intimzona információ

Hogy mindent egy helyen megtalálj, ami a szerelemmel, szexszel, intimitással, és főleg a fogamzásgátlással kapcsolatban érdekelhet. Olvass bennünket, sok tippet, érdekes cikket találhatsz az oldalunkon. Oszd meg velünk tapasztalataidat, vagy kérdezz szakértőinktől. Tarts velünk, s kövess minket az IntimZóna Facebook oldalán is.

3 jel, amiből láthatod, ha a pasidnak már elege van

3 jel, amiből láthatod, ha a pasidnak már elege van

A párkapcsolatok nem azok a dolgok, amikkel előre lehet tervezni. A nők általában célokat tűznek ki (sokkal gyakrabban, mint a férfiak) az életükben: a kapcsolatban elérkezik majd a házasság, a családalapítás, a munkahelyen előrelépnek, stb. Valójában azonban fogalmuk sincs arról, hogy a férfi mit is akar. Ugyanaz a célja neki is, vagy ő nem akar sehova tartani a kapcsolattal? Vannak jelek, amelyekből rájöhetsz, hogy a pasid már halálosan unja az egészet, és legszívesebben kilépne a kapcsolatból.

3 jel, amiből láthatod, ha a pasidnak már elege van

Ha a két fél nem eléggé figyel egymásra, szétcsúszhat az egész párkapcsolat. Ez ugyanúgy igaz a barátságokra, vagy más emberi kapcsolatra is. A szerelmi kapcsolatok azonban a legsérülékenyebbek. Ha nem figyeltek egymásra, elvész az intimitás, ami egy sor kellemetlenséget vonz kettőtök közé. Ilyen probléma egy kapcsolatban a túlzott elvárás, ami leginkább a nőktől irányul a férfiak felé. Ettől a pasik frusztráltak lesznek, és a teljesítménykényszer miatt egyre jobban távolodnak szívük szerelmétől.

Figyelj hát a férfi érzéseire, jelzéseire, hogy elkerüld a legrosszabbat, azaz azt, hogy a kapcsolatotok zátonyra fusson. Egészen kis apróságok is lehetnek ezek a jelzések, akár még tudatalatti üzenetek is, amelyeket érzékeny női szenzoroddal kell bemérned. A férfiak tökélyre fejlesztették a rejtőzködés művészetét, ezért nagyon résen kell lenned.

1. Kevés a szex és nem elég az intimitás

Az intimitás hiánya az első jel! Ezt egy nő mindenképp észreveszi. Ez az, amikor már nem azt érzed, hogy hevesen vágyakozik, akár azután, hogy megölelhessen, megcsókolhasson, vagy csak a közeledben lehessen. Elvész a kapcsolat egyik pillére. Ennek tudható be az, hogy a szexuális együttlétek száma ritkul, egyre kevesebb és nem elég minőségi a szex köztetek. Ha ezt tapasztalod, ne rejtsd véka alá a gondolataid, muszáj beszélnetek. Próbáld kizökkenteni abból a lelkiállapotból, amibe került, és kérdezz tőle. Hátha elmondja, mi az, amin változtatni kell, és te is elmondhatod a te véleményed.

2. Kevés a nevetés

Ha már nem mosolyog rád annyit, mint régen, vagy nem nevettek együtt annyit, az baj. A nevetés és a humor egy párkapcsolatban nagyon-nagyon fontos. sok problémát lehet megoldani és sok kudarcon lehet túllépni általuk. Ez általában akkor következik be, amikor egy pár már hosszabb ideje van együtt, együtt is élnek a felek, és a mindennapok felőrlik a szerelmet. Ki kell tartanod, hogy a sok „kell” ne ölje meg a spontaneitást, mert ez nagy problémákhoz vezethet. Természetesen mindenki életében vannak kötelező dolgok, de ne ezek legyenek az elsők, ha a kapcsolatotokról van szó.

3. Nem beszél veled eleget

A férfiak többsége nem a szavak embere. Persze most általánosságban… Egy kapcsolatban azonban mindkét fél elmondja a másiknak, hogy mi történik vele aznap, milyen dolgokkal találkozott, milyen érzések kerítették hatalmukba, milyen újdonságot olvasott, és még sorolhatnám. Amikor ezek elmaradoznak, és csak neked támad kedved megosztani a napodat a pároddal, akkor kezdhetsz gyanakodni, hogy nem érzi jól magát melletted. Ez sajnos – megfelelő kommunikáció híján – továbbgyűrűzhet, és az lehet belőle, hogy nem is figyel rád, amikor te mondod el, mi ért aznap. Ez már eléggé súlyos helyzet, lehet, hogy szakember segítségére is szükségetek lesz.

Mit tehetsz?

A folyamat visszafordítható – ez jó hír. Ám ahhoz, hogy minden a régi legyen, nagyon kell figyelned a pasid minden megmozdulására. Figyelned kell önmagad, hogy mi lehet az, ami őt ennyire boldogtalanná teszi. A másik fontos dolog az, hogy muszáj kommunikálnotok egymással. Ha nem megy magától, akkor segítséget is igénybe vehettek, ami egyáltalán nem egyedi eset. Egy párterapeuta nagyon sokat segíthet egy ilyen helyzetben. A megoldásokat azonban minden esetben csak ti találhatjátok meg.

Ha kérdésed van a témáról, keresd online rendelésünket itt!


5 ok, amiért a férfiak is blöffölnek az ágyban
5 ok, amiért a férfiak is blöffölnek az ágyban
Nők az ágyban – te milyen típus vagy?
Nők az ágyban – te milyen típus vagy?
Ennél kínosabb már nem is lehetne
Ennél kínosabb már nem is lehetne
Tények a női mellekről
Tények a női mellekről
Online Nőgyógyászati Tanácsadás
Online Nőgyógyászati Tanácsadás
Ha beszélgetni szeretnél, szerelemről, szexről, vagy épp valami olyasmibe ugrottál fejest, ami esetleg még korai volt, ne habozz, mindenre van megoldás!
SZERELEM | SZEXUALITÁS | FOGAMZÁSGÁTLÁS
impresszum | adatvédelmi nyilatkozat | felhasználási feltételek | mellékhatás bejelentés

Impresszum

Az IntimZóna weboldalt a Richter Gedeon Nyrt. üzemelteti. A portál szerkesztését és karbantartását a HealthLinePR-Med Kommunikációs Ügynökség végzi a Richter Gedeon Nyrt. megbízásából.

Portál üzemeltetője

Richter Gedeon Nyrt.
Székhely: 1103 Budapest, Gyömrői út 19-21.
Cg.: 01-10-040944 (Cégbíróság: Fővárosi Bíróság)
Adószám: 10484878-2-44

Portál szerkesztője, karbantartója

HealthLinePR-Med Kommunikációs Ügynökség
Székhely: 1037 Budapest, Montevideo utca 7.
Email: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Főszerkesztő: Örkényi Gabriella
Szerkesztőségi főmunkatárs: Kovács –Hain Zsuzsanna
Munkatársak: Balogh Ferenc, Dr. Jármi Hilda, Földi Miklós, Frank Róbert, Haris Éva, Kapuvári Tamás, Ligeti Anna, Molnár Miklós, Serbán Richárd, Szarvas Zoltán, Tarjáni Rita, Tóth Anna, Vémi Zoltán

Kapcsolat:

Richter Gedeon Nyrt.
https://www.gedeonrichter.com//hu-hu/kapcsolat
Hatóság: OGYÉI

A weboldal nőgyógyászati szakmai tartalmát lektorálta: Dr. Farkas Erika nőgyógyász szakorvos

Amennyiben egy gyógyszerrel kapcsolatban mellékhatást vagy minőségi reklamációt szeretne bejelenteni, a következő lehetőségek bármelyikén megteheti:

Tel: +36 1 505 7032

Vagy az alábbi felületen:

https://www.gedeonrichter.com//hu-hu/kapcsolat

illetve a következő e-mail-címek bármelyikén:
Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.