intimzona információ

Hogy mindent egy helyen megtalálj, ami a szerelemmel, szexszel, intimitással, és főleg a fogamzásgátlással kapcsolatban érdekelhet. Olvass bennünket, sok tippet, érdekes cikket találhatsz az oldalunkon. Oszd meg velünk tapasztalataidat, vagy kérdezz szakértőinktől. Tarts velünk, s kövess minket az IntimZóna Facebook oldalán is.

3 jel, amiből rájöhetsz, hogy a pasid nemrég félrelépett

3 jel, amiből rájöhetsz, hogy a pasid nemrég félrelépett

Gyanakszol, hogy a szerelmed nem is annyira a szerelmed, és néha itt-ott, máshol keresi a testi boldogságot? Gyanakszol, de nem vagy teljesen biztos benne, így nem akarod letámadni. Tudnod kell, hogy a szexuális együttlét nyomait egy darabig még fel lehet fedezni, így, ha nyitva tartod a szemed, hiába titkolózik előtted. 

A jó szex nyomot hagy az emberen, nőkön, férfiakon egyaránt. Vannak jelei, amelyek nem hazudnak, és akár egy kényes szituációban bizonyítékként szolgálhatnak.

Íme, 5 jel, amiből tudhatod, hogy a pasid nemrég élte át a gyönyört.

1.   Felgyorsult légzés, remegő szempillák

Kicsit furcsa, de igaz, hogy a szex, főleg a mindent elsöprő orgazmussal járó szex gyorsítja a légzést, a vérkeringést is fokozza, ugyanakkor a szempillák is gyorsabban mozognak, mint normál esetben. A pasid gyorsabban pislog, ha orgazmusa volt egy-két órája. Ez számára lehet, hogy nem is tűnik fel, ám te – az éles szemeddel – kiszúrhatod ezt a furcsaságot. Érdekesség, hogy másnap viszont lelassul a pislogás. Egy idő után visszatér a normális ritmusba.

2.   Duzzadt ajkak, kisimult bőrfelszín

Nem hiába mondjuk annyit, hogy tessék szexelni! A ráncok ellen az egyik legjobb módszer. A pasiknál sincs ez másképp, rajtuk is látszik, hogy milyen jó dolguk volt nemrég. Ha azt tapasztalod, hogy a szerelmed kisimultan, kissé kipirultan érkezik haza, azt a megnövekedett vérnyomás számlájára lehet írni, ami még legalább 20-25 percig marad a magasabb értéken az orgazmus után. A duzzadt, vörös ajkak is nagyon árulkodók, hiszen a sok csók, és egyéb orális játékok, valamint a vérnyomás emelkedése nagyobbá teszi az ajkakat, és akár pirosabbá is.

3.   Össze-vissza csicsereg

Ha a pasid alapból nem egy csacsogós típus, mostanában azonban sokszor előfordul, hogy csak úgy dől belőle a szó, és mindenféle élményét el akarja mesélni, akkor kezdhetsz gyanakodni. Az orgazmus ugyanis a testi kielégültséget hozza el, azonban utána hajlamosabbak vagyunk sokat beszélni. A bűntudat is okozhatja ezt, hiszen másra akarja terelni a figyelmed.

Ha ezek közül egyre többször tapasztalod valamelyiket, vagy akár mindegyiket, biztos lehetsz abban, hogy a pasid nem túl egyenes ember, és van egy (vagy több) harmadik is a kapcsolatotokban. Beszélj vele, találjatok megoldást a problémára.

 

Ligeti Anna


Levelek nekünk - tőletek
Levelek nekünk - tőletek
A csillagok is neked teremtették – ilyen pasi kell neked a horoszkópod szerint
A csillagok is neked teremtették – ilyen pasi kell neked a horoszkópod szerint
A top 7 tévhit az orgazmusról, amit a férfiak még mindig elhisznek
A top 7 tévhit az orgazmusról, amit a férfiak még mindig elhisznek
A férjem nem akar szexet
A férjem nem akar szexet
Online Nőgyógyászati Tanácsadás
Online Nőgyógyászati Tanácsadás
Ha beszélgetni szeretnél, szerelemről, szexről, vagy épp valami olyasmibe ugrottál fejest, ami esetleg még korai volt, ne habozz, mindenre van megoldás!
SZERELEM | SZEXUALITÁS | FOGAMZÁSGÁTLÁS
impresszum | adatvédelmi nyilatkozat | felhasználási feltételek | mellékhatás bejelentés

Impresszum

Az IntimZóna weboldalt a Richter Gedeon Nyrt. üzemelteti. A portál szerkesztését és karbantartását a HealthLinePR-Med Kommunikációs Ügynökség végzi a Richter Gedeon Nyrt. megbízásából.

Portál üzemeltetője

Richter Gedeon Nyrt.
Székhely: 1103 Budapest, Gyömrői út 19-21.
Cg.: 01-10-040944 (Cégbíróság: Fővárosi Bíróság)
Adószám: 10484878-2-44

Portál szerkesztője, karbantartója

HealthLinePR-Med Kommunikációs Ügynökség
Székhely: 1037 Budapest, Montevideo utca 7.
Email: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Főszerkesztő: Örkényi Gabriella
Szerkesztőségi főmunkatárs: Kovács –Hain Zsuzsanna
Munkatársak: Balogh Ferenc, Dr. Jármi Hilda, Földi Miklós, Frank Róbert, Haris Éva, Kapuvári Tamás, Ligeti Anna, Molnár Miklós, Serbán Richárd, Szarvas Zoltán, Tarjáni Rita, Tóth Anna, Vémi Zoltán

Kapcsolat:

Richter Gedeon Nyrt.
https://www.gedeonrichter.com//hu-hu/kapcsolat
Hatóság: OGYÉI

A weboldal nőgyógyászati szakmai tartalmát lektorálta: Dr. Palczert Miklós nőgyógyász szakorvos

Amennyiben egy gyógyszerrel kapcsolatban mellékhatást vagy minőségi reklamációt szeretne bejelenteni, a következő lehetőségek bármelyikén megteheti:

Tel: +36 1 505 7032

Vagy az alábbi felületen:

https://www.gedeonrichter.com//hu-hu/kapcsolat

illetve a következő e-mail-címek bármelyikén:
Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.