intimzona információ

Hogy mindent egy helyen megtalálj, ami a szerelemmel, szexszel, intimitással, és főleg a fogamzásgátlással kapcsolatban érdekelhet. Olvass bennünket, sok tippet, érdekes cikket találhatsz az oldalunkon. Oszd meg velünk tapasztalataidat, vagy kérdezz szakértőinktől. Tarts velünk, s kövess minket az IntimZóna Facebook oldalán is.

3 jel, hogy biztosan távolodtok egymástól a szerelmeddel

3 jel, hogy biztosan távolodtok egymástól a szerelmeddel

Amikor visszagondolsz egy-egy kapcsolatodra, amelynek vége lett, tudod, hogy mi volt a gond? Vajon észrevetted idő közben az árulkodó jeleket? Tudtad, mik voltak azok a momentumok, amelyek a kapcsolat megromlásához vezettek? Érezted, hogy távolodni kezdtetek egymástól?

Egy kapcsolatban több dolog vezethet szakításhoz, és sokszor nem ismerjük fel, mik ezek az okok. Az biztos, hogy utólag mindig rájövünk, az eltávolodás volt az, ami a kialakult boldogtalanságot táplálta.

Amikor belevágunk egy párkapcsolatba

A kapcsolat elején úgy gondoljuk, minden tökéletes, és ha probléma van kialakulóban, annak olyan egyértelmű jelei lesznek, amelyeket azonnal észre lehet venni. Ám ez nincs így. Ahogy az idő telik, vagy fokozódik a boldogság, vagy lassan eltávolodik a pár egymástól. Ez az eltávolodás teljesen a tönk szélére sodorhatja a kapcsolatot, a szerelmet.

Mik utalhatnak arra, hogy eltávolodtok egymástól?

„A barátommal öt éve voltunk már együtt, amikor végleg elköltözött. Persze, akkor még fogalmam sem volt, mi lehet ennek az oka” – meséli Veronika. „Elkezdtem visszapörgetni a gondolataimban az eseményeket az elmúlt évből. Rájöttem, hogy már semmiben sem voltunk igazi pár, nem működött semmi úgy, ahogy annak kellene. A legsúlyosabb probléma ott volt, hogy eltűnt a kapcsolatunkból az érintés. Ez akkor nem is igazán tűnt fel, de most visszagondolva… nem volt ölelés, csók, még puszi sem.”

Sok kapcsolatban az első jel az, hogy nincs többé érintés. Ha ezt észreveszik, akkor még meg lehet menteni a kapcsolatot, ám legtöbbször nem tűnik fel időben, csak akkor, ha már nem lehet tenni semmit.

„A kapcsolatunkban sosem volt probléma, minden olyan jól alakult, hogy szinte már túl szép volt, hogy igaz legyen” – meséli Dani. „Egy idő óta viszont rendkívül furcsán érzem magam a barátnőm társaságában. Ha épp nincs miről beszélgetnünk, rosszul érzem magam, kínosan.”

A kapcsolatban, amelyben a közös csend kellemetlen, valami nincs rendben. Ha minden stimmel, akkor nincs olyan, hogy nem jó együtt lenni.

„A kapcsolatunk hajnalán folyton veszekedtünk Áronnal” – kezdi Tamara. „Minden apróságon összekaptunk, utána persze édes volt a kibékülés. Én amúgy is az a típus vagyok, aki mindent kimond, aztán persze siránkozom, hogy megint milyen nagy volt a szám. egy idő után azonban azt vettem észre, hogy elmaradoznak a vitáink. Egyre kevesebb problémát beszéltünk meg, és nem kiabáltunk egymással. Szinte már alig beszélgettünk, nemhogy veszekedjünk. Ezt három hónapig bírtam, utána hazaköltöztem anyuhoz.”

Amikor egy pár már a vitákra is sajnálja az energiát, az egyértelműen rossz jel. Már nem lényegesek a problémák sem, nem akarják megbeszélni, nem akarnak egymással és a kapcsolattal foglalkozni. Ezt általában nem bírják sokáig, főleg a nők.

Ha ezek közül a jelek közül bármelyiket tapasztalod a kapcsolatodban, biztos lehetsz abban, hogy ha nem lépsz időben, a szakítás csak idő kérdése.

 

Ligeti Anna


Az igazi férfi ismérvei
Az igazi férfi ismérvei
Megváltozik a szex az esküvő után?
Megváltozik a szex az esküvő után?
Te vajon jó szerető vagy? Ha ez az 5 dolog igaz rád, akkor igen!
Te vajon jó szerető vagy? Ha ez az 5 dolog igaz rád, akkor igen!
Idegesítő tulajdonságok az ágyban – Neked is van?
Idegesítő tulajdonságok az ágyban – Neked is van?
Online Nőgyógyászati Tanácsadás
Online Nőgyógyászati Tanácsadás
Ha beszélgetni szeretnél, szerelemről, szexről, vagy épp valami olyasmibe ugrottál fejest, ami esetleg még korai volt, ne habozz, mindenre van megoldás!
SZERELEM | SZEXUALITÁS | FOGAMZÁSGÁTLÁS
impresszum | adatvédelmi nyilatkozat | felhasználási feltételek | mellékhatás bejelentés

Impresszum

Az IntimZóna weboldalt a Richter Gedeon Nyrt. üzemelteti. A portál szerkesztését és karbantartását a HealthLinePR-Med Kommunikációs Ügynökség végzi a Richter Gedeon Nyrt. megbízásából.

Portál üzemeltetője

Richter Gedeon Nyrt.
Székhely: 1103 Budapest, Gyömrői út 19-21.
Cg.: 01-10-040944 (Cégbíróság: Fővárosi Bíróság)
Adószám: 10484878-2-44

Portál szerkesztője, karbantartója

HealthLinePR-Med Kommunikációs Ügynökség
Székhely: 1037 Budapest, Montevideo utca 7.
Email: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Főszerkesztő: Örkényi Gabriella
Szerkesztőségi főmunkatárs: Kovács –Hain Zsuzsanna
Munkatársak: Balogh Ferenc, Dr. Jármi Hilda, Földi Miklós, Frank Róbert, Haris Éva, Kapuvári Tamás, Ligeti Anna, Molnár Miklós, Serbán Richárd, Szarvas Zoltán, Tarjáni Rita, Tóth Anna, Vémi Zoltán

Kapcsolat:

Richter Gedeon Nyrt.
https://www.gedeonrichter.com//hu-hu/kapcsolat
Hatóság: OGYÉI

A weboldal nőgyógyászati szakmai tartalmát lektorálta: Dr. Farkas Erika nőgyógyász szakorvos

Amennyiben egy gyógyszerrel kapcsolatban mellékhatást vagy minőségi reklamációt szeretne bejelenteni, a következő lehetőségek bármelyikén megteheti:

Tel: +36 1 505 7032

Vagy az alábbi felületen:

https://www.gedeonrichter.com//hu-hu/kapcsolat

illetve a következő e-mail-címek bármelyikén:
Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.