intimzona információ

Hogy mindent egy helyen megtalálj, ami a szerelemmel, szexszel, intimitással, és főleg a fogamzásgátlással kapcsolatban érdekelhet. Olvass bennünket, sok tippet, érdekes cikket találhatsz az oldalunkon. Oszd meg velünk tapasztalataidat, vagy kérdezz szakértőinktől. Tarts velünk, s kövess minket az IntimZóna Facebook oldalán is.

5 randibaki, amit jobb, ha kihagysz

7bb97dec0ff62cd53f9fe3a8526f4914 W773

Bizonyára Te is rengeteg első randis sztorit hallottál már, néhányat Te magad is átéltél. Persze, hogy az a cél, hogy minden szuper legyen, jó benyomást tegyél a partnerre, szexinek és vonzónak akarod érezni magad. Van, amikor semmi sem sikerül, és utána csak sopánkodsz, hogy vajon mit rontottál el. De mitől lesz egy találka borzalmas? Íme 5 olyan dolog, ami biztos elrontja az első randit.

Nézed az órád, minden pillanatban a hívását várod, de az nem érkezik meg. Már elég sok idő eltelt, és nem jelentkezik. Ha mégis felhív, akkor a hangjából érzed, hogy nem akar még egyszer találkozni.

Miért lehet ez?

Íme 5 lehetséges ok, ami tönkreteheti az első randit:

1. Nem tiszteled meg a partnert a megjelenéseddel

Üzenet: „Nem érdekel, mit gondolsz, magamnak tetszem.”

Nem a ruha teszi az embert – szól a jól ismert mondás. Természetesen ez igaz is, azonban vannak helyzetek, amikor oda kell figyelned, mit viselsz. Egy operaelőadásra sem mehetsz farmerben, a randinak is meg kell adni a módját (persze, nem estélyiben vagy frakkban). Ha nem figyelsz az ápolt megjelenésre, azzal azt közvetíted a partnered felé, hogy nem érdekel, hogy ő mit gondol, nem fontos számodra, hogy a találkozó hogy sikerül majd. Hidd el, hogy neki is ugyanolyan fontos, hogy Te mit gondolsz, ahogy neked is fontos az ő véleménye. Add meg a tiszteletet, légy ápolt és visszafogott, ez már fél siker.

2. Nem bókolsz

Üzenet: „Nem talállak különösebben vonzónak, csak egy romantikus órát töltünk együtt. Tudod mit, legyünk inkább barátok!”

Hatalmas férfibaki! A férfiak azt hiszik, hogy a mai nők nem szeretik, ha dicsérik őket. Ez nem igaz. Ha bókok nélkül isztok egy kávét, akkor akár tényleg lehettek csak barátok, hiszen a partner nem fogja tudni, nem fogja érteni, hogy igenis szexuálisan vonzó, igazi nő. Férfiként az egyik fő feladat egy randin, megteremteni azt az utánozhatatlan, kacér hangulatot, aminek a folytatása egy újabb randi

A7bd6b7a4e2b69fb8310b1018cc1cdc6 W773

3. Nem mondasz köszönetet

Üzenet: „Én teszek neked szívességet, hogy egyáltalán randizom veled!”

Ez a szó manapság kicsit kikopott a szótárból. Ha azt mondod, köszönöm a finom vacsorát, vagy a randit, vagy az együtt töltött időt, akkor a partnered máris jól érzi magát attól a gondolattól, hogy neked is fontos volt ez az alkalom, és nem sikkad el. Ha ezt a közlendőt meg is hallja, értékeli is a partner, akkor tényleg minden a legjobban alakul.

4. Állandóan az okostelefonodat nézegeted

Üzenet: „Nem érdekelsz, csak eltöltöm itt az időt.”

Sajnos ez a probléma annyira valós, hogy egy kávézóban üldögélve a vendégek 45-60 %-a a mobiljával foglalkozik. És még azok is, akik épp randiznak. Te ne tedd! Ha megérkezik a partnered, akkor azonnal tedd el a telefont, legjobb, ha ki is kapcsolod. Legyen ez a néhány óra csak a tiétek. Gyakorold ezt akkor is, ha a barátaiddal mész vacsorázni.

5. Nem kérdezel semmit, hagyod őt beszélni

Üzenet: „Egyszerűen nem érdekelsz, nem fecsérlem rád a szót.”

Általában már első pillantásra megszületik bennünk egy döntés a másik felet illetően. Pozitív vagy negatív, de megszületik. Ennek rendeljük alá a randit is. Ennek hatása alatt cselekszünk. Ha már első benyomásra úgy értékeljük, hogy ez a srác vagy lány érdekes, szeretnénk vele újra találkozni (függetlenül attól, hogy milyen lesz az első randi), akkor beszélgetünk, kérdezünk, hiszen érdekel a másik. Ha azonban a benyomás valamiért negatív, akkor biztos, hogy szűkszavúbb találka lesz ez a randi. Kerekedj felül az első benyomáson, és adj esélyt a randipartnerednek. Kérdezz vissza, társalogj, és még az is lehet, hogy olyan kellemes csalódás ér, hogy ezt az első találkát még sok másik követi.

SZERELEM | SZEXUALITÁS | FOGAMZÁSGÁTLÁS
impresszum | adatvédelmi nyilatkozat | felhasználási feltételek | mellékhatás bejelentés

Impresszum

Az IntimZóna weboldalt a Richter Gedeon Nyrt. üzemelteti. A portál szerkesztését és karbantartását a HealthLinePR-Med Kommunikációs Ügynökség végzi a Richter Gedeon Nyrt. megbízásából.

Portál üzemeltetője

Richter Gedeon Nyrt.
Székhely: 1103 Budapest, Gyömrői út 19-21.
Cg.: 01-10-040944 (Cégbíróság: Fővárosi Bíróság)
Adószám: 10484878-2-44

Portál szerkesztője, karbantartója

HealthLinePR-Med Kommunikációs Ügynökség
Székhely: 1037 Budapest, Montevideo utca 7.
Email: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Főszerkesztő: Örkényi Gabriella
Szerkesztőségi főmunkatárs: Kovács –Hain Zsuzsanna
Munkatársak: Balogh Ferenc, Dr. Jármi Hilda, Földi Miklós, Frank Róbert, Haris Éva, Kapuvári Tamás, Ligeti Anna, Molnár Miklós, Serbán Richárd, Szarvas Zoltán, Tarjáni Rita, Tóth Anna, Vémi Zoltán

Kapcsolat:

Richter Gedeon Nyrt.
https://www.richter.hu/hu-HU/kapcsolat/Pages/Kapcsolat.aspx
Hatóság: OGYÉI

Amennyiben egy gyógyszerrel kapcsolatban mellékhatást vagy minőségi reklamációt szeretne bejelenteni, a következő lehetőségek bármelyikén megteheti:

az alábbi felületen:

https://www.richter.hu/hu-HU/kapcsolat/Pages/Mellekhatasbejelentes.aspx

illetve a következő e-mail-címek bármelyikén:
Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.