intimzona információ

Hogy mindent egy helyen megtalálj, ami a szerelemmel, szexszel, intimitással, és főleg a fogamzásgátlással kapcsolatban érdekelhet. Olvass bennünket, sok tippet, érdekes cikket találhatsz az oldalunkon. Oszd meg velünk tapasztalataidat, vagy kérdezz szakértőinktől. Tarts velünk, s kövess minket az IntimZóna Facebook oldalán is.

4 mantra, hogy önbizalomtól sugárzó nő lehess

4 mantra, hogy önbizalomtól sugárzó nő lehess

Hétvégén részt vettem egy női jóga-műhelyen, ahol a női élet ciklikusságáról hallgathattam egy remek előadást, beszélgettünk is, és sok jógagyakorlatot is végeztünk, amelyek direkt a női testre szabott ászanák. Az előadás egyik témája az volt, hogy a mai modern nő milyen kevés énidőt szakít magának, milyen sok szerepben kell megfelelnie.

Fontos az önszeretet

Vajon elég vagyok mint nő, mint feleség, mint anya és mint dolgozó nő? Ilyen gondolatok kavarogtak bennem. Rájöttem közben, hogy ez csak rajtam múlik. Ha én elégedett és kiegyensúlyozott vagyok, akkor sokkal többet adhatok a gyermekemnek, a férjemnek és a munkámban is siker koronázza majd a tevékenységeimet.

Ehhez egy dologra van szükség: hogy én szeressem önmagam. Elfogadjam magam és ezt átadjam másoknak is.

A jógában vannak mantrák, azaz szanszkrit nyelvű imák, fohászok, amelyek szabad fordításban gondolati eszközök, amelyek segítenek közelebb kerülni egy bizonyos istenhez, akiben hiszünk.

Lássunk 4 olyan mantrát, amelyet önmagadnak mondhatsz, hogy az önbizalmad növeld és kiegyensúlyozott nő légy.

1. Tudok

Függetlenül attól, hogy egy jógapózról vagy a munkánkról van szó, vannak időszakok az életedben, amikor úgy érzed, na, ez most lehetetlen. Ekkor kell ezt a mantrát előszedni. Tudok. Meg tudom csinálni. Ne a kudarcban higgy, hanem a sikerben. Lépj túl önmagadon még akkor is, ha az eszed azt mondja, nem tudod.

2. Elengedem

Ha egy múltbeli esemény befolyásol a döntéseidben, vagy blokkolja az érzéseidet, akkor mondogasd ezt a mantrát. Arra gondolj, hogy hol tartasz most ahhoz a múltbeli eseményhez képest, és látni fogod, mennyit haladtál előre, és milyen irányba változtattál az életeden. Engedd el a múltat és nézz előre. Haladj és tanulj mindenből, ami körülötted van.

3. A szeretet az enyém

Sokszor találkozom olyanokkal, akik nem hiszik el magukról, hogy szerethetőek. Mindenki szerethető. Te is, én is, mindenki. A szeretet azért van, hogy adj belőle mindenkinek. Ha úgy érzed, hogy nem kapsz eleget, akkor mondd el ezt a mantrát, és adj Te szeretetet másoknak, hogy aztán te is kapj.

4. Megérdemlem

Valahányszor kifogást keresel arra, hogy miért nem szakítasz magadra időt, akkor jó ezt ismételgetni. Ugyanis tényleg megérdemled azt a pezsgőfürdőt, amire már egy hete készülsz, azt a finom teát, ami már a munkahelyeden eszedbe jutott, azt az egy órát minden nap, amit arra fordítasz, amire akarsz. Ne feledd, akkor tudsz modern nőként sok fronton megfelelni, ha elégedett és kiegyensúlyozott vagy. Ez az érzés százszor jobb, mint egy doboz csoki. 


Kovács-Hain Zsuzsa


„Így jöttünk össze” – 5 történet a megismerkedésről a férfi szemszögéből
„Így jöttünk össze” – 5 történet a megismerkedésről a férfi szemszögéből
Amikor a lányok a szexről beszélnek
Amikor a lányok a szexről beszélnek
A női libidó elvesztéséről a férfiak is tehetnek – Íme, 5 dolog, ami kiveri a biztosítékot a nőknél
A női libidó elvesztéséről a férfiak is tehetnek – Íme, 5 dolog, ami kiveri a biztosítékot a nőknél
Nem minden szerelem, ami annak látszik
Nem minden szerelem, ami annak látszik
Online Nőgyógyászati Tanácsadás
Online Nőgyógyászati Tanácsadás
Ha beszélgetni szeretnél, szerelemről, szexről, vagy épp valami olyasmibe ugrottál fejest, ami esetleg még korai volt, ne habozz, mindenre van megoldás!
SZERELEM | SZEXUALITÁS | FOGAMZÁSGÁTLÁS
impresszum | adatvédelmi nyilatkozat | felhasználási feltételek | mellékhatás bejelentés

Impresszum

Az IntimZóna weboldalt a Richter Gedeon Nyrt. üzemelteti. A portál szerkesztését és karbantartását a HealthLinePR-Med Kommunikációs Ügynökség végzi a Richter Gedeon Nyrt. megbízásából.

Portál üzemeltetője

Richter Gedeon Nyrt.
Székhely: 1103 Budapest, Gyömrői út 19-21.
Cg.: 01-10-040944 (Cégbíróság: Fővárosi Bíróság)
Adószám: 10484878-2-44

Portál szerkesztője, karbantartója

HealthLinePR-Med Kommunikációs Ügynökség
Székhely: 1037 Budapest, Montevideo utca 7.
Email: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Főszerkesztő: Örkényi Gabriella
Szerkesztőségi főmunkatárs: Kovács –Hain Zsuzsanna
Munkatársak: Balogh Ferenc, Dr. Jármi Hilda, Földi Miklós, Frank Róbert, Haris Éva, Kapuvári Tamás, Ligeti Anna, Molnár Miklós, Serbán Richárd, Szarvas Zoltán, Tarjáni Rita, Tóth Anna, Vémi Zoltán

Kapcsolat:

Richter Gedeon Nyrt.
https://www.gedeonrichter.com//hu-hu/kapcsolat
Hatóság: OGYÉI

A weboldal nőgyógyászati szakmai tartalmát lektorálta: Dr. Farkas Erika nőgyógyász szakorvos

Amennyiben egy gyógyszerrel kapcsolatban mellékhatást vagy minőségi reklamációt szeretne bejelenteni, a következő lehetőségek bármelyikén megteheti:

Tel: +36 1 505 7032

Vagy az alábbi felületen:

https://www.gedeonrichter.com//hu-hu/kapcsolat

illetve a következő e-mail-címek bármelyikén:
Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.