intimzona információ

Hogy mindent egy helyen megtalálj, ami a szerelemmel, szexszel, intimitással, és főleg a fogamzásgátlással kapcsolatban érdekelhet. Olvass bennünket, sok tippet, érdekes cikket találhatsz az oldalunkon. Oszd meg velünk tapasztalataidat, vagy kérdezz szakértőinktől. Tarts velünk, s kövess minket az IntimZóna Facebook oldalán is.

5 lépés a szexi hálószobáért

5 lépés a szexi hálószobáért

A hálószobában uralkodó hangulat igencsak meghatározza a szexuális együttlétek hangulatát. Egy nem túl kellemes térben a szeretkezés sem esik olyan jól. Ha ezt a helyet használod dolgozószobaként, itt csekkolod az e-mailjeidet, itt írsz árajánlatot a vevőidnek, vagy itt nézel TV-t, biztos lehetsz benne, hogy szex közben sem tudod elengedni magad. Ám nem kell hagynod, hogy ezek a romantikagyilkosok tönkretegyék a hangulatot. Néhány egyszerű tipp és módosítás kell csupán, hogy a hálószoba egy olyan hellyé változzon, ahol a varázslat megtörténik.

5 lépés a szexi hálószobáért

1. A hálószoba legyen egy „Ne zavarjanak” zóna

A magánszféra védelme kulcsfontosságú. Biztosan te sem szereted, ha valaki folyton ott sertepertél a hálószobád körül, főleg akkor, ha együtt szeretnél lenni a partnereddel. Nehéz megteremteni a pillanatot, ha úgy érzed, hogy mások a házban hallanak benneteket. Tedd az ajtót zárhatóvá, és tégy egy szőnyeget az ágy lábai alá, ez felfogja a zajt.

2. Távolíts el minden zavaró tényezőt

Persze, hogy nagyon csábító egy szuper lapos képernyős TV a hálószoba falán. Ám tanulmányok azt mutatják, hogy azok a párok, akiknek a hálószobájában TV van, feleannyit szexelnek, mint azok a párok, akik nem tartanak TV-t a hálóban. A TV e mellett segít elaludni, ami szintén nem kedvez a szexnek. Ugyanígy a számítógép, az íróasztal és a kondigépek is zavarhatják a miliőt.

5 lépés a szexi hálószobáért

3. Vedd vissza a fényeket

A romantikus éttermekben halvány fények és félhomály uralkodik. Ez nem véletlen. A lágy megvilágítás segítségével meg lehet teremteni a romantikus hangulatot. A túl fényes csillár nem jó választás a hálószobába, inkább több kisméretű lámpást használj. Kipróbálhatsz színes (pl. rózsaszín) izzókat is.

4. Hangok és illatok

A szexi hangulatot nemcsak a hálószoba külsejével tudod megteremteni, hanem hangokkal és illatokkal is. Tegyél fel valamilyen zenét (halkan), használj illatos gyertyákat, így már kész is a romantikus, gyertyafényes hely, ahol szeretheted a partnered.

5. Hagyd a stresszt az ajtón kívül

Hozz létre egy stresszmentes szobát. Használj szexuálisan támogató színeket, mint például a halványlila, a piros, a fűszeres narancs. Ezek a színek segítenek abban, hogy a napod alatt összegyűlt stresszt sikerüljön a szobán kívül letenned, és bent csak egymásra koncentrálhassatok.

Kövess minket a Facebookon is. Mondd el véleményed.


Így szerezd vissza a pasid teljes figyelmét
Így szerezd vissza a pasid teljes figyelmét
Te hogyan védekezel? – A kérdésre 6 fiatal válaszolt
Te hogyan védekezel? – A kérdésre 6 fiatal válaszolt
Az első szeretkezés: útmutató férfiaknak
Az első szeretkezés: útmutató férfiaknak
A Napra lehet nézni, de rád nem… - 2. rész
A Napra lehet nézni, de rád nem… - 2. rész
Online Nőgyógyászati Tanácsadás
Online Nőgyógyászati Tanácsadás
Ha beszélgetni szeretnél, szerelemről, szexről, vagy épp valami olyasmibe ugrottál fejest, ami esetleg még korai volt, ne habozz, mindenre van megoldás!
SZERELEM | SZEXUALITÁS | FOGAMZÁSGÁTLÁS
impresszum | adatvédelmi nyilatkozat | felhasználási feltételek | mellékhatás bejelentés

Impresszum

Az IntimZóna weboldalt a Richter Gedeon Nyrt. üzemelteti. A portál szerkesztését és karbantartását a HealthLinePR-Med Kommunikációs Ügynökség végzi a Richter Gedeon Nyrt. megbízásából.

Portál üzemeltetője

Richter Gedeon Nyrt.
Székhely: 1103 Budapest, Gyömrői út 19-21.
Cg.: 01-10-040944 (Cégbíróság: Fővárosi Bíróság)
Adószám: 10484878-2-44

Portál szerkesztője, karbantartója

HealthLinePR-Med Kommunikációs Ügynökség
Székhely: 1037 Budapest, Montevideo utca 7.
Email: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Főszerkesztő: Örkényi Gabriella
Szerkesztőségi főmunkatárs: Kovács –Hain Zsuzsanna
Munkatársak: Balogh Ferenc, Dr. Jármi Hilda, Földi Miklós, Frank Róbert, Haris Éva, Kapuvári Tamás, Ligeti Anna, Molnár Miklós, Serbán Richárd, Szarvas Zoltán, Tarjáni Rita, Tóth Anna, Vémi Zoltán

Kapcsolat:

Richter Gedeon Nyrt.
https://www.richter.hu/hu-HU/kapcsolat/Pages/Kapcsolat.aspx
Hatóság: OGYÉI

Amennyiben egy gyógyszerrel kapcsolatban mellékhatást vagy minőségi reklamációt szeretne bejelenteni, a következő lehetőségek bármelyikén megteheti:

az alábbi felületen:

https://www.richter.hu/hu-HU/kapcsolat/Pages/Mellekhatasbejelentes.aspx

illetve a következő e-mail-címek bármelyikén:
Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.