intimzona információ

Hogy mindent egy helyen megtalálj, ami a szerelemmel, szexszel, intimitással, és főleg a fogamzásgátlással kapcsolatban érdekelhet. Olvass bennünket, sok tippet, érdekes cikket találhatsz az oldalunkon. Oszd meg velünk tapasztalataidat, vagy kérdezz szakértőinktől. Tarts velünk, s kövess minket az IntimZóna Facebook oldalán is.

5 dolog, amitől kiakadnak a pasik az ágyban

5 dolog, amitől kiakadnak a pasik az ágyban

Ugye nálad is volt már olyan, hogy eljött az a pont, amikor nem bírtad tovább, kiakadtál a pasidra. Különböző okok miatt vagyunk hajlamosak arra, hogy elveszítsük a fejünket. Lássunk most 5 olyan dolgot, amik miatt a férfiak képesek a falra mászni, és azonnal leállni az ágyban.

Megkérdeztünk öt férfit, mi az, amitől teljesen kiakad az ágyban, hogyan viselkedjen vagy ne viselkedjen egy nő.

Kristóf – 25 éves

„Utálom, ha egy nő csúnyán beszél. Teljesen mindegy, hogy ezt hol teszi, egy focimeccsen, buliban vagy az ágyban, szerintem undorító. Engem egyáltalán nem izgat fel, ha a fülembe trágár szavakat suttog a nő az ágyban. Ettől inkább elvesztem a lelkesedésem, és nincs is kedvem tovább a szexhez, bármilyen jól néz is ki a lány.”

Antal – 30 éves

„Nem bírom, ha egy nőnek nincs önbizalma. Úgy értem, ha nem elégedett a testével, és folyton frusztrált emiatt. Teljesen lelomboz például, ha mindig kérdezgeti, hogy tetszem, szeretsz, ugye jól nézek ki - ilyesmi. Egy nő attól dögös számomra, ha ő elhiszi ezt magáról. Nem szeretem, ha rávesznek arra, hogy bókoljak, azt szeretem magamtól tenni.”

Ákos – 32 éves

„Ha egy nő sokat beszél, az aranyos is lehet, de nem az ágyban. Borzalmas, ha be nem áll a szája szex közben. Egyszerűen elmegy a kedvem attól, ha folyamatosan beszél a partnerem, miközben épp szeretkezünk. Olyan jó lenne, ha találnék egy olyan nőt, aki érzi a különbséget, tudja, hogy mikor kell beszélni, és mikor kell hallgatni.”

Barnabás – 39 éves

„Még egyetemista koromban, a feleségem előtt volt egy-két futó kapcsolatom, egy-két egyéjszakás kalandom. Ezekből azért nem lett semmi, mert a lányok sokan úgy ittak, mint egy férfi. Úgy bújtak ágyba velem, hogy sokszor nem tudtam, valóban ott vannak-e fejben, vagy csak sodródnak. Már akkor is kiábrándítónak tartottam, ha egy nő iszik. A feleségem szerencsére nem ilyen. Ha iszik is, pontosan tudja, hol a határ, és soha nem engedi el annyira magát, hogy ne tudja, mi zajlik körülötte. Soha nem szexeltünk részegen, és ez jó így.”

Dávid – 28 éves

„Szeretem, ha egy nő mindig tudja, mit akar. Bejönnek az irányító típusú csajok. Attól viszont teljesen kiakadok, ha az ágyban is főnökösködik. Borzalmas, amikor eljátssza a dominát, esetleg még üvöltözik is, hangosan nyög vagy ilyesmi. Jobban megérint, ha egy nő szelíd az ágyban, igazi nő, aki kényeztetést vár és ad is.”

 

Ligeti Anna


6 meglepő szexveszély
6 meglepő szexveszély
Szerelem vagy szex – mindkettő lehet egy kapcsolat alapja
Szerelem vagy szex – mindkettő lehet egy kapcsolat alapja
A szerelem egyensúlyozás
A szerelem egyensúlyozás
Higiénia együttlét után – kérdések és válaszok
Higiénia együttlét után – kérdések és válaszok
Online Nőgyógyászati Tanácsadás
Online Nőgyógyászati Tanácsadás
Ha beszélgetni szeretnél, szerelemről, szexről, vagy épp valami olyasmibe ugrottál fejest, ami esetleg még korai volt, ne habozz, mindenre van megoldás!
SZERELEM | SZEXUALITÁS | FOGAMZÁSGÁTLÁS
impresszum | adatvédelmi nyilatkozat | felhasználási feltételek | mellékhatás bejelentés

Impresszum

Az IntimZóna weboldalt a Richter Gedeon Nyrt. üzemelteti. A portál szerkesztését és karbantartását a HealthLinePR-Med Kommunikációs Ügynökség végzi a Richter Gedeon Nyrt. megbízásából.

Portál üzemeltetője

Richter Gedeon Nyrt.
Székhely: 1103 Budapest, Gyömrői út 19-21.
Cg.: 01-10-040944 (Cégbíróság: Fővárosi Bíróság)
Adószám: 10484878-2-44

Portál szerkesztője, karbantartója

HealthLinePR-Med Kommunikációs Ügynökség
Székhely: 1037 Budapest, Montevideo utca 7.
Email: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Főszerkesztő: Örkényi Gabriella
Szerkesztőségi főmunkatárs: Kovács –Hain Zsuzsanna
Munkatársak: Balogh Ferenc, Dr. Jármi Hilda, Földi Miklós, Frank Róbert, Haris Éva, Kapuvári Tamás, Ligeti Anna, Molnár Miklós, Serbán Richárd, Szarvas Zoltán, Tarjáni Rita, Tóth Anna, Vémi Zoltán

Kapcsolat:

Richter Gedeon Nyrt.
https://www.gedeonrichter.com//hu-hu/kapcsolat
Hatóság: OGYÉI

A weboldal nőgyógyászati szakmai tartalmát lektorálta: Dr. Farkas Erika nőgyógyász szakorvos

Amennyiben egy gyógyszerrel kapcsolatban mellékhatást vagy minőségi reklamációt szeretne bejelenteni, a következő lehetőségek bármelyikén megteheti:

Tel: +36 1 505 7032

Vagy az alábbi felületen:

https://www.gedeonrichter.com//hu-hu/kapcsolat

illetve a következő e-mail-címek bármelyikén:
Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.