intimzona információ

Hogy mindent egy helyen megtalálj, ami a szerelemmel, szexszel, intimitással, és főleg a fogamzásgátlással kapcsolatban érdekelhet. Olvass bennünket, sok tippet, érdekes cikket találhatsz az oldalunkon. Oszd meg velünk tapasztalataidat, vagy kérdezz szakértőinktől. Tarts velünk, s kövess minket az IntimZóna Facebook oldalán is.

15 dolog, amit megtehetsz a pasidért

15 dolog, amit megtehetsz a pasidért

A szerelem csodálatos dolog. Az érzelmek tombolnak a lelkedben. Ha szeretsz valakit, sok dolgot megteszel érte. Olyan dolgokra gondolunk, amelyeknek a testiséghez semmi köze. Lássuk a 15 olyan apróságot, ami egy pasi számára csodás bizonyítéka lehet a szerelmednek.

Ha imádod a pasidat, és nem tudnál nála jobb társat elképzelni, sok dolgot tehetsz, amitől egy fárasztó nap után jobban érezheti magát, vagy épp egy kicsit könnyebb lehet az akadályokon túljutni. Ha szeretnéd, hogy az együtt töltött idő ne csak rólad, hanem néha róla is szóljon, olvass tovább.

Íme, 15 dolog, amit megtehetsz a pasidért:

 1. Soha ne zúdítsd rá, ha rossz napod volt. Természetesen beszéljetek meg mindent, de mindennek megvan a maga ideje.
 2. Mindig öleld és csókold meg, amikor találkoztok, vagy elmegy. Az életben ez az egyik legfontosabb gesztus.
 3. Főzz neki, amikor csak lehet. A pasik általában szeretnek enni, és hidd el, nagyon jó érzés meglepni őket. Apróság, ugyanakkor szuper érzés látni, ahogy evés közben eltűnik belőle a stressz.
 4. Mindig figyelj rá. Azt hiszem, ezt nem kell magyarázni. Alapvető minden ember felé, hogy figyelsz arra, amit mond. Hát még a pasid esetében!
 5. Legyél te a masszőz esténként. Egész nap figyelmes irányodban, szeret kényeztetni, ezért megérdemli, hogy este kapjon egy kis masszázst, amitől jobban érezheti magát.
 6. Mindig köszönd meg, ha azt látod, szeretne örömöt szerezni neked. Ez nagyon fontos. Ettől ő is látja, hogy amit tesz, az számít.
 7. Amikor eszedbe jut, írj neki egy üzenetet. Mondd el benne, hogy rá gondolsz. Ja, és ne sértődj meg, ha nem válaszol azonnal. Van ilyen.
 8. Imádja, ha a fülébe suttogsz. Tedd meg sokszor!
 9. Ha veszekedtek – mert sajnos ilyen is van -, akkor próbáld magad kontrollálni. Annak semmi értelme, ha mindketten ordítoztok, és borzalmas dolgokat vágtok egymás fejéhez.
 10. Ha teheted, vidd ágyba neki a reggelit. Imádni fogja, és, ha olyan fából faragták, bizonyára kitalálja, hogyan viszonozza a kedvességed.
 11. Sokszor mondd neki, hogy szereted. Amikor kimondod, látod majd, hogy ellágyul, az arca mosolyog minden szegletében. Ez csodálatos érzés.
 12. Mindig mondd el neki, mennyire büszke vagy rá. Neked is jól esik, amikor ő mond hasonló dolgokat. Csodás érzés büszkének lenni.
 13. Sokszor hallod tőle, hogy milyen szerencsés, hogy vagy neki? Éreztesd vele, hogy milyen fontos neked és hálás vagy azért, hogy melletted van.
 14. Ha együtt vacsoráztok, varázsold mindig nagyon romantikussá a környezetet. Ez nagyon kis dolog, nem igényel semmi erőfeszítést, mégis minden étkezést, minden együtt töltött estét különlegessé tesz.
 15. Ha valami bánt, akkor először vele beszéld meg. Ez számára nagyon fontos, hiszen ebből tudja, számít a véleménye, és hallgatsz a tanácsaira.

Ugye, hogy nem is kellenek olyan nagy dolgok ahhoz, hogy boldoggá tedd a férfit, akit szeretsz? A szexen kívül is vannak olyan apróságok, amelyekkel jobbá teheted a napját, és amiktől úgy érzi, a megfelelő ember van mellette.


Komáromi Csenge


Párkapcsolat – Randitól a boldogító igenig
Párkapcsolat – Randitól a boldogító igenig
Nincs kedved a szexhez?
Nincs kedved a szexhez?
Így lehet egymásnak jó társa a nő és a férfi
Így lehet egymásnak jó társa a nő és a férfi
Mi és a szex
Mi és a szex
Online Nőgyógyászati Tanácsadás
Online Nőgyógyászati Tanácsadás
Ha beszélgetni szeretnél, szerelemről, szexről, vagy épp valami olyasmibe ugrottál fejest, ami esetleg még korai volt, ne habozz, mindenre van megoldás!
SZERELEM | SZEXUALITÁS | FOGAMZÁSGÁTLÁS
impresszum | adatvédelmi nyilatkozat | felhasználási feltételek | mellékhatás bejelentés

Impresszum

Az IntimZóna weboldalt a Richter Gedeon Nyrt. üzemelteti. A portál szerkesztését és karbantartását a HealthLinePR-Med Kommunikációs Ügynökség végzi a Richter Gedeon Nyrt. megbízásából.

Portál üzemeltetője

Richter Gedeon Nyrt.
Székhely: 1103 Budapest, Gyömrői út 19-21.
Cg.: 01-10-040944 (Cégbíróság: Fővárosi Bíróság)
Adószám: 10484878-2-44

Portál szerkesztője, karbantartója

HealthLinePR-Med Kommunikációs Ügynökség
Székhely: 1037 Budapest, Montevideo utca 7.
Email: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Főszerkesztő: Örkényi Gabriella
Szerkesztőségi főmunkatárs: Kovács –Hain Zsuzsanna
Munkatársak: Balogh Ferenc, Dr. Jármi Hilda, Földi Miklós, Frank Róbert, Haris Éva, Kapuvári Tamás, Ligeti Anna, Molnár Miklós, Serbán Richárd, Szarvas Zoltán, Tarjáni Rita, Tóth Anna, Vémi Zoltán

Kapcsolat:

Richter Gedeon Nyrt.
https://www.gedeonrichter.com//hu-hu/kapcsolat
Hatóság: OGYÉI

A weboldal nőgyógyászati szakmai tartalmát lektorálta: Dr. Farkas Erika nőgyógyász szakorvos

Amennyiben egy gyógyszerrel kapcsolatban mellékhatást vagy minőségi reklamációt szeretne bejelenteni, a következő lehetőségek bármelyikén megteheti:

Tel: +36 1 505 7032

Vagy az alábbi felületen:

https://www.gedeonrichter.com//hu-hu/kapcsolat

illetve a következő e-mail-címek bármelyikén:
Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.