intimzona információ

Hogy mindent egy helyen megtalálj, ami a szerelemmel, szexszel, intimitással, és főleg a fogamzásgátlással kapcsolatban érdekelhet. Olvass bennünket, sok tippet, érdekes cikket találhatsz az oldalunkon. Oszd meg velünk tapasztalataidat, vagy kérdezz szakértőinktől. Tarts velünk, s kövess minket az IntimZóna Facebook oldalán is.

5 mondat, amelyet minden nő hallani akar

5 mondat, amelyet minden nő hallani akar

Amikor szerelmes vagy, nem csak a tettek számítanak, nem bizony! Nekünk, nőknek igenis fontosak a szavak is, a kimondott visszajelzések, a szenvedélyes mondanivaló, ami testet ölt. De vajon a férfiak mennyire gondolják ezeket komolyan. Íme, az 5 leggyakoribb mondat, amit minden nő hallani szeretne, a pasik pedig ki is mondják.

 5 mondat, amelyet minden nő hallani akar

Amikor egy férfi akar valamit, mondjuk egy nő szerelmét, figyelmét, akkor – mondhatni – bármire képes. Akár arra is, hogy olyan dolgokat mondjon, amikről pontosan tudja, hogy a nő hallani szeretné. Teljesen mindegy, hogy mennyire elcsépelt szavakról, mondatokról van szó, ha közelebb visznek a célhoz…

  1. Szeretlek!

Alap, nem igaz? Egy kapcsolat nem is igazi anélkül, hogy a férfi kimondaná a varázsszót. Ja, és a legjobb, ha naponta kimondja. Azonban vigyázz vele, mert nagyon könnyű kimondani még akkor is, ha nem gondolja komolyan, vagy nem is igaz, csak valamit szeretne tőled. Ha nem kísérik olyan tettek, amelyekkel alá tudja támasztani, és számodra világossá válik, hogy így van, akkor hiába követeled, hogy mondogassa, nem lesz értelme.

  1. Mindig szeretni foglak.

Az előző továbbfejlesztett verziója. Egy olyan közös jövőt vetít előre, amire mindig is vágytál. De gondolj bele, te el tudod képzelni, hogy egész életében (mindig) szeretni fog? Te szeretni fogod őt?

  1. Nekem is jó volt.

Ezt többféle szövegkörnyezetben is kimondhatja. Legtöbbször persze a szex utáni kérdésedre válaszolja. Akkor is, ha nem igaz, hiszen tudja, hogy ezzel megspórolja a további kérdezősködést. Ahelyett, hogy folyton vizsgáztatod, inkább figyelj rá jobban szex közben, így a saját szemeddel láthatod, a testeddel érezheted, ha jó neki. És persze az ellenkezőjét is.

  1. Persze, hogy nem érdekel senki más!

Aha, persze! Ezt csak azért mondja, hogy megnyugodj, nem őszinte kijelentés. A férfinál nincs olyan, hogy nem érdekli senki más. Mindenki érdekli. Ez a természetéből fakad. Még akkor is így van ez, ha tényleg szerelmes beléd. Akkor is megfordul majd a csajok után az utcán. A lényeg az, hogy ezt te tanuld meg a helyén kezelni. Ha mással akarna lenni, mással lenne, nem veled. Felesleges a kérdés, amire ezt kell válaszolni.

  1. Adj még egy esélyt!

Ha haragszol a pasidra, a minimum, hogy ezzel kér bocsánatot, nem igaz? Nem! Ez a mondat nagyon megalázó a férfi számára, többnyire nem is gondolja komolyan, akkor sem, ha kimondja. Ha látod, hogy tesz is valamit azért, hogy megbocsáss és bónuszként elhangzik ez a mondat, akkor valószínűleg meg is érdemli azt az esélyt.

Ligeti Anna


Figyelem, bizonyított tény! A szextől okosabb leszel
Figyelem, bizonyított tény! A szextől okosabb leszel
„Így jöttünk össze” – 5 történet a megismerkedésről a férfi szemszögéből
„Így jöttünk össze” – 5 történet a megismerkedésről a férfi szemszögéből
Szűz vagy még?
Szűz vagy még?
Jobb félni, mint megijedni! Védekezz!
Jobb félni, mint megijedni! Védekezz!
Online Nőgyógyászati Tanácsadás
Online Nőgyógyászati Tanácsadás
Ha beszélgetni szeretnél, szerelemről, szexről, vagy épp valami olyasmibe ugrottál fejest, ami esetleg még korai volt, ne habozz, mindenre van megoldás!
SZERELEM | SZEXUALITÁS | FOGAMZÁSGÁTLÁS
impresszum | adatvédelmi nyilatkozat | felhasználási feltételek | mellékhatás bejelentés

Impresszum

Az IntimZóna weboldalt a Richter Gedeon Nyrt. üzemelteti. A portál szerkesztését és karbantartását a HealthLinePR-Med Kommunikációs Ügynökség végzi a Richter Gedeon Nyrt. megbízásából.

Portál üzemeltetője

Richter Gedeon Nyrt.
Székhely: 1103 Budapest, Gyömrői út 19-21.
Cg.: 01-10-040944 (Cégbíróság: Fővárosi Bíróság)
Adószám: 10484878-2-44

Portál szerkesztője, karbantartója

HealthLinePR-Med Kommunikációs Ügynökség
Székhely: 1037 Budapest, Montevideo utca 7.
Email: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Főszerkesztő: Örkényi Gabriella
Szerkesztőségi főmunkatárs: Kovács –Hain Zsuzsanna
Munkatársak: Balogh Ferenc, Dr. Jármi Hilda, Földi Miklós, Frank Róbert, Haris Éva, Kapuvári Tamás, Ligeti Anna, Molnár Miklós, Serbán Richárd, Szarvas Zoltán, Tarjáni Rita, Tóth Anna, Vémi Zoltán

Kapcsolat:

Richter Gedeon Nyrt.
https://www.richter.hu/hu-HU/kapcsolat/Pages/Kapcsolat.aspx
Hatóság: OGYÉI

Amennyiben egy gyógyszerrel kapcsolatban mellékhatást vagy minőségi reklamációt szeretne bejelenteni, a következő lehetőségek bármelyikén megteheti:

az alábbi felületen:

https://www.richter.hu/hu-HU/kapcsolat/Pages/Mellekhatasbejelentes.aspx

illetve a következő e-mail-címek bármelyikén:
Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.