intimzona információ

Hogy mindent egy helyen megtalálj, ami a szerelemmel, szexszel, intimitással, és főleg a fogamzásgátlással kapcsolatban érdekelhet. Olvass bennünket, sok tippet, érdekes cikket találhatsz az oldalunkon. Oszd meg velünk tapasztalataidat, vagy kérdezz szakértőinktől. Tarts velünk, s kövess minket az IntimZóna Facebook oldalán is.

5 mondat, amit inkább ne mondj egy nőnek

5 mondat, amit inkább ne mondj egy nőnek

Csajozni nem egyszerű dolog, hiszen minden nőnél más válik be. A szövegelést azonban egyik sem bírja, jobb, ha leteszel a nagyotmondásról. Van 5 olyan mondat, amit pedig egyenesen törölj a listádról, és soha ne mondd egy nőnek.

1. Olyan különleges arcod van!

Ezt egy nő így értelmezi: Csúnya vagy.

Az egyik legnagyobb sértés, amit csak mondhatsz. A nők amúgy is nagyon sokat tesznek azért, hogy tetsszenek egy férfinak, így, ha kimondod ezt a mondatot, sárba tiprod minden önérzetét.

2. Jaj, de jó, hogy van, mit fogni rajtad!

Ezt egy nő így értelmezi: Kövér vagy.

Ha csöndben maradtál volna, akkor bölcs maradtál volna. Sajnos a mai nők a testük miatt a legfrusztráltabbak, ezért ez a mondat alapjaiban rengeti meg a beléd vetett bizalmát. Ha kimondod, már nem nagyon tudod helyrehozni, a tüske mindig a lányban marad majd. Még akkor is, ha összejöttök, folyton felhozza majd, hogy te ezt mondtad.

3. Senki sem tökéletes

Ezt egy nő így értelmezi: Nem vagy tökéletes.

Ehhez talán nem is kell semmit hozzáfűzni. Az emberek, alaptermészetükből fakadóan a tökéletesre törekednek mindig. Ezzel a mondattal nem azt éred el, amit szeretnél – azaz, hogy kevésbé legyen elégedetlen magával –, hanem pont az ellenkezőjét.

4. Neked nem elég egy óra, hogy elkészülj!

Ezt egy nő így értelmezi: Már nagyon unom az egészet.

Férfiként nem lehet könnyű dolog csak várakozni a barátnődre, amíg ő (a tökéletességre törekedve) próbál elkészülni az esti programotokra. Tudnod kell, hogy egy nő soha nem teljesen elégedett. Ha felvesz egy ruhát, ami tetszik neki, akkor 10 perc múlva egy másikra cseréli, ami lehet, hogy jobb, és ez egy ördögi körforgásként eltart egy ideig, amíg megtalálja azt a ruhadarabot, ami minden szempontból megfelel az igényeinek. Ne feledd, az egészet miattad csinálja, így eszedbe se jusson kimondani ezt a mondatot!

5. Túl sokat agyalsz, drágám!

Ezt egy nő így értelmezi: Nem kell gondolkodnod, csak egy nő vagy.

Egy jó kapcsolat alapjai: bizalom, jó szex, jó kommunikáció és egyenlőség. Ez minden nőnek nagyon fontos. Lényeges, hogy meghallgasd a véleményét, bevond a döntéshozatalba, bármiről is legyen szó. Manapság már nem lehet egy nőt csak úgy lerázni. Hidd el, neked is jobb, ha egy boldog nő van melletted, aki fontosnak érezheti magát, akinek megfogadják a tanácsait, meghallgatják a mondandóját. Ez a boldogság egyik kulcsa, ebben biztos lehetsz.


Ligeti Anna


Készülj fel a Valentin-napra 5 lépésben
Készülj fel a Valentin-napra 5 lépésben
Csókolj már meg!
Csókolj már meg!
Nyár, flört, szex, veszélyek
Nyár, flört, szex, veszélyek
5 hiba, amit a nő elkövethet az ágyban
5 hiba, amit a nő elkövethet az ágyban
Online Nőgyógyászati Tanácsadás
Online Nőgyógyászati Tanácsadás
Ha beszélgetni szeretnél, szerelemről, szexről, vagy épp valami olyasmibe ugrottál fejest, ami esetleg még korai volt, ne habozz, mindenre van megoldás!
SZERELEM | SZEXUALITÁS | FOGAMZÁSGÁTLÁS
impresszum | adatvédelmi nyilatkozat | felhasználási feltételek | mellékhatás bejelentés

Impresszum

Az IntimZóna weboldalt a Richter Gedeon Nyrt. üzemelteti. A portál szerkesztését és karbantartását a HealthLinePR-Med Kommunikációs Ügynökség végzi a Richter Gedeon Nyrt. megbízásából.

Portál üzemeltetője

Richter Gedeon Nyrt.
Székhely: 1103 Budapest, Gyömrői út 19-21.
Cg.: 01-10-040944 (Cégbíróság: Fővárosi Bíróság)
Adószám: 10484878-2-44

Portál szerkesztője, karbantartója

HealthLinePR-Med Kommunikációs Ügynökség
Székhely: 1037 Budapest, Montevideo utca 7.
Email: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Főszerkesztő: Örkényi Gabriella
Szerkesztőségi főmunkatárs: Kovács –Hain Zsuzsanna
Munkatársak: Balogh Ferenc, Dr. Jármi Hilda, Földi Miklós, Frank Róbert, Haris Éva, Kapuvári Tamás, Ligeti Anna, Molnár Miklós, Serbán Richárd, Szarvas Zoltán, Tarjáni Rita, Tóth Anna, Vémi Zoltán

Kapcsolat:

Richter Gedeon Nyrt.
https://www.gedeonrichter.com//hu-hu/kapcsolat
Hatóság: OGYÉI

A weboldal nőgyógyászati szakmai tartalmát lektorálta: Dr. Farkas Erika nőgyógyász szakorvos

Amennyiben egy gyógyszerrel kapcsolatban mellékhatást vagy minőségi reklamációt szeretne bejelenteni, a következő lehetőségek bármelyikén megteheti:

Tel: +36 1 505 7032

Vagy az alábbi felületen:

https://www.gedeonrichter.com//hu-hu/kapcsolat

illetve a következő e-mail-címek bármelyikén:
Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.