intimzona információ

Hogy mindent egy helyen megtalálj, ami a szerelemmel, szexszel, intimitással, és főleg a fogamzásgátlással kapcsolatban érdekelhet. Olvass bennünket, sok tippet, érdekes cikket találhatsz az oldalunkon. Oszd meg velünk tapasztalataidat, vagy kérdezz szakértőinktől. Tarts velünk, s kövess minket az IntimZóna Facebook oldalán is.

5 dolog, amitől biztos, hogy azonnal beindul a barátnőd

5 dolog, amitől biztos, hogy azonnal beindul a barátnőd

Természetesen akkor a legjobb a szex, ha mindketten ugyanannyira akarjátok, a vágy a tetőfokán, a libidó őrületes. De sajnos nem mindig van ez így. A mindennapi rutin, a stressz sokszor blokkolja ezeket a rejtett érzéseket.

A barátnőd a legnagyobb kincsed, biztos szeretnéd őt boldoggá tenni, látni, hogy élvezi az együttléteiteket. De mi van akkor, ha esetleg rossz napja volt, és nem igazán azt látod rajta, hogy szexállatként eléd akarja vetni magát, hogy tégy, amit akarsz, csak jó legyen?

Lássunk most 5 olyan dolgot, amitől tutira beindul a barátnőd, bármilyen rossz is volt az addigi napja. Mivel minden nő másmilyen – szerencsére, neked kell tudnod, hogy a csajodnál mi működik, így írd át nyugodtan a forgatókönyvet, nem fog megsértődni miatta.

Légy spontán!

Sokszor a nagyon eltervezett dolgok izzadtságszagúak, erőltetettek, és ahelyett, hogy izgalomba hoznák a csajod, még jól le is törik a lelkesedését. Légy hát spontán, izzítsd be a gépezetet, amikor hazaér fáradtan. Csókold, ahol csak éred, támadd le, éreztesd, hogy mást sem szeretnél, csak azt, hogy ő ott és akkor a tiéd legyen. Hidd el, azonnal beindul ő is, és szuper éjszakátok lesz.

Húzd el a készülődést!

A nők imádják, ha valami rejtélyes dolog készülődik. Már reggel légy vele nagyon titokzatos, és napközben is küldözgess érdekes, szexi üzeneteket, fotókat… A fantáziád segíteni fog (ne péniszfotót küldj, az ósdi). Estére már kellőképp felkészült lesz a barátnőd, de akkor adj még egy kis pluszt a dolognak. Egy csipetnyi romantika, mielőtt elkezdődik az erotika. A hatás persze attól függ, milyen beállítottságú a barátnőd. A romantika részt csak akkor vesd be, ha tudod, hogy vevő az ilyen dolgokra.

Beszélj!

A csajok imádják, ha hallják a szeretett férfi hangját. Nem tudni, miért, de ez belénk van kódolva. Suttogj szerelmes szavakat a fülébe, miközben főz, de akár a közös tévénézés is jó alkalom erre. Amikor már beindult, és tart az előjáték, fokozd a hangulatot azzal, hogy beszélsz hozzá. Mondd el, mennyire gyönyörű, és mennyire imádod az illatát, milyen csodás a teste. Ettől minden nő „elájul”.

Tudd, hogy hova kell nyúlni!

Bizonyára tisztában vagy vele, hogy a barátnődnek hol vannak a legérzékenyebb pontjai. De próbáltad már azt, hogy ezeket egymás után hozod izgalomba? Nyalogasd, simogasd az erogén zónáit és a végén már nem tud ellenállni.

Váltsd valóra a legvadabb álmait!

Ehhez persze szükséged lesz arra, hogy tudd, mikről ábrándozik a barátnőd. Tudakold meg tőle, mi hozza lázba igazán. Ha kell, öltözz tűzoltónak, menj el a végsőkig. Meglesz a jutalmad, hidd el.

 

Ligeti Anna


15 dolog, amit megtehetsz a pasidért
15 dolog, amit megtehetsz a pasidért
Az első szexuális élmény: útmutató férfiaknak
Az első szexuális élmény: útmutató férfiaknak
Randizás könnyedén
Randizás könnyedén
Az igazi férfi ismérvei
Az igazi férfi ismérvei
Online Nőgyógyászati Tanácsadás
Online Nőgyógyászati Tanácsadás
Ha beszélgetni szeretnél, szerelemről, szexről, vagy épp valami olyasmibe ugrottál fejest, ami esetleg még korai volt, ne habozz, mindenre van megoldás!
SZERELEM | SZEXUALITÁS | FOGAMZÁSGÁTLÁS
impresszum | adatvédelmi nyilatkozat | felhasználási feltételek | mellékhatás bejelentés

Impresszum

Az IntimZóna weboldalt a Richter Gedeon Nyrt. üzemelteti. A portál szerkesztését és karbantartását a HealthLinePR-Med Kommunikációs Ügynökség végzi a Richter Gedeon Nyrt. megbízásából.

Portál üzemeltetője

Richter Gedeon Nyrt.
Székhely: 1103 Budapest, Gyömrői út 19-21.
Cg.: 01-10-040944 (Cégbíróság: Fővárosi Bíróság)
Adószám: 10484878-2-44

Portál szerkesztője, karbantartója

HealthLinePR-Med Kommunikációs Ügynökség
Székhely: 1037 Budapest, Montevideo utca 7.
Email: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Főszerkesztő: Örkényi Gabriella
Szerkesztőségi főmunkatárs: Kovács –Hain Zsuzsanna
Munkatársak: Balogh Ferenc, Dr. Jármi Hilda, Földi Miklós, Frank Róbert, Haris Éva, Kapuvári Tamás, Ligeti Anna, Molnár Miklós, Serbán Richárd, Szarvas Zoltán, Tarjáni Rita, Tóth Anna, Vémi Zoltán

Kapcsolat:

Richter Gedeon Nyrt.
https://www.gedeonrichter.com//hu-hu/kapcsolat
Hatóság: OGYÉI

A weboldal nőgyógyászati szakmai tartalmát lektorálta: Dr. Farkas Erika nőgyógyász szakorvos

Amennyiben egy gyógyszerrel kapcsolatban mellékhatást vagy minőségi reklamációt szeretne bejelenteni, a következő lehetőségek bármelyikén megteheti:

Tel: +36 1 505 7032

Vagy az alábbi felületen:

https://www.gedeonrichter.com//hu-hu/kapcsolat

illetve a következő e-mail-címek bármelyikén:
Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.