intimzona információ

Hogy mindent egy helyen megtalálj, ami a szerelemmel, szexszel, intimitással, és főleg a fogamzásgátlással kapcsolatban érdekelhet. Olvass bennünket, sok tippet, érdekes cikket találhatsz az oldalunkon. Oszd meg velünk tapasztalataidat, vagy kérdezz szakértőinktől. Tarts velünk, s kövess minket az IntimZóna Facebook oldalán is.

3 jel, amiből rájöhetsz, hogy a pasid nemrég félrelépett

3 jel, amiből rájöhetsz, hogy a pasid nemrég félrelépett

Gyanakszol, hogy a szerelmed nem is annyira a szerelmed, és néha itt-ott, máshol keresi a testi boldogságot? Gyanakszol, de nem vagy teljesen biztos benne, így nem akarod letámadni. Tudnod kell, hogy a szexuális együttlét nyomait egy darabig még fel lehet fedezni, így, ha nyitva tartod a szemed, hiába titkolózik előtted. 

A jó szex nyomot hagy az emberen, nőkön, férfiakon egyaránt. Vannak jelei, amelyek nem hazudnak, és akár egy kényes szituációban bizonyítékként szolgálhatnak.

Íme, 5 jel, amiből tudhatod, hogy a pasid nemrég élte át a gyönyört.

1.   Felgyorsult légzés, remegő szempillák

Kicsit furcsa, de igaz, hogy a szex, főleg a mindent elsöprő orgazmussal járó szex gyorsítja a légzést, a vérkeringést is fokozza, ugyanakkor a szempillák is gyorsabban mozognak, mint normál esetben. A pasid gyorsabban pislog, ha orgazmusa volt egy-két órája. Ez számára lehet, hogy nem is tűnik fel, ám te – az éles szemeddel – kiszúrhatod ezt a furcsaságot. Érdekesség, hogy másnap viszont lelassul a pislogás. Egy idő után visszatér a normális ritmusba.

2.   Duzzadt ajkak, kisimult bőrfelszín

Nem hiába mondjuk annyit, hogy tessék szexelni! A ráncok ellen az egyik legjobb módszer. A pasiknál sincs ez másképp, rajtuk is látszik, hogy milyen jó dolguk volt nemrég. Ha azt tapasztalod, hogy a szerelmed kisimultan, kissé kipirultan érkezik haza, azt a megnövekedett vérnyomás számlájára lehet írni, ami még legalább 20-25 percig marad a magasabb értéken az orgazmus után. A duzzadt, vörös ajkak is nagyon árulkodók, hiszen a sok csók, és egyéb orális játékok, valamint a vérnyomás emelkedése nagyobbá teszi az ajkakat, és akár pirosabbá is.

3.   Össze-vissza csicsereg

Ha a pasid alapból nem egy csacsogós típus, mostanában azonban sokszor előfordul, hogy csak úgy dől belőle a szó, és mindenféle élményét el akarja mesélni, akkor kezdhetsz gyanakodni. Az orgazmus ugyanis a testi kielégültséget hozza el, azonban utána hajlamosabbak vagyunk sokat beszélni. A bűntudat is okozhatja ezt, hiszen másra akarja terelni a figyelmed.

Ha ezek közül egyre többször tapasztalod valamelyiket, vagy akár mindegyiket, biztos lehetsz abban, hogy a pasid nem túl egyenes ember, és van egy (vagy több) harmadik is a kapcsolatotokban. Beszélj vele, találjatok megoldást a problémára.

 

Ligeti Anna


A szex nem az első randira való! - Biztos ez?
A szex nem az első randira való! - Biztos ez?
Így különböztesd meg a férfit a kisfiútól
Így különböztesd meg a férfit a kisfiútól
Flörtölni nem is olyan egyszerű
Flörtölni nem is olyan egyszerű
Ismét itt a kedvenc napunk, a szerelmesek napja!
Ismét itt a kedvenc napunk, a szerelmesek napja!
Online Nőgyógyászati Tanácsadás
Online Nőgyógyászati Tanácsadás
Ha beszélgetni szeretnél, szerelemről, szexről, vagy épp valami olyasmibe ugrottál fejest, ami esetleg még korai volt, ne habozz, mindenre van megoldás!
SZERELEM | SZEXUALITÁS | FOGAMZÁSGÁTLÁS
impresszum | adatvédelmi nyilatkozat | felhasználási feltételek | mellékhatás bejelentés

Impresszum

Az IntimZóna weboldalt a Richter Gedeon Nyrt. üzemelteti. A portál szerkesztését és karbantartását a HealthLinePR-Med Kommunikációs Ügynökség végzi a Richter Gedeon Nyrt. megbízásából.

Portál üzemeltetője

Richter Gedeon Nyrt.
Székhely: 1103 Budapest, Gyömrői út 19-21.
Cg.: 01-10-040944 (Cégbíróság: Fővárosi Bíróság)
Adószám: 10484878-2-44

Portál szerkesztője, karbantartója

HealthLinePR-Med Kommunikációs Ügynökség
Székhely: 1037 Budapest, Montevideo utca 7.
Email: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Főszerkesztő: Örkényi Gabriella
Szerkesztőségi főmunkatárs: Kovács –Hain Zsuzsanna
Munkatársak: Balogh Ferenc, Dr. Jármi Hilda, Földi Miklós, Frank Róbert, Haris Éva, Kapuvári Tamás, Ligeti Anna, Molnár Miklós, Serbán Richárd, Szarvas Zoltán, Tarjáni Rita, Tóth Anna, Vémi Zoltán

Kapcsolat:

Richter Gedeon Nyrt.
https://www.gedeonrichter.com//hu-hu/kapcsolat
Hatóság: OGYÉI

A weboldal nőgyógyászati szakmai tartalmát lektorálta: Dr. Farkas Erika nőgyógyász szakorvos

Amennyiben egy gyógyszerrel kapcsolatban mellékhatást vagy minőségi reklamációt szeretne bejelenteni, a következő lehetőségek bármelyikén megteheti:

Tel: +36 1 505 7032

Vagy az alábbi felületen:

https://www.gedeonrichter.com//hu-hu/kapcsolat

illetve a következő e-mail-címek bármelyikén:
Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.