intimzona információ

Hogy mindent egy helyen megtalálj, ami a szerelemmel, szexszel, intimitással, és főleg a fogamzásgátlással kapcsolatban érdekelhet. Olvass bennünket, sok tippet, érdekes cikket találhatsz az oldalunkon. Oszd meg velünk tapasztalataidat, vagy kérdezz szakértőinktől. Tarts velünk, s kövess minket az IntimZóna Facebook oldalán is.

5 jel, ami elárulja, hogy a pasi csak szexet akar

5 jel, ami elárulja, hogy a pasi csak szexet akar

Bizonyára te is ismersz olyan pasikat, akik általában azért járnak bulizni, ismerkedni, hogy egy-egy jó éjszaka, vagy gyors numera után vegyék a kalapjukat (ahogy mondani szokták), és angolosan távozzanak. De miből sejtheted, hogy a szép szavak és bókok mögött valójában csak az van, hogy a pasi szexet akar? Nagyon könnyen felismerheted a skalpvadászokat, csak tartsd nyitva a szemed.

Nagy csalódás érhet, ha te komolyan gondolod, a pasi viszont csak szexet akar. Könnyedén menekülhetsz meg az ilyen emberektől, ha te magad tisztában vagy azzal, hogy mik az árulkodó jelek. Csak figyeld a testbeszédét, mert azt nem tudja kontrollálni (hacsak nem valami tuti színész).

1. Dörgölőzik

Igen, erre nincs jobb szó. Eléggé „beszédes” az a mozdulat, amikor tánc közben a pasi hozzád nyomja a péniszét. Az a pasi, akinek csak a szex kell, nem az intelligenciájával, nem a sármjával, hanem a testével akar feltűnni, kitűnni. Zavarba ejtő az egész, ha ilyen történik, menekülj!

2. A szemével már le is vetkőztetett

Ugye te is éreztél már olyat, hogy valaki néz. A tekintet nagyon komoly erő. Így van ez a párkeresésnél is: sokszor a szemünk mindent elárul. Ha úgy érzed, hogy a pasi, aki épp csak most szólított le a buliban, és máris úgy néz rád, hogy meztelennek érzed magad, akkor jól gondolod, ha úgy véled, csak szexet akar. Ha felülről lefelé lassan végigmér, közben furcsán mosolyog, akkor szinte biztos lehetsz benne, hogy csak szexet akar. Ha igazán érdekelnéd, nem hozna ilyen helyzetbe.

3. Fogdos, netán csókolgat

Na, ez már keményebb dió, ennek ellenére elég gyakori helyzet: a randitok végén (vagy közben) elcsattan egy csók, és a kezével máris a fenekedet markolássza (ne adj’ Isten még tovább merészkedik). Ha esetleg a szádról máshová kalandozik a szája, az is egyértelmű jel lehet számodra. Ha ilyet tesz, akkor vagy nagyon tudja, mit akar, és úgy véli, neked is belefér egy laza szex, vagy tényleg úgy gondolja, a csókolózást ezzel meg kell spékelni, hiszen úgy az igazi. Mindkét eshetőség eléggé szánalmas.

4. Ez egy csapda

Szó szerint. Ugyanis ha egy férfi úgy beszél hozzád, hogy a kezével sorompót állít köréd, elzárva ezzel a menekülés útját, akkor valószínűleg csak a szex érdekli. Ez a testhelyzet egy ismerkedős beszélgetéshez túl közeli, a részéről pedig túl domináns. Van, akinek ez bejön?

5 jel, ami elárulja, hogy a pasi csak szexet akar

5. Matat az asztal alatt

Izgalmas, amikor a kezetek összeér az asztal alatt, de ha más testrészeidet kezdi matatni, na, az már inkább félreérthető, mint izgalmas. Vedd fel a nyúlcipőt, mert ha nem vigyázol, hamar az ágyában találhatod magad.


Ligeti Anna


Flörtök, kalandok: hol a határ?
Flörtök, kalandok: hol a határ?
Az alváshiánynak köze van a szexuális problémáidhoz
Az alváshiánynak köze van a szexuális problémáidhoz
A nők vágyai 20, 30 és 40 éves korban
A nők vágyai 20, 30 és 40 éves korban
Nyár, flört, szex, veszélyek
Nyár, flört, szex, veszélyek
Online Nőgyógyászati Tanácsadás
Online Nőgyógyászati Tanácsadás
Ha beszélgetni szeretnél, szerelemről, szexről, vagy épp valami olyasmibe ugrottál fejest, ami esetleg még korai volt, ne habozz, mindenre van megoldás!
SZERELEM | SZEXUALITÁS | FOGAMZÁSGÁTLÁS
impresszum | adatvédelmi nyilatkozat | felhasználási feltételek | mellékhatás bejelentés

Impresszum

Az IntimZóna weboldalt a Richter Gedeon Nyrt. üzemelteti. A portál szerkesztését és karbantartását a HealthLinePR-Med Kommunikációs Ügynökség végzi a Richter Gedeon Nyrt. megbízásából.

Portál üzemeltetője

Richter Gedeon Nyrt.
Székhely: 1103 Budapest, Gyömrői út 19-21.
Cg.: 01-10-040944 (Cégbíróság: Fővárosi Bíróság)
Adószám: 10484878-2-44

Portál szerkesztője, karbantartója

HealthLinePR-Med Kommunikációs Ügynökség
Székhely: 1037 Budapest, Montevideo utca 7.
Email: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Főszerkesztő: Örkényi Gabriella
Szerkesztőségi főmunkatárs: Kovács –Hain Zsuzsanna
Munkatársak: Balogh Ferenc, Dr. Jármi Hilda, Földi Miklós, Frank Róbert, Haris Éva, Kapuvári Tamás, Ligeti Anna, Molnár Miklós, Serbán Richárd, Szarvas Zoltán, Tarjáni Rita, Tóth Anna, Vémi Zoltán

Kapcsolat:

Richter Gedeon Nyrt.
https://www.gedeonrichter.com//hu-hu/kapcsolat
Hatóság: OGYÉI

A weboldal nőgyógyászati szakmai tartalmát lektorálta: Dr. Farkas Erika nőgyógyász szakorvos

Amennyiben egy gyógyszerrel kapcsolatban mellékhatást vagy minőségi reklamációt szeretne bejelenteni, a következő lehetőségek bármelyikén megteheti:

Tel: +36 1 505 7032

Vagy az alábbi felületen:

https://www.gedeonrichter.com//hu-hu/kapcsolat

illetve a következő e-mail-címek bármelyikén:
Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.