intimzona információ

Hogy mindent egy helyen megtalálj, ami a szerelemmel, szexszel, intimitással, és főleg a fogamzásgátlással kapcsolatban érdekelhet. Olvass bennünket, sok tippet, érdekes cikket találhatsz az oldalunkon. Oszd meg velünk tapasztalataidat, vagy kérdezz szakértőinktől. Tarts velünk, s kövess minket az IntimZóna Facebook oldalán is.

10 dolog, amit a nőknek feltétlenül tudniuk kell a pasikról

10 dolog, amit a nőknek feltétlenül tudniuk kell a pasikról

Akadnak olyan szituációk, amelyekben rá sem ismersz a pasidra? Azt hitted, már mindent tudsz róla, minden porcikáját ismered? Rádöbbensz, hogy igazából fogalmad sincs, hogy kivel vagy együtt. Megnyugtatunk, ezzel nem vagy egyedül. Íme, 10 olyan fontos, pasis dolog, amit feltétlenül véss az eszedbe.

1. A „Beszéljük meg!” mondat nem oké

Nem, ők nem akarnak semmit megbeszélni, mert az gyengeségnek hat. Ha te már nagyon szeretnél valaminek a végére pontot tenni, akkor ne ezzel kezdd a beszélgetést, hanem valami semleges témával, vagy valami olyasmivel, amiről tudod, hogy érdekli a pasidat. Ezek után térj a lényegre, és oldd meg a problémát.

2. Egyik férfi sem gondolatolvasó

Ha valamit szeretnél, légy egyértelmű, mert ő nem fogja kitalálni a titkos vágyadat. Nem, a legjobbak sem képesek erre! Sajnos ez van!

3. A méret igenis fontos

Persze csak a férfiaknak. Ugyanúgy, ahogy a nők kényesek a mellméret-témára, a férfiak a pénisz méretét tartják nagyon-nagyon fontos kérdésnek.

4. Minden férfi tart a szextől egy új nővel

Sokszor fogalmuk sincs, hogy mihez kezdjenek. Ugyanazt tegyék-e, amit az exük annyira szeretett, vagy az új partner majd egészen másért lesz odáig? Egy dologban biztosak, hogy jó szexre van szükség, bizonyítaniuk kell. Nem egyszerű nekik sem, ahogy nekünk, nőknek is rendkívül bonyolult egy férfit kiismerni.

5. Néha a férfiak is színlelik az orgazmust

Bizony, így van ez! Nekik sincs mindig kedvük, erejük, stb. a dologhoz.

6. Minden férfi maszturbál, és a többség pornót is szívesen néz

El kell fogadnod, hogy a pasik így gondolkodnak, így éreznek. Ezt nem azért csinálják, mert te nem felelsz meg nekik. Egyszerűen csak így működnek. Férfiak.

7. Mindig is fontos lesz neki az anyukája

Jobb, ha ebbe beletörődsz. Soha nem fogja háttérbe szorítani az anyukáját, még miattad sem. Ebből még jól is kijöhetsz. Légy kedves a mamához, fogadd el őt, és nyert ügyed van.

8. Nem szeretik, ha sarokba szorítják őket

Az ultimátumokat gyűlölik, mert úgy érzik, ettől megrendül a férfiasságuk. Szóval ne akard sarokba szorítani sem gyermekkel, sem esküvővel, mert annak tuti szakítás lesz a vége előbb-utóbb.

9. Nem a humor a lényeg számukra

Azok a nők, akik fergeteges poénokkal nevettetik meg őket, nem feltétlenül végzik a pasik ágyában. Ők azok, akiket haverként fognak kezelni, és inkább beülnek velük egy pofa sörre. Sokkal fontosabbak számukra a műveltség és a külső tulajdonságok.

10.  Szeretik, ha bókolnak nekik

Bizony, bármilyen furán hangzik is, az erősebbik nem képviselői is imádják hallgatni, hogy mennyire jól néznek ki az új kék ingben, vagy de jó ez az új parfüm rajtuk, és hasonlókat. Bókolj a pasidnak, a jutalom biztos nem marad el.

 

Kovács-Hain Zsuzsa


A férfiak is igényelnek egy kis odafigyelést – Te bókolsz a párodnak?
A férfiak is igényelnek egy kis odafigyelést – Te bókolsz a párodnak?
„Még sosem voltam szerelmes”
„Még sosem voltam szerelmes”
3+1 tipp, hogy soha ne legyen még egy rossz randid
3+1 tipp, hogy soha ne legyen még egy rossz randid
Forró vágyak? Ugyan már!
Forró vágyak? Ugyan már!
Online Nőgyógyászati Tanácsadás
Online Nőgyógyászati Tanácsadás
Ha beszélgetni szeretnél, szerelemről, szexről, vagy épp valami olyasmibe ugrottál fejest, ami esetleg még korai volt, ne habozz, mindenre van megoldás!
SZERELEM | SZEXUALITÁS | FOGAMZÁSGÁTLÁS
impresszum | adatvédelmi nyilatkozat | felhasználási feltételek | mellékhatás bejelentés

Impresszum

Az IntimZóna weboldalt a Richter Gedeon Nyrt. üzemelteti. A portál szerkesztését és karbantartását a HealthLinePR-Med Kommunikációs Ügynökség végzi a Richter Gedeon Nyrt. megbízásából.

Portál üzemeltetője

Richter Gedeon Nyrt.
Székhely: 1103 Budapest, Gyömrői út 19-21.
Cg.: 01-10-040944 (Cégbíróság: Fővárosi Bíróság)
Adószám: 10484878-2-44

Portál szerkesztője, karbantartója

HealthLinePR-Med Kommunikációs Ügynökség
Székhely: 1037 Budapest, Montevideo utca 7.
Email: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Főszerkesztő: Örkényi Gabriella
Szerkesztőségi főmunkatárs: Kovács –Hain Zsuzsanna
Munkatársak: Balogh Ferenc, Dr. Jármi Hilda, Földi Miklós, Frank Róbert, Haris Éva, Kapuvári Tamás, Ligeti Anna, Molnár Miklós, Serbán Richárd, Szarvas Zoltán, Tarjáni Rita, Tóth Anna, Vémi Zoltán

Kapcsolat:

Richter Gedeon Nyrt.
https://www.gedeonrichter.com//hu-hu/kapcsolat
Hatóság: OGYÉI

A weboldal nőgyógyászati szakmai tartalmát lektorálta: Dr. Farkas Erika nőgyógyász szakorvos

Amennyiben egy gyógyszerrel kapcsolatban mellékhatást vagy minőségi reklamációt szeretne bejelenteni, a következő lehetőségek bármelyikén megteheti:

Tel: +36 1 505 7032

Vagy az alábbi felületen:

https://www.gedeonrichter.com//hu-hu/kapcsolat

illetve a következő e-mail-címek bármelyikén:
Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.