intimzona információ

Hogy mindent egy helyen megtalálj, ami a szerelemmel, szexszel, intimitással, és főleg a fogamzásgátlással kapcsolatban érdekelhet. Olvass bennünket, sok tippet, érdekes cikket találhatsz az oldalunkon. Oszd meg velünk tapasztalataidat, vagy kérdezz szakértőinktől. Tarts velünk, s kövess minket az IntimZóna Facebook oldalán is.

5 olyan szokás, ami tönkreteszi a kapcsolatod

5 olyan szokás, ami tönkreteszi a kapcsolatod

A munkád a legfontosabb számodra, esetleg nem lehet veled semmit megbeszélni, mert azonnal robbansz? Vannak olyan szokások, amelyek aláássák, és egy idő után a tönk szélére sodorják a legjobb kapcsolatot is. Nézd csak…

5 olyan szokás, ami tönkreteszi a kapcsolatod 

  1. Nem foglalkozol eleget magaddal

No, itt nem arra gondolunk, hogy nem vagy elég ápolt, vagy kisportolt. Amiről most szó van, az az én-idő. Ez a divatos kifejezés nagyon jól körülírja azt, amire mindenkinek szüksége van ahhoz, hogy mindenhol a maximumot hozhassa ki magából. Egy kis hobbizgatás, kertészkedés, vagy akármi, ami számodra fontos, már elég is ahhoz, hogy kiegyensúlyozottabb legyél, ne légy olyan frusztrált. Így a párkapcsolatod is boldogabb lehet, ahogy a szexuális életed is.

  1. Túl sokat foglalkozol magaddal

Az előző pont ellenkezője is előfordul. Van, aki csak magával törődik, és a partnerére nem fordít elég figyelmet. Ezt ugye nem is kell nagyon megmagyarázni?

  1. Túl sokat foglalkozol a munkáddal

A szerelmed nem szeretne a második munkahelyeden együtt lenni veled. Ha jót akarsz, ne vidd haza a melót, csak nagyon indokolt esetben. Az munkahelyi élet pedig csak egy bizonyos szintig érdekli a párodat, nem kell minden pletykát vele is megosztanod. Lassíts egy kicsit, mert a sok munka felemészt, és nem tesz jót a párkapcsolatodnak, ha még otthon is azon pörögsz, hogy mi van a munkahelyen.

  1. Nemet mondasz a szexre – állandóan

Ez nem jó taktika arra, ha féltékennyé akarod tenni a pasidat. A szex megvonása csak ideig-óráig működhet, ám, ha szokássá válik, akkor hamar az ellenkezőjét éred el vele, mint szeretnéd. Inkább légy nyitott, és kommunikálj a szerelmeddel, hogy mi nem tetszik, ne pedig az örömökön spórolj. Hidd el, ezt ő is jobban csípi majd, és neked is jót fog tenni.

  1. Nem vagy hajlandó a kompromisszumra és az áldozatra, csak elvárod ezeket

Egy kapcsolat mindkét fél részéről áldozatokkal jár. Ezt kár is vitatni. Mindenki lemond olyan dolgokról a másik érdekében, amely valamikor fontos volt számára. Azonban, ha te erre képtelen vagy, az nem jó irány. Próbálj kicsit fejlődni ezen a téren. Vedd tudomásul, hogy nem mindig az történik, amit te szeretnél, hiszen az nem egy egészséges kapcsolat, ahol az egyik fél uralkodik, a másik szolgaként tűr. A kompromisszumok minden kapcsolathoz hozzátartoznak, és ezeket mindkét félnek meg kell tanulni kezelni.

Ligeti Anna


Szűz vagy még?
Szűz vagy még?
Hepatitisz B, a rettegett
Hepatitisz B, a rettegett
5 gyakori indok, amiért a pasik félrelépnek
5 gyakori indok, amiért a pasik félrelépnek
Amikor a nő az idősebb
Amikor a nő az idősebb
Online Nőgyógyászati Tanácsadás
Online Nőgyógyászati Tanácsadás
Ha beszélgetni szeretnél, szerelemről, szexről, vagy épp valami olyasmibe ugrottál fejest, ami esetleg még korai volt, ne habozz, mindenre van megoldás!
SZERELEM | SZEXUALITÁS | FOGAMZÁSGÁTLÁS
impresszum | adatvédelmi nyilatkozat | felhasználási feltételek | mellékhatás bejelentés

Impresszum

Az IntimZóna weboldalt a Richter Gedeon Nyrt. üzemelteti. A portál szerkesztését és karbantartását a HealthLinePR-Med Kommunikációs Ügynökség végzi a Richter Gedeon Nyrt. megbízásából.

Portál üzemeltetője

Richter Gedeon Nyrt.
Székhely: 1103 Budapest, Gyömrői út 19-21.
Cg.: 01-10-040944 (Cégbíróság: Fővárosi Bíróság)
Adószám: 10484878-2-44

Portál szerkesztője, karbantartója

HealthLinePR-Med Kommunikációs Ügynökség
Székhely: 1037 Budapest, Montevideo utca 7.
Email: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Főszerkesztő: Örkényi Gabriella
Szerkesztőségi főmunkatárs: Kovács –Hain Zsuzsanna
Munkatársak: Balogh Ferenc, Dr. Jármi Hilda, Földi Miklós, Frank Róbert, Haris Éva, Kapuvári Tamás, Ligeti Anna, Molnár Miklós, Serbán Richárd, Szarvas Zoltán, Tarjáni Rita, Tóth Anna, Vémi Zoltán

Kapcsolat:

Richter Gedeon Nyrt.
https://www.gedeonrichter.com//hu-hu/kapcsolat
Hatóság: OGYÉI

A weboldal nőgyógyászati szakmai tartalmát lektorálta: Dr. Palczert Miklós nőgyógyász szakorvos

Amennyiben egy gyógyszerrel kapcsolatban mellékhatást vagy minőségi reklamációt szeretne bejelenteni, a következő lehetőségek bármelyikén megteheti:

Tel: +36 1 505 7032

Vagy az alábbi felületen:

https://www.gedeonrichter.com//hu-hu/kapcsolat

illetve a következő e-mail-címek bármelyikén:
Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.