intimzona információ

Hogy mindent egy helyen megtalálj, ami a szerelemmel, szexszel, intimitással, és főleg a fogamzásgátlással kapcsolatban érdekelhet. Olvass bennünket, sok tippet, érdekes cikket találhatsz az oldalunkon. Oszd meg velünk tapasztalataidat, vagy kérdezz szakértőinktől. Tarts velünk, s kövess minket az IntimZóna Facebook oldalán is.

3 dolog, amit minden nő megcsinál, amikor nőgyógyászhoz megy

3 dolog, amit minden nő megcsinál, amikor nőgyógyászhoz megy

Minden alkalommal, amikor nőgyógyászhoz kell mennünk, izgulunk, és egy megmagyarázhatatlan érzés kerít hatalmába. Egy idegen ember jön a közelünkbe, és a legintimebb testrészünknél, testrészünkben vizsgálódik. Ez így elég ahhoz, hogy gombóc legyen a torkunkban.

Az időpontunk előtt már egy nappal elkezdünk izgulni. Izzad a tenyerünk, és mindenfélét kitalálunk, miért is ne menjünk el. Természetesen azért elég tudatos vagyunk, így nem mondjuk le a fix időpontot, hanem minden tőlünk telhetőt megteszünk azért, hogy láthatatlanok maradjunk a dokink számára.

Hogy mit értek ez alatt?

Nincs ebben semmi különös. Minden nő erején felül szeretne megfelelni. Az egész életünk erről szól. Meg akarunk felelni a férjünknek, a pasinknak, anyukánknak, apukánknak, saját magunknak… és a nőgyógyászunknak. Elképzeljük, hogy mik azok a dolgok, amelyekben egy nő nem köthet kompromisszumot, ha nőgyógyászhoz megy. Ezeket csak elképzeljük, mert az teljesen nyilvánvaló, hogy egyetlen nőgyógyászt sem érdekel, hogy a vizsgálatra full sminkben érkezünk-e, vagy viselünk-e csipke fehérneműt. Ennek ellenére minden nő hihetetlen készülődésbe kezd, amikor közeledik az éves rákszűrés időpontja.

1.   Őrülten szőrtelenítünk

Azt hisszük, az orvos másra sem figyel, csak a külsőnkre, ezért őrült szőrtelenítésbe kezdünk. A foglalt időpontunk előtti napon már megvan a teljes terv, mit, hogyan csinálunk majd. Azt gondoljuk, hogy az orvos figyel arra, hogy a lábunk és az intim testrészünk szőrtelen-e. Azt hisszük, hogyha egyszer nem teljesen szőrtelen a lábunk, azt majd megjegyzi az orvosunk. Attól is tartunk, hogy ha teljesen csupasz az intim terület, mit fog majd szólni a doki, ha pedig szőrös, akkor nem látja majd jól a lényeget. Nyugodjunk meg! Egy szempillantásra sem méltatja a lábainkat, a vénuszdombunk sem igazán érdekli. Ettől függetlenül természetesen legyünk csak igényesek! Érdemes kissé rövidebbre venni a szőrt az intim részeken.

2.   Csipkebugyit és szép melltartót veszünk fel

Mintha ez lázba hozna bárkit is a rendelőben rajtunk kívül. Kiválasztjuk azt az egy szettet, ami mindig jó, ha nőgyógyászhoz megyünk. Természetesen ez egy szuper darab, nem is volt olcsó, mert hát mit szólna a doki, ha meglátná, hogy egy kinyúlt pamutbugyi van rajtunk. Nem kivétel a kényszer alól a zokni sem. Mivel nőgyógyászhoz általában nadrágban és hosszú felsőben/blúzban érkezünk, harisnya nem nagyon jön szóba. A zokni viszont mindig makulátlan, nehogy a kengyelben rosszul mutassunk. Egy pedikűr sem kizárt a nyári időpontok előtt. Az orvost ez persze szintén nem érdekli. Talán oda se néz, észre sem veszi.

3.   Mindenhol illatosítunk, parfümözünk

Félünk, rettegünk attól, hogy az időpontunk véletlenül egy jóóó hosszú munkanap végére esik, amikor nagyon ránk férne egy meleg zuhany. Legalább csak annyira lenne lehetőségünk, hogy alul megmosakodjunk valahol. Főleg attól tartunk, hogy az orvos orrát majd megcsapja valamilyen kellemetlen szag. Emiatt háromféle intim törlőkendő lapul minden női táskában, de van nálunk parfüm is. Még akkor sem riadunk vissza ezek használatától, ha az orvos maga intett minket az ellenkezőjére – valaha, valamikor… régen!

Hiába tartunk attól, hogy vajon az orvosunk mit gondolhat rólunk, valószínűleg nem gondol semmi különöset. Páciensei vagyunk, akiket tisztelettel kezel, ő az orvos, aki nem nőként tekint ránk. Ne aggódj hát a közelgő vizsgálati időpontod miatt, csak légy természetes! És ami a legfontosabb, bízz az orvosodban!

 

Ligeti Anna


A Napra lehet nézni, de rád nem… - 2. rész
A Napra lehet nézni, de rád nem… - 2. rész
Fontos pozitívumok, amelyek megfűszerezik a szexuális életed
Fontos pozitívumok, amelyek megfűszerezik a szexuális életed
3 dolog, amivel egy komoly kapcsolatban már nem kell számolnod
3 dolog, amivel egy komoly kapcsolatban már nem kell számolnod
6 furcsa dolog, ami izgalomba hozza a nőt
6 furcsa dolog, ami izgalomba hozza a nőt
Online Nőgyógyászati Tanácsadás
Online Nőgyógyászati Tanácsadás
Ha beszélgetni szeretnél, szerelemről, szexről, vagy épp valami olyasmibe ugrottál fejest, ami esetleg még korai volt, ne habozz, mindenre van megoldás!
SZERELEM | SZEXUALITÁS | FOGAMZÁSGÁTLÁS
impresszum | adatvédelmi nyilatkozat | felhasználási feltételek | mellékhatás bejelentés

Impresszum

Az IntimZóna weboldalt a Richter Gedeon Nyrt. üzemelteti. A portál szerkesztését és karbantartását a HealthLinePR-Med Kommunikációs Ügynökség végzi a Richter Gedeon Nyrt. megbízásából.

Portál üzemeltetője

Richter Gedeon Nyrt.
Székhely: 1103 Budapest, Gyömrői út 19-21.
Cg.: 01-10-040944 (Cégbíróság: Fővárosi Bíróság)
Adószám: 10484878-2-44

Portál szerkesztője, karbantartója

HealthLinePR-Med Kommunikációs Ügynökség
Székhely: 1037 Budapest, Montevideo utca 7.
Email: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Főszerkesztő: Örkényi Gabriella
Szerkesztőségi főmunkatárs: Kovács –Hain Zsuzsanna
Munkatársak: Balogh Ferenc, Dr. Jármi Hilda, Földi Miklós, Frank Róbert, Haris Éva, Kapuvári Tamás, Ligeti Anna, Molnár Miklós, Serbán Richárd, Szarvas Zoltán, Tarjáni Rita, Tóth Anna, Vémi Zoltán

Kapcsolat:

Richter Gedeon Nyrt.
https://www.gedeonrichter.com//hu-hu/kapcsolat
Hatóság: OGYÉI

A weboldal nőgyógyászati szakmai tartalmát lektorálta: Dr. Farkas Erika nőgyógyász szakorvos

Amennyiben egy gyógyszerrel kapcsolatban mellékhatást vagy minőségi reklamációt szeretne bejelenteni, a következő lehetőségek bármelyikén megteheti:

Tel: +36 1 505 7032

Vagy az alábbi felületen:

https://www.gedeonrichter.com//hu-hu/kapcsolat

illetve a következő e-mail-címek bármelyikén:
Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.