztatni.

5 tipp – így  könnyítsd meg a randizást

4. Tudatosítsd, mi tesz boldoggá!

Ez egy kritikus lépés, különösen, ha azt gondolod, hogy egy másik személyen múlik a boldogságod. Első lecke ezzel kapcsolatban: Te vagy a boldogságodért felelős személy, és ennek terhét nem is róhatod másra.

Tegyél fel magadnak inspiráló kérdéseket, amelyek a megoldáshoz visznek közelebb: Mi vagy ki iránt vonzódsz?, Mik alakítják a vágyaidat?, Mitől gyúl szenvedély benned?

Ez egy lépés az önismeret felé.

5. Engedd el az eredményt! Koncentrálj a pillanatra!

A legtöbb szorongás talán abból származik, hogy előre ki akarod találni, mi lesz egy-egy randi kimenetele. Irányítani szeretnéd, hogy mi fog történni (kéne egy varázspálca, ugye?).  Így természetesen a kiszámíthatatlan helyzeteket – amilyen egy első randi is –, nehezebben tudod kezelni. Próbálj koncentrálni az adott pillanatra, arra szánd az időt, hogy élvezd, ami épp történik, hagyd, hogy a randi maga történjen!

Minél több tippet próbálsz megvalósítani a fentiek közül, annál közelebb kerülsz majd önmagadhoz, amit valószínűleg az előző kapcsolatodban kicsit elvesztettél. Keresd hát azt a vidám, önfeledt valakit, akire hamar rátalál majd egy új szerelem.


Mitől érzünk valaki iránt szerelmet?
Mitől érzünk valaki iránt szerelmet?
6 tipp az első randira
6 tipp az első randira
A férjem nem akar szexet
A férjem nem akar szexet
Kérdések a szexről - Íme, a top 10
Kérdések a szexről - Íme, a top 10
Online Nőgyógyászati Tanácsadás
Online Nőgyógyászati Tanácsadás
Ha beszélgetni szeretnél, szerelemről, szexről, vagy épp valami olyasmibe ugrottál fejest, ami esetleg még korai volt, ne habozz, mindenre van megoldás!
SZERELEM | SZEXUALITÁS | FOGAMZÁSGÁTLÁS
impresszum | adatvédelmi nyilatkozat | felhasználási feltételek | mellékhatás bejelentés

Impresszum

Az IntimZóna weboldalt a Richter Gedeon Nyrt. üzemelteti. A portál szerkesztését és karbantartását a HealthLinePR-Med Kommunikációs Ügynökség végzi a Richter Gedeon Nyrt. megbízásából.

Portál üzemeltetője

Richter Gedeon Nyrt.
Székhely: 1103 Budapest, Gyömrői út 19-21.
Cg.: 01-10-040944 (Cégbíróság: Fővárosi Bíróság)
Adószám: 10484878-2-44

Portál szerkesztője, karbantartója

HealthLinePR-Med Kommunikációs Ügynökség
Székhely: 1037 Budapest, Montevideo utca 7.
Email: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Főszerkesztő: Örkényi Gabriella
Szerkesztőségi főmunkatárs: Kovács –Hain Zsuzsanna
Munkatársak: Balogh Ferenc, Dr. Jármi Hilda, Földi Miklós, Frank Róbert, Haris Éva, Kapuvári Tamás, Ligeti Anna, Molnár Miklós, Serbán Richárd, Szarvas Zoltán, Tarjáni Rita, Tóth Anna, Vémi Zoltán

Kapcsolat:

Richter Gedeon Nyrt.
https://www.gedeonrichter.com//hu-hu/kapcsolat
Hatóság: OGYÉI

A weboldal nőgyógyászati szakmai tartalmát lektorálta: Dr. Farkas Erika nőgyógyász szakorvos

Amennyiben egy gyógyszerrel kapcsolatban mellékhatást vagy minőségi reklamációt szeretne bejelenteni, a következő lehetőségek bármelyikén megteheti:

Tel: +36 1 505 7032

Vagy az alábbi felületen:

https://www.gedeonrichter.com//hu-hu/kapcsolat

illetve a következő e-mail-címek bármelyikén:
Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.