intimzona információ

Hogy mindent egy helyen megtalálj, ami a szerelemmel, szexszel, intimitással, és főleg a fogamzásgátlással kapcsolatban érdekelhet. Olvass bennünket, sok tippet, érdekes cikket találhatsz az oldalunkon. Oszd meg velünk tapasztalataidat, vagy kérdezz szakértőinktől. Tarts velünk, s kövess minket az IntimZóna Facebook oldalán is.

5 dolog, amitől kiakadnak a pasik az ágyban

5 dolog, amitől kiakadnak a pasik az ágyban

Ugye nálad is volt már olyan, hogy eljött az a pont, amikor nem bírtad tovább, kiakadtál a pasidra. Különböző okok miatt vagyunk hajlamosak arra, hogy elveszítsük a fejünket. Lássunk most 5 olyan dolgot, amik miatt a férfiak képesek a falra mászni, és azonnal leállni az ágyban.

Megkérdeztünk öt férfit, mi az, amitől teljesen kiakad az ágyban, hogyan viselkedjen vagy ne viselkedjen egy nő.

Kristóf – 25 éves

„Utálom, ha egy nő csúnyán beszél. Teljesen mindegy, hogy ezt hol teszi, egy focimeccsen, buliban vagy az ágyban, szerintem undorító. Engem egyáltalán nem izgat fel, ha a fülembe trágár szavakat suttog a nő az ágyban. Ettől inkább elvesztem a lelkesedésem, és nincs is kedvem tovább a szexhez, bármilyen jól néz is ki a lány.”

Antal – 30 éves

„Nem bírom, ha egy nőnek nincs önbizalma. Úgy értem, ha nem elégedett a testével, és folyton frusztrált emiatt. Teljesen lelomboz például, ha mindig kérdezgeti, hogy tetszem, szeretsz, ugye jól nézek ki - ilyesmi. Egy nő attól dögös számomra, ha ő elhiszi ezt magáról. Nem szeretem, ha rávesznek arra, hogy bókoljak, azt szeretem magamtól tenni.”

Ákos – 32 éves

„Ha egy nő sokat beszél, az aranyos is lehet, de nem az ágyban. Borzalmas, ha be nem áll a szája szex közben. Egyszerűen elmegy a kedvem attól, ha folyamatosan beszél a partnerem, miközben épp szeretkezünk. Olyan jó lenne, ha találnék egy olyan nőt, aki érzi a különbséget, tudja, hogy mikor kell beszélni, és mikor kell hallgatni.”

Barnabás – 39 éves

„Még egyetemista koromban, a feleségem előtt volt egy-két futó kapcsolatom, egy-két egyéjszakás kalandom. Ezekből azért nem lett semmi, mert a lányok sokan úgy ittak, mint egy férfi. Úgy bújtak ágyba velem, hogy sokszor nem tudtam, valóban ott vannak-e fejben, vagy csak sodródnak. Már akkor is kiábrándítónak tartottam, ha egy nő iszik. A feleségem szerencsére nem ilyen. Ha iszik is, pontosan tudja, hol a határ, és soha nem engedi el annyira magát, hogy ne tudja, mi zajlik körülötte. Soha nem szexeltünk részegen, és ez jó így.”

Dávid – 28 éves

„Szeretem, ha egy nő mindig tudja, mit akar. Bejönnek az irányító típusú csajok. Attól viszont teljesen kiakadok, ha az ágyban is főnökösködik. Borzalmas, amikor eljátssza a dominát, esetleg még üvöltözik is, hangosan nyög vagy ilyesmi. Jobban megérint, ha egy nő szelíd az ágyban, igazi nő, aki kényeztetést vár és ad is.”

 

Ligeti Anna


Egyenlőség a kapcsolatban - Növekvő szexuális vágy
Egyenlőség a kapcsolatban - Növekvő szexuális vágy
Megtaláltad a nagy Ő-t? – Ebben a 3 dologban ne akard megváltoztatni!
Megtaláltad a nagy Ő-t? – Ebben a 3 dologban ne akard megváltoztatni!
Biztonsági játék a szerelemben? Nem működik!
Biztonsági játék a szerelemben? Nem működik!
Mindenki másképp csinálja – Trükkök, amiket bevethetsz, ha rád tör a vágy
Mindenki másképp csinálja – Trükkök, amiket bevethetsz, ha rád tör a vágy
Online Nőgyógyászati Tanácsadás
Online Nőgyógyászati Tanácsadás
Ha beszélgetni szeretnél, szerelemről, szexről, vagy épp valami olyasmibe ugrottál fejest, ami esetleg még korai volt, ne habozz, mindenre van megoldás!
SZERELEM | SZEXUALITÁS | FOGAMZÁSGÁTLÁS
impresszum | adatvédelmi nyilatkozat | felhasználási feltételek | mellékhatás bejelentés

Impresszum

Az IntimZóna weboldalt a Richter Gedeon Nyrt. üzemelteti. A portál szerkesztését és karbantartását a HealthLinePR-Med Kommunikációs Ügynökség végzi a Richter Gedeon Nyrt. megbízásából.

Portál üzemeltetője

Richter Gedeon Nyrt.
Székhely: 1103 Budapest, Gyömrői út 19-21.
Cg.: 01-10-040944 (Cégbíróság: Fővárosi Bíróság)
Adószám: 10484878-2-44

Portál szerkesztője, karbantartója

HealthLinePR-Med Kommunikációs Ügynökség
Székhely: 1037 Budapest, Montevideo utca 7.
Email: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Főszerkesztő: Örkényi Gabriella
Szerkesztőségi főmunkatárs: Kovács –Hain Zsuzsanna
Munkatársak: Balogh Ferenc, Dr. Jármi Hilda, Földi Miklós, Frank Róbert, Haris Éva, Kapuvári Tamás, Ligeti Anna, Molnár Miklós, Serbán Richárd, Szarvas Zoltán, Tarjáni Rita, Tóth Anna, Vémi Zoltán

Kapcsolat:

Richter Gedeon Nyrt.
https://www.gedeonrichter.com//hu-hu/kapcsolat
Hatóság: OGYÉI

A weboldal nőgyógyászati szakmai tartalmát lektorálta: Dr. Farkas Erika nőgyógyász szakorvos

Amennyiben egy gyógyszerrel kapcsolatban mellékhatást vagy minőségi reklamációt szeretne bejelenteni, a következő lehetőségek bármelyikén megteheti:

Tel: +36 1 505 7032

Vagy az alábbi felületen:

https://www.gedeonrichter.com//hu-hu/kapcsolat

illetve a következő e-mail-címek bármelyikén:
Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.