intimzona információ

Hogy mindent egy helyen megtalálj, ami a szerelemmel, szexszel, intimitással, és főleg a fogamzásgátlással kapcsolatban érdekelhet. Olvass bennünket, sok tippet, érdekes cikket találhatsz az oldalunkon. Oszd meg velünk tapasztalataidat, vagy kérdezz szakértőinktől. Tarts velünk, s kövess minket az IntimZóna Facebook oldalán is.

5 dolog, amit soha nem hittem el a megcsalásról

5 dolog, amit soha nem hittem el a megcsalásról

Megbocsátó embernek tartom magam, de van egy dolog, amit nem hiszem, hogy meg tudnék bocsátani. Ez a megcsalás. És nem vagyok álszent, hanem őszintén mondom, én soha nem tettem meg, és ezt elvárom a partneremtől is.

Az, hogy kinek mi a megcsalás, nagyon szubjektív dolog. Számomra a megcsalás fizikai szinten a csóknál kezdődik. A csók ugyanis szerintem valódi lélektalálkozó. Nem akárkit csókolunk meg. Lelki oldalról az megcsalás, ha folyamatosan másról ábrándozik a párunk, nem gondol ránk.

Vannak azonban olyan dolgok a megcsalással kapcsolatban, amiket soha nem hittem el.

1. Mindenki megteszi életében

Ez egyszerűen nem igaz. Én hiszek abban, hogy két ember lehet együtt élete végéig (igen, már mondták rám, hogy naív vagyok). A szerelemben is hiszek, a sírig tartóban. Nem hiszem, hogy mindenkinek szüksége van arra, hogy a szerelmét, a társát megcsalja legalább egyszer életében. Miért kéne? Csak azért, hogy el tudja mondani, hogy ő bizony már túl van rajta?

2. A férfiak többször csalnak

Valószínűleg ez így lehetett a történelem egy bizonyos pontjáig. Ám abban a pillanatban, ahogy a nők magukra találtak, félre is léptek ugyanúgy, ahogy a férfiak. A megcsalást emberek követik el, nem kell szétszedni nemekre őket. Azzal ez az egész nincs összefüggésben, hogy a statisztikák szerint a férfiak többször gondolnak a szexre. A megcsalás lelki eredetű, és csak másodsorban oka a testi vágy.

3. A megcsalás a szex miatt történik

Ugyan már! Hány olyan emberről tudsz, aki azért kacsintott oldalra, mert nem kapta meg a párjától azt a szerelmet, szeretetet és megbecsülést, amire vágyott? Persze vannak olyanok is, akik azért csalják meg a párjukat, mert nem elég, vagy nem elég minőségi a szex számukra, de ők vannak kevesebben.

4. Ha nem mondom el, akkor meg sem történt

Na, ne! Ez a legaljasabb dolog. Megteszem, és hallgatok? Sokan azt hiszik, hogy amit a párjuk nem tud, az nem is fáj. A hazugságok előbb-utóbb kiderülnek, és akkor a baj nagyobb, mint amilyen alapból.

5. A hűtlenkedő meg tud változni

Eddigi tapasztalataim, a környezetemben élő párok helyzete azt mutatja, hogy aki egyszer megtette, az rákap az ízére, és megteszi újra és újra. Így már nem csak egyszer lesz hűtlen, hanem ő lesz a hűtlenkedő, aki viszont nem változik meg, mert kényelmes számára ez az élet. Az, hogy meddig tudja fenntartani a folyamatos hazugságokat, már más kérdés.


Ligeti Anna


Szerinted mi lehet a tartós kapcsolat titka? – 6 fiatal válaszolt
Szerinted mi lehet a tartós kapcsolat titka? – 6 fiatal válaszolt
A szex passzoljon, utána jöhet a többi
A szex passzoljon, utána jöhet a többi
Van (szexuális) élet a G-ponton túl
Van (szexuális) élet a G-ponton túl
Így növeld a szexuális vonzerőd
Így növeld a szexuális vonzerőd
Online Nőgyógyászati Tanácsadás
Online Nőgyógyászati Tanácsadás
Ha beszélgetni szeretnél, szerelemről, szexről, vagy épp valami olyasmibe ugrottál fejest, ami esetleg még korai volt, ne habozz, mindenre van megoldás!
SZERELEM | SZEXUALITÁS | FOGAMZÁSGÁTLÁS
impresszum | adatvédelmi nyilatkozat | felhasználási feltételek | mellékhatás bejelentés

Impresszum

Az IntimZóna weboldalt a Richter Gedeon Nyrt. üzemelteti. A portál szerkesztését és karbantartását a HealthLinePR-Med Kommunikációs Ügynökség végzi a Richter Gedeon Nyrt. megbízásából.

Portál üzemeltetője

Richter Gedeon Nyrt.
Székhely: 1103 Budapest, Gyömrői út 19-21.
Cg.: 01-10-040944 (Cégbíróság: Fővárosi Bíróság)
Adószám: 10484878-2-44

Portál szerkesztője, karbantartója

HealthLinePR-Med Kommunikációs Ügynökség
Székhely: 1037 Budapest, Montevideo utca 7.
Email: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Főszerkesztő: Örkényi Gabriella
Szerkesztőségi főmunkatárs: Kovács –Hain Zsuzsanna
Munkatársak: Balogh Ferenc, Dr. Jármi Hilda, Földi Miklós, Frank Róbert, Haris Éva, Kapuvári Tamás, Ligeti Anna, Molnár Miklós, Serbán Richárd, Szarvas Zoltán, Tarjáni Rita, Tóth Anna, Vémi Zoltán

Kapcsolat:

Richter Gedeon Nyrt.
https://www.gedeonrichter.com//hu-hu/kapcsolat
Hatóság: OGYÉI

A weboldal nőgyógyászati szakmai tartalmát lektorálta: Dr. Farkas Erika nőgyógyász szakorvos

Amennyiben egy gyógyszerrel kapcsolatban mellékhatást vagy minőségi reklamációt szeretne bejelenteni, a következő lehetőségek bármelyikén megteheti:

Tel: +36 1 505 7032

Vagy az alábbi felületen:

https://www.gedeonrichter.com//hu-hu/kapcsolat

illetve a következő e-mail-címek bármelyikén:
Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.