Mitől Nő a Nő?

Sikeres, aktív, szép, szexi - a mai nő kötelező tulajdonságai. Ez azonban még nem teszi boldoggá. Mentse fel hát magát a sikeresség terhe alól! Annál, hogy a „Szupernőt” játssza, sokkal fontosabb, hogy elégedett legyen. Szakértők szerint a következő öt pillér tarthatja meg egyensúlyunkat:

Bővebben: Mitől Nő a Nő?

Vacsora egészségesen

A reggeli a legfontosabb étkezés, de semmiképpen nem elhanyagolható a vacsora jelentősége sem, hiszen se éhesen se teli gyomorral sem jó aludni. Mihaldy Kingával az OÉTI Dietetikusával, Élelmiszer minőségbiztosító agrármérnökkel beszélgettem, vajon akkor mit is készítsünk magunknak vacsorára.

Bővebben: Vacsora egészségesen

A fogyás enyhíti a változókori tüneteket

Csökkennek a hőhullám okozta panaszok a túlsúlyos nőknél menopauzában, ha leadnak néhány kilót. A San Franciscó-i egyetem kutatóinak vizsgálatában részt vevő 338 túlsúlyos nő (átlagéletkor 53 év) mintegy fele a hat hónapos vizsgálat kezdetén hőhullámokra panaszkodott. Azok, akik részt vettek egy intenzív fogyókúra-programban, jellemző módon tüneteik enyhüléséről számoltak be.

Bővebben: A fogyás enyhíti a változókori tüneteket

Jógával a változókori alvászavar ellen

A változókorban lévő, alvászavarral küszködő nők számára igen gazdaságos és mellékhatások nélküli altatószert találtak brazil kutatók, a jógát.
Sok nő szenved korának előrehaladtával a klimax különböző tüneteitől, amelyek között gyakori az alvászavar. 

Bővebben: Jógával a változókori alvászavar ellen

Nélkülözhetetlen vitaminok

Vitaminok: mindenki hallott már róluk, de azt is tudod, miért fontosak, milyen típusúak vannak és melyiket mikor, milyen mennyiségben kell bevinni?

Bővebben: Nélkülözhetetlen vitaminok

Amikor a nőknek nem megy…

A nőket többféle szexuális probléma is érintheti: a közös bennük, hogy megnehezítik, esetenként lehetetlenné teszik a szexuális életet, és így hosszú távon akár a kapcsolatot is. Ráadásul akár komolyabb problémákat is jelezhetnek, ezért mindenképpen érdemes foglalkozni velük!

Bővebben: Amikor a nőknek nem megy…

A változás kora

A változás kora általában az élet ötödik évtizedében kezdődik, így ma a nők életük több mint egyharmadát a menopauza után élik le. A menopauza sokáig rettegett, érthetetlen tünetekkel járó átmenet volt, amely sokak számára egyfajta véget jelentett – pedig ennek nem kell így lennie! Nem árt azonban tisztában lennünk hatásaival és működésével.

Bővebben: A változás kora

A szépség belülről fakad: praktikus tippek nőknek!

A nők számára kivételesen fontos, hogy gyönyörűnek érezzék magukat, hiszen a femininitás és a gyönyörűség szorosan összekapcsolódnak - és itt most mindegy, hogy egy fiatal lányról, vagy egy érett asszonyról beszélünk. Mindenki szeretne gyönyörű lenni, és nem csak azok a nők szeretnék tudni, hogyan lehet ezt elérni, akik csúnyának érzik magukat.

Bővebben: A szépség belülről fakad: praktikus tippek nőknek!

Visit betroll.co.uk the best bookies
  • A csókod árulkodik
  • A gumióvszer előnyei
  • ezeket a pasikat kerüld
  • légy szexistennő
  • a nőiesség forrása

Amerikai kutatók szerint egyetlen csókkal el lehet végezni egy gyorstesztet a potenciális partner biológiai affinitásának tisztázására. Állításuk szerint a csók árulkodik a leendő kedves „egészségi állapotáról, genetikai és szaporodási kompatibilitásáról.”

bővebben

Ami a biztonságos szexet illeti, vajon okosabbak vagyunk-e, mint egy tizenéves? Az Indiana Egyetem kutatása szerint a tizenévesek körében mindennapos a gumióvszer használata, ám a felnőttekre ez nem igaz.

bővebben

altHa szerelemről van szó, gyakran nem látunk a rózsaszín felhőtől, pedig vannak olyan férfiak, akiket érdemes messzire elkerülni. Íme öt tiltólistás pasitípus, akiket jobb, ha messze elkerülsz!

bővebben

altMitől is lehetsz ellenállhatatlan, kívánatos és gyönyörű? Légy nő, igazi nő! Olvasd csak a tippjeinket!

bővebben

altA szexualitás rejtelmeit évezredek óta kutatjuk, mégis szinte értetlenül állunk a nő misztériuma előtt. Hogyan kerülhet a két nem közelebb egymáshoz? Miért veszítették el a régi tudást a ma emberei?

bővebben

 

Dr. Demendi Csaba nőgyógyász szakorvos

Testreszabott fogamzásgátlás - Dr. Lajis Tímea

Minden, amit a fogamzásgátlásról tudni kell - Dr. Pálmai Bálint

 

Online Nőgyógyász! Online Nőgyógyászati Rendelés!

minden hétköznap 17 és 22 óra között nőgyógyász válaszol

Kérdezd Nőgyógyász Szakértőinket

Böngéssz

 


Kérjük vedd figyelembe, hogy az internetes Online Nőgyógyászati Rendelés idején valódi nőgyógyász válaszol,

így a szakmájukból adódó, sokszor kiszámíthatalan esetek miatt, az internetes nőgyógyászati rendelés néha időben eltolódhat!

Az internetes / online nőgyógyászati tanácsadás nem helyettesíti a szakorvosi rendelőkben történő vizsgálatot!