intimzona információ

Hogy mindent egy helyen megtalálj, ami a szerelemmel, szexszel, intimitással, és főleg a fogamzásgátlással kapcsolatban érdekelhet. Olvass bennünket, sok tippet, érdekes cikket találhatsz az oldalunkon. Oszd meg velünk tapasztalataidat, vagy kérdezz szakértőinktől. Tarts velünk, s kövess minket az IntimZóna Facebook oldalán is.

5 hiba, amit a nő elkövethet az ágyban

5 hiba, amit a nő elkövethet az ágyban

Azok a nők, akiknek valami nem stimmel a szexuális életében, gyakran feltételezik, hogy ez azért van, mert nem tökéletes a testük. Ez nem igaz. Sokan azt gondolják, azért sikertelen a párkapcsolatuk, mert nem úgy viselkednek, mint egy pornósztár. Ez sem igaz. De vajon mi lehet a probléma? Mi okozhatja, hogy nem megy minden úgy az ágyban, ahogy kellene?

5 hiba, amit a nő elkövethet az ágyban

Lássuk azt az 5 leggyakoribb hibát, amit akár te is elkövethetsz az ágyban:

1. Arra vársz, hogy a pasid kitalálja, mit akarsz

A nők általában úgy hiszik, a férfiak gondolatolvasók, tehát simán kitalálják, ha a barátnőjüknek szeretkezni van kedve. Persze, hogy csalódnak, ha a férfi nem veszi az apró célzásokat, a pillantásokat, a hozzábújást a kanapén. A férfiagy másképp működik. Az a célravezető, ha megmondod, mit szeretnél. Ez néha kicsit nehéz vagy kínos, de mondd ki nyugodtan.

2. Besértődsz, ha valamit nem úgy csinál, ahogy szeretnéd

„Mondtam neki, hogy mit szeretnék! De soha nem emlékszik. Azt hiszem, egyszerűen csak nem akarja csinálni.” Amikor a férfi szexel, képes kiszűrni minden, számára zavaró tényezőt. Sajnos ez a szűrő sokszor nagyon nagy alapossággal működik, és tényleg mindent kizár.

Itt is a kulcs a kommunikáció. Mondd neki, hogy mit és hogyan szeretnél. Emlékeztesd őt. Hidd el, izgatónak fogja találni, ahogy halkan beszélsz hozzá.

3. Folyton a testi hibáidra összpontosítasz

A férfiak imádják a meztelen női testet. Szeretnek hozzáérni, számukra ez az öröm forrása. Meg akarják érinteni mindenhol. A nők eközben csak azon aggódnak, hogy hogy néznek ki, jó-e a mellük vagy a fenekük és nem nagy-e a hasuk.

Érezd ugyanazt a szabadságot, amit a férfiak, legyen kisebb az önkritikád. Összpontosíts inkább arra, hogy mindkettőtöknek jó legyen a szex.

4. Azon aggódsz, hogy jól csinálod-e, amit csinálsz

Természetes, hogy fontos számodra, hogy örömöt okozz a partnerednek. Ahogy te is elmondod neki, hogy mit hogyan szeretsz, ő is mondja el neked. Ha nem vagy biztos valamiben, próbálkozz, és ne félj kérdezni. A szexuális tapasztalatlanságot ellensúlyozhatod az érdeklődéssel. Kérd, hogy mutassa meg, mit szeretne.

5. Túl lágyan érintesz

Mindkét nem általában úgy érinti meg a másikat, ahogy neki tetszik, ha megérintik. A nők általában a lágy, hosszan tartó simogatásokat, érintéseket kedvelik, a férfiak hamarabb és keményebben térnének a lényegre. Légy egy kicsit szenvedélyesebb szex közben. Kulcsold a partnered köré a lábad szorosan, húzd magadhoz, kezdeményezz szenvedélyes csókot közösülés közben. Az előjátéknál is légy kicsit keményebb annál, mint ahogy gondolod, hogy kell lenned. Őrült élményekben lehet részetek.

Ha kérdésed van a témával kapcsolatban, keresd szexuálpszichológusunkat online rendelésünkön. Katt ide!


Rád vágyom…
Rád vágyom…
Együttalvás vagy külön ágy?
Együttalvás vagy külön ágy?
Szerinted mi lehet a tartós kapcsolat titka? – 6 fiatal válaszolt
Szerinted mi lehet a tartós kapcsolat titka? – 6 fiatal válaszolt
Van (szexuális) élet a G-ponton túl
Van (szexuális) élet a G-ponton túl
Online Nőgyógyászati Tanácsadás
Online Nőgyógyászati Tanácsadás
Ha beszélgetni szeretnél, szerelemről, szexről, vagy épp valami olyasmibe ugrottál fejest, ami esetleg még korai volt, ne habozz, mindenre van megoldás!
SZERELEM | SZEXUALITÁS | FOGAMZÁSGÁTLÁS
impresszum | adatvédelmi nyilatkozat | felhasználási feltételek | mellékhatás bejelentés

Impresszum

Az IntimZóna weboldalt a Richter Gedeon Nyrt. üzemelteti. A portál szerkesztését és karbantartását a HealthLinePR-Med Kommunikációs Ügynökség végzi a Richter Gedeon Nyrt. megbízásából.

Portál üzemeltetője

Richter Gedeon Nyrt.
Székhely: 1103 Budapest, Gyömrői út 19-21.
Cg.: 01-10-040944 (Cégbíróság: Fővárosi Bíróság)
Adószám: 10484878-2-44

Portál szerkesztője, karbantartója

HealthLinePR-Med Kommunikációs Ügynökség
Székhely: 1037 Budapest, Montevideo utca 7.
Email: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Főszerkesztő: Örkényi Gabriella
Szerkesztőségi főmunkatárs: Kovács –Hain Zsuzsanna
Munkatársak: Balogh Ferenc, Dr. Jármi Hilda, Földi Miklós, Frank Róbert, Haris Éva, Kapuvári Tamás, Ligeti Anna, Molnár Miklós, Serbán Richárd, Szarvas Zoltán, Tarjáni Rita, Tóth Anna, Vémi Zoltán

Kapcsolat:

Richter Gedeon Nyrt.
https://www.gedeonrichter.com//hu-hu/kapcsolat
Hatóság: OGYÉI

A weboldal nőgyógyászati szakmai tartalmát lektorálta: Dr. Farkas Erika nőgyógyász szakorvos

Amennyiben egy gyógyszerrel kapcsolatban mellékhatást vagy minőségi reklamációt szeretne bejelenteni, a következő lehetőségek bármelyikén megteheti:

Tel: +36 1 505 7032

Vagy az alábbi felületen:

https://www.gedeonrichter.com//hu-hu/kapcsolat

illetve a következő e-mail-címek bármelyikén:
Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.