intimzona információ

Hogy mindent egy helyen megtalálj, ami a szerelemmel, szexszel, intimitással, és főleg a fogamzásgátlással kapcsolatban érdekelhet. Olvass bennünket, sok tippet, érdekes cikket találhatsz az oldalunkon. Oszd meg velünk tapasztalataidat, vagy kérdezz szakértőinktől. Tarts velünk, s kövess minket az IntimZóna Facebook oldalán is.

5 dolog, amit a férfiak utálnak hallani

5 dolog, amit a férfiak utálnak hallani

Egy párkapcsolat nagyon bonyolult dolog. Mindkét fél beleadhat apait-anyait, és így is nehéz az együtt élés, mivel minden azon múlik, mennyire tudunk egymáshoz alkalmazkodni. Vannak, akiknek ez nagyon nehezen megy, és vagy kénytelenek szembenézni az állandó szingli léttel, vagy erőt vesznek magukon, és megpróbálják a világot többes számban elképzelni.

Ahhoz, hogy a férfilélekhez közelebb juss, ismerned kell azokat a dolgokat, amelyeket egy férfi általában (és hangsúlyozom, hogy általában) utál. Tény, hogy nemcsak tettekkel, hanem szavakkal is őrületbe lehet kergetni a pasikat. Jól teszed hát, ha jól átgondolod a mondanivalód, még mielőtt kimondanád. Sok kellemetlenségtől és megválaszolhatatlan kérdéstől kímélheted meg magad.

Íme, az 5 legutálatosabb mondat a férfiak szerint:

1. „Mire gondolsz most?”

Na, ez az a kérdés, amit soha ne tegyél fel, ha jót akarsz magadnak. Nincs olyan pasi, aki erre szívesen válaszolna. Teljesen értelmezhetetlennek tartják, hogy egy nő miért akarja tudni az ő gondolataikat.

2. „A barátnőim szerint…”

Ebből a félmondatból egyértelműen kiderül a pasid számára, hogy kibeszéled a barátnőiddel. Ugye neked sem esik jól belegondolni abba, hogy te vagy a hétvégi sörözésen a téma a haverok közt?

3. „Szeretsz?”

Nem, nem szeret, csak időtöltés vagy a számára. Ezt gondolják a pasik, ha felteszed nekik a kérdést, amit talán a legjobban utálnak. A férfiak többsége a tettek embere, nem igazán szeretnek beszélni az érzelmeikről. Még jobban utálják, ha faggatják róluk őket.

4. „Hol voltál?”

Persze, hogy érdekel, hogy hol jár, kivel, mikor és miért… és ezeken kívül minden apró részlet is. Ám akkor sem jó, ha így akarod megtudni, mit csinált ilyen későig. Jobb, ha inkább óvatosan, diszkréten férkőzöl közelebb a témához. A „Drágám, milyen napod volt?” kérdés sokkal célravezetőbb.

5. „Nincs egy rongyom, amit felvegyek!”

Ezt ők nem tudják értelmezni. Az ő szemükben az egész lakás a te ruháiddal, cipőiddel és táskáiddal van tele. Nem értik, hogy ezek közül miért nem tudsz választani. Ha ilyen problémád van, azt ne vitasd meg a pasiddal, mert futva menekül majd tőled. Hisztisnek tart majd, a pasik pedig gyűlölik a céltalan hisztit.

Neked van még olyan mondatod, amely szerinted kiöli a pasik agysejtjeit? Oszd meg velünk itt, vagy a Facebook oldalunkon.

 

Ligeti Anna


Nőtt vagy csökkent a libidód a karanténban?
Nőtt vagy csökkent a libidód a karanténban?
Mit találnak vonzónak egy férfiban a nők? – Igazán csak ezt az egy dolgot
Mit találnak vonzónak egy férfiban a nők? – Igazán csak ezt az egy dolgot
Működő távkapcsolat – ez nem egy mese címe
Működő távkapcsolat – ez nem egy mese címe
Már nem szeretlek, Isten veled!
Már nem szeretlek, Isten veled!
Online Nőgyógyászati Tanácsadás
Online Nőgyógyászati Tanácsadás
Ha beszélgetni szeretnél, szerelemről, szexről, vagy épp valami olyasmibe ugrottál fejest, ami esetleg még korai volt, ne habozz, mindenre van megoldás!
SZERELEM | SZEXUALITÁS | FOGAMZÁSGÁTLÁS
impresszum | adatvédelmi nyilatkozat | felhasználási feltételek | mellékhatás bejelentés

Impresszum

Az IntimZóna weboldalt a Richter Gedeon Nyrt. üzemelteti. A portál szerkesztését és karbantartását a HealthLinePR-Med Kommunikációs Ügynökség végzi a Richter Gedeon Nyrt. megbízásából.

Portál üzemeltetője

Richter Gedeon Nyrt.
Székhely: 1103 Budapest, Gyömrői út 19-21.
Cg.: 01-10-040944 (Cégbíróság: Fővárosi Bíróság)
Adószám: 10484878-2-44

Portál szerkesztője, karbantartója

HealthLinePR-Med Kommunikációs Ügynökség
Székhely: 1037 Budapest, Montevideo utca 7.
Email: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Főszerkesztő: Örkényi Gabriella
Szerkesztőségi főmunkatárs: Kovács –Hain Zsuzsanna
Munkatársak: Balogh Ferenc, Dr. Jármi Hilda, Földi Miklós, Frank Róbert, Haris Éva, Kapuvári Tamás, Ligeti Anna, Molnár Miklós, Serbán Richárd, Szarvas Zoltán, Tarjáni Rita, Tóth Anna, Vémi Zoltán

Kapcsolat:

Richter Gedeon Nyrt.
https://www.gedeonrichter.com//hu-hu/kapcsolat
Hatóság: OGYÉI

A weboldal nőgyógyászati szakmai tartalmát lektorálta: Dr. Farkas Erika nőgyógyász szakorvos

Amennyiben egy gyógyszerrel kapcsolatban mellékhatást vagy minőségi reklamációt szeretne bejelenteni, a következő lehetőségek bármelyikén megteheti:

Tel: +36 1 505 7032

Vagy az alábbi felületen:

https://www.gedeonrichter.com//hu-hu/kapcsolat

illetve a következő e-mail-címek bármelyikén:
Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.