intimzona információ

Hogy mindent egy helyen megtalálj, ami a szerelemmel, szexszel, intimitással, és főleg a fogamzásgátlással kapcsolatban érdekelhet. Olvass bennünket, sok tippet, érdekes cikket találhatsz az oldalunkon. Oszd meg velünk tapasztalataidat, vagy kérdezz szakértőinktől. Tarts velünk, s kövess minket az IntimZóna Facebook oldalán is.

5 olyan szokás, ami tönkreteszi a kapcsolatod

5 olyan szokás, ami tönkreteszi a kapcsolatod

A munkád a legfontosabb számodra, esetleg nem lehet veled semmit megbeszélni, mert azonnal robbansz? Vannak olyan szokások, amelyek aláássák, és egy idő után a tönk szélére sodorják a legjobb kapcsolatot is. Nézd csak…

5 olyan szokás, ami tönkreteszi a kapcsolatod 

  1. Nem foglalkozol eleget magaddal

No, itt nem arra gondolunk, hogy nem vagy elég ápolt, vagy kisportolt. Amiről most szó van, az az én-idő. Ez a divatos kifejezés nagyon jól körülírja azt, amire mindenkinek szüksége van ahhoz, hogy mindenhol a maximumot hozhassa ki magából. Egy kis hobbizgatás, kertészkedés, vagy akármi, ami számodra fontos, már elég is ahhoz, hogy kiegyensúlyozottabb legyél, ne légy olyan frusztrált. Így a párkapcsolatod is boldogabb lehet, ahogy a szexuális életed is.

  1. Túl sokat foglalkozol magaddal

Az előző pont ellenkezője is előfordul. Van, aki csak magával törődik, és a partnerére nem fordít elég figyelmet. Ezt ugye nem is kell nagyon megmagyarázni?

  1. Túl sokat foglalkozol a munkáddal

A szerelmed nem szeretne a második munkahelyeden együtt lenni veled. Ha jót akarsz, ne vidd haza a melót, csak nagyon indokolt esetben. Az munkahelyi élet pedig csak egy bizonyos szintig érdekli a párodat, nem kell minden pletykát vele is megosztanod. Lassíts egy kicsit, mert a sok munka felemészt, és nem tesz jót a párkapcsolatodnak, ha még otthon is azon pörögsz, hogy mi van a munkahelyen.

  1. Nemet mondasz a szexre – állandóan

Ez nem jó taktika arra, ha féltékennyé akarod tenni a pasidat. A szex megvonása csak ideig-óráig működhet, ám, ha szokássá válik, akkor hamar az ellenkezőjét éred el vele, mint szeretnéd. Inkább légy nyitott, és kommunikálj a szerelmeddel, hogy mi nem tetszik, ne pedig az örömökön spórolj. Hidd el, ezt ő is jobban csípi majd, és neked is jót fog tenni.

  1. Nem vagy hajlandó a kompromisszumra és az áldozatra, csak elvárod ezeket

Egy kapcsolat mindkét fél részéről áldozatokkal jár. Ezt kár is vitatni. Mindenki lemond olyan dolgokról a másik érdekében, amely valamikor fontos volt számára. Azonban, ha te erre képtelen vagy, az nem jó irány. Próbálj kicsit fejlődni ezen a téren. Vedd tudomásul, hogy nem mindig az történik, amit te szeretnél, hiszen az nem egy egészséges kapcsolat, ahol az egyik fél uralkodik, a másik szolgaként tűr. A kompromisszumok minden kapcsolathoz hozzátartoznak, és ezeket mindkét félnek meg kell tanulni kezelni.

Ligeti Anna


A szex tanulható
A szex tanulható
Az ismerkedés 4  törvénye
Az ismerkedés 4 törvénye
3 dolog, amit a nők szeretnek egy férfiban
3 dolog, amit a nők szeretnek egy férfiban
Hirtelen jött szerelem
Hirtelen jött szerelem
Online Nőgyógyászati Tanácsadás
Online Nőgyógyászati Tanácsadás
Ha beszélgetni szeretnél, szerelemről, szexről, vagy épp valami olyasmibe ugrottál fejest, ami esetleg még korai volt, ne habozz, mindenre van megoldás!
SZERELEM | SZEXUALITÁS | FOGAMZÁSGÁTLÁS
impresszum | adatvédelmi nyilatkozat | felhasználási feltételek | mellékhatás bejelentés

Impresszum

Az IntimZóna weboldalt a Richter Gedeon Nyrt. üzemelteti. A portál szerkesztését és karbantartását a HealthLinePR-Med Kommunikációs Ügynökség végzi a Richter Gedeon Nyrt. megbízásából.

Portál üzemeltetője

Richter Gedeon Nyrt.
Székhely: 1103 Budapest, Gyömrői út 19-21.
Cg.: 01-10-040944 (Cégbíróság: Fővárosi Bíróság)
Adószám: 10484878-2-44

Portál szerkesztője, karbantartója

HealthLinePR-Med Kommunikációs Ügynökség
Székhely: 1037 Budapest, Montevideo utca 7.
Email: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Főszerkesztő: Örkényi Gabriella
Szerkesztőségi főmunkatárs: Kovács –Hain Zsuzsanna
Munkatársak: Balogh Ferenc, Dr. Jármi Hilda, Földi Miklós, Frank Róbert, Haris Éva, Kapuvári Tamás, Ligeti Anna, Molnár Miklós, Serbán Richárd, Szarvas Zoltán, Tarjáni Rita, Tóth Anna, Vémi Zoltán

Kapcsolat:

Richter Gedeon Nyrt.
https://www.gedeonrichter.com//hu-hu/kapcsolat
Hatóság: OGYÉI

A weboldal nőgyógyászati szakmai tartalmát lektorálta: Dr. Farkas Erika nőgyógyász szakorvos

Amennyiben egy gyógyszerrel kapcsolatban mellékhatást vagy minőségi reklamációt szeretne bejelenteni, a következő lehetőségek bármelyikén megteheti:

Tel: +36 1 505 7032

Vagy az alábbi felületen:

https://www.gedeonrichter.com//hu-hu/kapcsolat

illetve a következő e-mail-címek bármelyikén:
Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.